- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
o dert bende de var hatta ameliyat dedi dr. ama idare ediyorum.papatya çayı demle kafana bir havlu ört buharını içine çek ama soğuyana buharı kalmayana kadar ..iyi geliyor...ağrı kesiciyle olmaz antibiyotik kullanman lazım bide saçın uzunsa kestir bacım zira ıslak kalmaması gerek...geçmiş olsun ..
yazamadım dün ama yatak odamı temizledim dolaplardan çok kalınları ayırdım tek tek katladım düzenledim perde cam çarşaflar derken tertemiz oldu sonunda ..bu gün de çocukların odalarını hallettim yarın evin girişindeki camekanı koca koca 3 balkonu ve bahçeyi temizlerim diyorum bakalım inşallah kısmette başka şey yoksa planım bu kızlar arada yazıp kaçayım dedim off geçmişi bile okuyamadımaynen bu haldeyim bu gün..
canım havluyu ıslatmıypsun zaten havlu çarşaf büyük bir örtü farketmez genişçe bir kabın içine bir avuç papatya koy üstüne kaynar suyu dök kafana kocaman örtüyü yorganı başına çeker gibi yada çadır gibi ört .maksat buhar kaçmasın hava geçişi önlensin ondan sonrada buharı solluman lazım işte bu kadfar ..geçmiş olsun iyice terle çabuk atlatırsın inşallah.bana da ameliyat dedi ama çok korkuyorum burnumda 3 gün tamponla gezecekmisşim ameliyat sonrası bi de ameliyat falan ne bileyim korkuyorum ben duyunca bile yaa
papatyayı demledikten sonra havluyu ıslatıyormuyuz canım onu anlayamadım biraz detaylı anlatablirmisin....
bu arada saçımı falan kestirdim geztapomupuzundu ne güzel..şimdi kısacık her yıkadıktan sonra bir saat kurutmakla uğraşıyorum asla ıslak bırakmam zaten...
canım senin yerinde olsam az daha beklerdim, çünkü heryer batacak olunca boşa gider temziliğin..herşey bitsin dip köşe güzelce yaparsın cnm...
kadın konusunda bi tek ben yaya kaldım sanırım :) bu gidişle bana da kadın tutturacaksınız :)ama yok yok allah muhtac etmesin ben başkasının yaptığını beğenmem ki illa elimi sokacam :) aldığım kadını da çıldırtırım şunu yap bunu yap burayı da yap dedikçe kadın arkasına bakmadan kaçar vallahaa :)
çok haklısın canım valla aynen temzile temizle ertesi gün gene aynı hele mutfakların maşallahı var...sabah bal döküp yalanacak duruma getirdim mis gibiydi ama şuan git bak savaştan çıkmış gibi :) aıptır söylemesi çiğ börek yapmıştım hani yağda kızartılandan aşırı koktu mutfakheryer un falan oldu, sağolsun benim canavar oğlumda unlara boyandı elini sokmadan duramaz :)
artık beni bekliyor ama hiç gidesim yok mutfağa falan :) belki mutfağım isyan ederde kendi kendini temziler falan
güle güle kirletin canım 3 ekadar mı çalıştı ne kadar ödedin peki?evim misler gibi oldu
saolsun kadınım maşallahı var
3 e kadar tüm camları kapıları halıları sildi
evi süpürüp sildi tozu aldı
banyo wc yıkadı
daha ne olsun demi
tek sorunum yağmurdu işte neyse artık bir dahaki sefere storları duvarları ve lambaları sildirmeyi planlıyorum
ctesi günü ben dolapları düzelttim ohhh
akşama konsolum gelecek yemek takımlarımı falan yerleştireceğim
ohhh evimde yer açılacak
gel canım hoşgeldin alırız tabi ne demek :) hafta içi haftasonu farketmez bizde, :) eğilip halıdan çöp bile kaldıranları alırız biz aramıza :)beni de alın aranıza noluurama çalıştığım için ancak hafta sonları katılabilirim size. hafta içi işteyim
kadiscim naptın sen yaaevim misler gibi oldu
saolsun kadınım maşallahı var
3 e kadar tüm camları kapıları halıları sildi
evi süpürüp sildi tozu aldı
banyo wc yıkadı
daha ne olsun demi
tek sorunum yağmurdu işte neyse artık bir dahaki sefere storları duvarları ve lambaları sildirmeyi planlıyorum
ctesi günü ben dolapları düzelttim ohhh
akşama konsolum gelecek yemek takımlarımı falan yerleştireceğim
ohhh evimde yer açılacak
geztapom hayırdır kadındaki cevheri görünce sen tekrar geri çağıracak gibisin kadını :)güle güle kirletin canım 3 ekadar mı çalıştı ne kadar ödedin peki?
Canım bu bayan bana sürekli geliyo biraz indirimli :)güle güle kirletin canım 3 ekadar mı çalıştı ne kadar ödedin peki?
gel canım hoşgeldin alırız tabi ne demek :) hafta içi haftasonu farketmez bizde, :) eğilip halıdan çöp bile kaldıranları alırız biz aramıza :)
kadiscim naptın sen yaanerden buldun o kadını sen....:)
maşallah diyelim valla aldığı her lira helal olsun kadına saat üçe kadar bunları nasıl becermiş..helal olsun...
geztapom hayırdır kadındaki cevheri görünce sen tekrar geri çağıracak gibisin kadını :)
yok öyle kadın madın almayacaz kemerleri sıkıcaz accık
EVET .ok memnunumkadis canım bende istiyorum o hanımı adanadan ilk uçak ile gönder lütfen hem geztapoya hemde bana lütfen bir düşün şaka bir yana gerçekten çok iyi bir fiyata geliyormuş hemde çok memnunsun ne güzel iki taraf içinde sizler ne güzel bitirdiniz temizliği ben hala başlayamadım yaa size gıpta ediyorum ben pasağımla oturuyorum neyse inşlh şuanki plana göre süpriz olmazsa haftaya başlamayı düşünüyorum sizlerde mis gibi tertemiz evlerinizde sağlıkla oturun inşlh......
kızlaaarr hepiniz buraya uğruyosunuz diye buraya alakasız bişey yazıcam adminler beni banlamaz inşallah..yaa lütfen bana dua edin şu kocamın kalbine Allah ikinci çocuk aşkı ve sıcaklığı versin lüfffeeennn
'
EVET .ok memnunum
ayda b'r aliyorum ben
ke;ke 'maknim olsa 15 g]ne b'r alab'lsem ama b]t.e pek m]sa't de['l
ev'mde
ay canim IN;ALLAH
Ben hep seni daha buyuk hayal etmisim
ben tehdit ettim anca kandi
ILk cocuk kac yasinda
kadiscim ben 38 yaşındayım oğlumda 11 yaşında geç kaldım biliyorum ama sağlık sorunlarım nedeniyle bu zamana kadar karar verememiştik.
neden geç kalmış olduğunu düşünüyorsun ki ben 40 yaşında doğum yaptım süpriz yumurtamı hiç de geç değil ikinci doğduğunda daha iyi anne olcaksın inan buna ben gebe kaldığımda eşim 24 saat hiç konuşamadı benile şaşkınlıktan o kadar planlar vardı hepsi ertelendi ozaman hoş hala bekliyorlar ama eşim kızıma kızımda eşime aşıklar inşlh hayırlısı ile doğunca görürüsün eşini sende.....
FAZEYCİM aslında senin durumunda riskliymiş yaştan dolayı ama bak ne güzel bir şirinen var şimdi A llah bağışlasın ben iyimserim helede sizin gibi örnekleri görünce ama eşim hastalığımdan dolayı çok korkuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?