evet kızlar ufaktan bahar temizliğine başlayalım ve paylaşalımmı??

o dert bende de var hatta ameliyat dedi dr. ama idare ediyorum.papatya çayı demle kafana bir havlu ört buharını içine çek ama soğuyana buharı kalmayana kadar ..iyi geliyor...ağrı kesiciyle olmaz antibiyotik kullanman lazım bide saçın uzunsa kestir bacım zira ıslak kalmaması gerek...geçmiş olsun ..

bana da ameliyat dedi ama çok korkuyorum burnumda 3 gün tamponla gezecekmisşim ameliyat sonrası bi de ameliyat falan ne bileyim korkuyorum ben duyunca bile yaa
papatyayı demledikten sonra havluyu ıslatıyormuyuz canım onu anlayamadım biraz detaylı anlatablirmisin....
bu arada saçımı falan kestirdim geztapom upuzundu ne güzel..şimdi kısacık her yıkadıktan sonra bir saat kurutmakla uğraşıyorum asla ıslak bırakmam zaten...

yazamadım dün ama yatak odamı temizledim dolaplardan çok kalınları ayırdım tek tek katladım düzenledim perde cam çarşaflar derken tertemiz oldu sonunda ..bu gün de çocukların odalarını hallettim yarın evin girişindeki camekanı koca koca 3 balkonu ve bahçeyi temizlerim diyorum bakalım inşallah kısmette başka şey yoksa planım bu kızlar arada yazıp kaçayım dedim off geçmişi bile okuyamadımaynen bu haldeyim bu gün..

maşallah canım tam gaz devam ediyorsun
ben bi anda gaza gelip birden patladım
grip oldum salya sümük yatıyorum....:26::26::26:rabbim dert verip derman aratmasın kimseye inşallah
temziliğim yarım kaldı...ben iyileşene kadar temzilediğim yerlerde batar

canım havluyu ıslatmıypsun zaten havlu çarşaf büyük bir örtü farketmez genişçe bir kabın içine bir avuç papatya koy üstüne kaynar suyu dök kafana kocaman örtüyü yorganı başına çeker gibi yada çadır gibi ört .maksat buhar kaçmasın hava geçişi önlensin ondan sonrada buharı solluman lazım işte bu kadfar ..geçmiş olsun iyice terle çabuk atlatırsın inşallah.

beni de alın aranıza noluur ama çalıştığım için ancak hafta sonları katılabilirim size. hafta içi işteyim

Bencede en iyisi beklemek canım 2 emek yapmamış olurum en azından dimi ama

evim misler gibi oldu
saolsun kadınım maşallahı var
3 e kadar tüm camları kapıları halıları sildi
evi süpürüp sildi tozu aldı
banyo wc yıkadı
daha ne olsun demi
tek sorunum yağmurdu işte neyse artık bir dahaki sefere storları duvarları ve lambaları sildirmeyi planlıyorum

ctesi günü ben dolapları düzelttim ohhh
akşama konsolum gelecek yemek takımlarımı falan yerleştireceğim
ohhh evimde yer açılacak

güle güle kirletin canım 3 ekadar mı çalıştı ne kadar ödedin peki?

beni de alın aranıza noluur ama çalıştığım için ancak hafta sonları katılabilirim size. hafta içi işteyim
gel canım hoşgeldin alırız tabi ne demek :) hafta içi haftasonu farketmez bizde, :) eğilip halıdan çöp bile kaldıranları alırız biz aramıza :)
kadiscim naptın sen yaa nerden buldun o kadını sen....:)
maşallah diyelim valla aldığı her lira helal olsun kadına saat üçe kadar bunları nasıl becermiş..helal olsun...

geztapom hayırdır kadındaki cevheri görünce sen tekrar geri çağıracak gibisin kadını :)
yok öyle kadın madın almayacaz kemerleri sıkıcaz accık

Canım bu bayan bana sürekli geliyo biraz indirimli :)
hiç yazmıyayım ben burdan şok geçirirsiniz
normalde 60 falan alıyo bu saatlere kadar çalışanlar ben 35 tl veriyorum

aynen helali hoş olsun
ama bende mutfaktan çıkamadım sabah börek yaptım
kahvaltısı kahvesi yemeği çayı pastası falan bakımı iyi
ayrıca ben misafr gibi davranıyorum ona
ve işine karışmıyorum
o da beni seviyooo

kız gazel kadis arkadaşım adanada taa adanadanmı getirteyim kadını ankaraya alemsin valla merak ettimde ondan sordum yok zaten artık benim için zor kadın almak dediğin gibi kemer sıkıyos

kadis canım bende istiyorum o hanımı adanadan ilk uçak ile gönder lütfen hem geztapoya hemde bana lütfen bir düşün şaka bir yana gerçekten çok iyi bir fiyata geliyormuş hemde çok memnunsun ne güzel iki taraf içinde sizler ne güzel bitirdiniz temizliği ben hala başlayamadım yaa size gıpta ediyorum ben pasağımla oturuyorum neyse inşlh şuanki plana göre süpriz olmazsa haftaya başlamayı düşünüyorum sizlerde mis gibi tertemiz evlerinizde sağlıkla oturun inşlh......

kızlaaarr hepiniz buraya uğruyosunuz diye buraya alakasız bişey yazıcam adminler beni banlamaz inşallah..yaa lütfen bana dua edin şu kocamın kalbine Allah ikinci çocuk aşkı ve sıcaklığı versin lüfffeeennn

' EVET .ok memnunum
ayda b'r aliyorum ben
ke;ke 'maknim olsa 15 g]ne b'r alab'lsem ama b]t.e pek m]sa't de['l
ev'mde

ay canim IN;ALLAH
Ben hep seni daha buyuk hayal etmisim
ben tehdit ettim anca kandi
ILk cocuk kac yasinda

'
EVET .ok memnunum
ayda b'r aliyorum ben
ke;ke 'maknim olsa 15 g]ne b'r alab'lsem ama b]t.e pek m]sa't de['l
ev'mde

ay canim IN;ALLAH
Ben hep seni daha buyuk hayal etmisim
ben tehdit ettim anca kandi
ILk cocuk kac yasinda

kadiscim ben 38 yaşındayım oğlumda 11 yaşında geç kaldım biliyorum ama sağlık sorunlarım nedeniyle bu zamana kadar karar verememiştik.

kadiscim ben 38 yaşındayım oğlumda 11 yaşında geç kaldım biliyorum ama sağlık sorunlarım nedeniyle bu zamana kadar karar verememiştik.

neden geç kalmış olduğunu düşünüyorsun ki ben 40 yaşında doğum yaptım süpriz yumurtamı hiç de geç değil ikinci doğduğunda daha iyi anne olcaksın inan buna ben gebe kaldığımda eşim 24 saat hiç konuşamadı benile şaşkınlıktan o kadar planlar vardı hepsi ertelendi ozaman hoş hala bekliyorlar ama eşim kızıma kızımda eşime aşıklar inşlh hayırlısı ile doğunca görürüsün eşini sende.....

FAZEYCİM aslında senin durumunda riskliymiş yaştan dolayı ama bak ne güzel bir şirinen var şimdi A llah bağışlasın ben iyimserim helede sizin gibi örnekleri görünce ama eşim hastalığımdan dolayı çok korkuyor .

benim ilk bebeğim olsa idi çok fazla riskli idi ama 3.olunca yani önceden doğum yapmış olunca çok fazla korkulmuyormuş dr öğle demişti bilemiyorum canım Allah hepimizinkini bağışlasın eşinin korkuları kendine göre doğrudur onu ancak kadın drun ikna edebilir.

geztapom hayırıdr neden istemiyor eşin...erkekler genelde ister ama seninki de numuna demekki :)
10 tane çocuğumuz olsa eşim 11. yi ister valla :)
hayırlısı olsun inşallah ama neden istemediğini söylersen ona göre tavsiyeler verebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…