Baktırmıştım Bir şeyde ÇıkmadıKansızlık ya da demir eksikliği var mı? Belki ondandır.
Bu Rutin Ne Zaman Değişecekcanım hıc sorma aynı dert bendede var sureklı uykum gelıyo hıc bısey yapasım gelmıyo cok usengecım mesela sımdı ders calısıyım bı dedım uykum geldı kalkdım kahve yapdım hala aynı
Baktırmıştım Bir şeyde Çıkmadı
Kendimi bildim bileli böyleyim ama ??Depresyon da farkında olmadan bu tip şeylere sebep olabiliyor. Geçen sene bende böyleydim. Sonra psikiyatriste gitmiştim, aşırı hassaslaşmıştım ben ekstradan. O zaman ben depresyon tanısı konmuştu.
Hayır daha yeni baktırdım hatta doktor bana kızmıştı dedim ki babamın tarafında şeker var acaba bendede varmı baktırmak istiyorum dedim doktor hanım da sen mi doktorsun ben mi dedi !! neyse ki sonunda baktırmayı başardım yokmuşSekeriniz varmi
B12 vitamin eksikliğide olabilir ciddi derece yorgunluk ve unutkanlık yapar.Kızlar daha önce böyle bir konu açmıştım hatta dedim ki tamam Mean artır yeter yeneceksin yeneceksin bu üşengeçliği sadece sözde kaldıYapmam gereken o kadar çok şey var ki ve nedense başlasam devamı gelmiyor kenarda köşede uyuyorum. Akşamları yeterli uyuyorum 8 saat genelde ama ne yapsam ne etsem erteliyorum işlerimi halbuki o kadar çok var ki Aralarında boğulmaktan korkuyorum. Enerjim olmuyor. O kadar da yoğun bir gündemim yok aslında ayakta geçmiyor zamanım eve geldiğimde bir yorgunluk çöküyor. Halbuki eve geç te gelmiyorum 4.30 5 gibi
Girmeyi istediğim Toefl sınavı var çalışmaya çalışıyorum kitabın üstünde uyuyorum sınavı yüksek bir puanla geçsem yabancı bir şehre gitme olanağım olucak bunuda çok istiyorum. Ama bu yorgunluk hali beni öldürüyor. Kalkıyorum kahve yapıyorum etki etmiyor ben ne yapıyım kızlar Bir tavsiyeniz var mı beninle aynı kaderi paylaşan var mı ? Gerçekten bu durum canımı çok sıkıyor Yardımlarınızı Yorumlarınızı bekliyorum
Tembelllllsin o zmn...sagligin olsunda cnm.Hayır daha yeni baktırdım hatta doktor bana kızmıştı dedim ki babamın tarafında şeker var acaba bendede varmı baktırmak istiyorum dedim doktor hanım da sen mi doktorsun ben mi dedi !! neyse ki sonunda baktırmayı başardım yokmuş
Unutkanlıkla ilgili bir problemim yok ama baksam iyi olur :)B12 vitamin eksikliğide olabilir ciddi derece yorgunluk ve unutkanlık yapar.
Tembelimm ben tamam kabul ama yinede değiştirmek için uğraşıyorum işteTembelllllsin o zmn...sagligin olsunda cnm.
Tioritte yorgunluk yapar,kalp çarpıntısı,sinir,saçlarda dökülme,ellerde titreme var mı,yada adet düzeniniz nasılUnutkanlıkla ilgili bir problemim yok ama baksam iyi olur :)
Kızlar daha önce böyle bir konu açmıştım hatta dedim ki tamam Mean artır yeter yeneceksin yeneceksin bu üşengeçliği sadece sözde kaldıYapmam gereken o kadar çok şey var ki ve nedense başlasam devamı gelmiyor kenarda köşede uyuyorum. Akşamları yeterli uyuyorum 8 saat genelde ama ne yapsam ne etsem erteliyorum işlerimi halbuki o kadar çok var ki Aralarında boğulmaktan korkuyorum. Enerjim olmuyor. O kadar da yoğun bir gündemim yok aslında ayakta geçmiyor zamanım eve geldiğimde bir yorgunluk çöküyor. Halbuki eve geç te gelmiyorum 4.30 5 gibi
Girmeyi istediğim Toefl sınavı var çalışmaya çalışıyorum kitabın üstünde uyuyorum sınavı yüksek bir puanla geçsem yabancı bir şehre gitme olanağım olucak bunuda çok istiyorum. Ama bu yorgunluk hali beni öldürüyor. Kalkıyorum kahve yapıyorum etki etmiyor ben ne yapıyım kızlar Bir tavsiyeniz var mı beninle aynı kaderi paylaşan var mı ? Gerçekten bu durum canımı çok sıkıyor Yardımlarınızı Yorumlarınızı bekliyorum
Son gittiğimde kalbimin ritmi dahil her şeye baktırdım kan testi Sindirimime bile baktırdım ama troidi yeni duyuyorumÇoğu şeye baktirmissiniz, tiroidlerinize de baktirdiniz mi?
Ayrıca kan bağışında bulunun, yani kan aldirin. Insana acayip enerji veriyor kanın yenilenmesi. Hem de güzel bir olay yapmış olursunuz:)
Tioritte yorgunluk yapar,kalp çarpıntısı,sinir,saçlarda dökülme,ellerde titreme var mı,yada adet düzeniniz nasıl
Off off ne yapıcaz bilemiyorum benim çevremde çok enerji dolu kendime bakıyorum 0Canım ınan bende sen gıbıyım bıseyler yapmaya calısıyorum ama hıc halım olmuyor bakıyorum benım yasmdakılere hatta dahada buyuk kısılere cıvıl cıvıl enerjikler dıyorum acaba bı gun bende cok enerjı dolu uyanabılecekmym dye bende kendımı bıldm bılelı boyleym hayatımın tumunu etkılyor bu durum fızksl olarakta bunyem zayıf zaten kansızlık b12 eksıklgı war kullanyrm duzelyr yne aynı gercktn cok kotu bı durum bazen yermdn bıle kalkamyrm halım olmuyo o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?