Evet konuyu çözdüm şimdi yardımınıza ihtiyacım var

Beni başka bir konuda da kullanmaya çalıştı. Onun yüzünden neredeyse arkadaşımla aram bozuluyordu. İnsanlarla oynayamayacağını anlasın istiyorum

adam bu yaşa kadar öğrenememişse onu siz öğretemezsiniz. ne konuda mesela sizi kullanmaya çalıştı anlatın onu da
Şİmdi çok detay vermeyeyim ama yine bir insana yaptığı kötü davranışın aslında öyle olmadığını bu konuda çok üzgün olduğunu söyledi ve beni aracı yapmak istedi.

Şİmdi çok detay vermeyeyim ama yine bir insana yaptığı kötü davranışın aslında öyle olmadığını bu konuda çok üzgün olduğunu söyledi ve beni aracı yapmak istedi.
çok saçma sapan şeylere takılıyorsunuz ama siz ya. yaşınız kaç? neden konuyu kapatmıyorsunuz ki? bahsettiğiniz basit bir flört önünüze bakın. evlenip boşanmadınız sonuçta.

Ayrıca dünyada ghostlanan tek kadın da siz değilsiniz. Başkasıyla fotoğraf atıp onun seviyesine inmeyin.
Zaten başkasıyla görse bile umursamaz ki. Sevmiyor ki bu şekil davranıyor,başkasıyla foto atsa ne atmasa ne

Yüzüne vurup her yerden engell.açıklama yapmasına izin verme çünkü yine mağdur edebiyatı yapacak

Şu adam için kaçıncı konunuz valla sayamadım.
Adamın zaafı var mı para olabilir, vücudu yüzü olabilir, bir şeyi vardır sevdiği
Zaafıyla ilgili "Ben senin şununu hiç beğenmedim içim almadı konuşmak istemiyorum" diyebilirsin. Canı yanabilir

Sevilmemek, unutulmak ve umursanmamak

Ghostlamadı ki buluşalım diyor. Buluşsak ne saçmalayacak onu da bilmiyorum. Kızı falan mı anlatacak acaba ahhaha.

Bence zekaniza şükredin akıllı olmak başka zeki olmak başka ....yani kullanmak ile kullanmamak....ben olsam üzülmem mantıklı tarafimla hiç ugrasmam canını yakmak falan...hop çıkarım oyundan...çöp gibi insanla ne işim olur kıskandırmak önem vermek açıklama yapmak daha önem vermek ...afedersiniz direkt şutla hızlı vur geri gelmesin yok ol yani aniden ....en iyisi bence bu ..ayrıca zekayı kullanmaya devam doğruyu ancak böyle bulursunuz her zaman

ayrılırken bile aşırı anlam yükleyerek ayrılıyorsun kafanda bitmemiş ki. konuşarak silersen yine o seni üzecek bişeyler diyecek gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…