Evet Yine Aynı Konu Çözüm Bulamadım Yorgunluk Üşengeçlik

Son gittiğimde kalbimin ritmi dahil her şeye baktırdım kan testi Sindirimime bile baktırdım ama troidi yeni duyuyorum
Tiroid cok fazla yorgunluk , saatlerce uyusanda uykusuzluk yapar. Hatta kg vermeniz durabilir gibi.. internetten bir araştırın derim. Kan aldirmayi mutlaka yapın ama. Uyku saatiniz bile düşecek. .

Off off ne yapıcaz bilemiyorum benim çevremde çok enerji dolu kendime bakıyorum 0
Çok kötü bir durum
Ben tembel oldugumu dusunmuyorum saglık sorunlarımdan dolayı boyle oldugunu dusunuyorum

Kimse konu sahibini u teste baktır demesin. Bildiğiniz üşengeç Ben de üşenirim bazen. Yumurta kapıya dayanınca strese girip çalışmaya başlarım. Kendinize program yapın. Günde mesela yarım saat Toefl testi, 10 dk kelime ezberleme, 1 saat x ödevi falan. Alıştıkça süreleri uzatın. Hedefinizi bir kağıda yazın ya da yerin çıktısını alın asın duvara. O okula gitmeniz için çalışmanız gerektiği gözünüze gözünüze girsin. Psikolojik baskı olsun

Telefonumun wallpaper ı bile istediğim okul

Gece 3-4'ten sonra kalkıp çalışmaya bakın. O saatler kafa çalışıyormuş. Hem sessizlik de iyi konsantre sağlar. Tabi erken uyumanız gerekir ki uykusuz kalmayın. Sınav haftası seher vakti çalışmak iyi oluyor.

Kuzenime benzettim seni :)
O doktora gitmişti bunun için doktor üşengeçlik olduğunu söylemiş aynen burada yazanlar gibi...Olabilir sınav stresi bazen insanı daha da yorgun hale getiriyor.
Elma ye uykun geldiği zaman.Uykuyu baya açtığını duymuştum.Ders çalışırken de hareketli müziklerle çalışmayı dene biraz yüksek sesle.

Denemiştim 6 gibi uyudum saat 3 te kalktım zor zar çalıştım bütün gün çok uykulu geçirdim

:) bak ne fark ettim işlerimi yapıcak enerjim yok ama müzik çalınca kalkıp dans edecek enerjim hep oluyor Çok garip

Bu durumun illa ki fiziksel bir sebebi olmayabilir.
Ben de böyleyim ve teşhisi koydum: tembelim.

Ellerimde titreme yok kalp çarpıntısı da yok şükür adetim düzenlimi bilmiyorum takvimlerden işaretlemeye uşeniyorum :)
Ellerde titreme ile kalp çarpıntısı trioid eksikliğinin değil, trioid eksikliği için verilen ilacın etkisidir aslında. Saç kaş dökülmesi, yorgunluk, kilo vermede zorlanma, kuru pütürlü cilt, yavaş refleksler trioid eksikliği belirtisidir bunlar var mı?

Okulun kütüphanesine gitseniz? Şevk gelir çalışmak için. Haftaiçi dersler engelse de haftasonu arada gidin. FmaElric'in yazdığı gibi ben de elmayı diyecektim ama işe yarıyor mu bilmiyorum Ben kendimi anlatayım. Sınava bir gün kala çalışmaya başlıyorum, malesef tutuşuyorum. Ödevler de aynı şekilde. Çalışma ortamım toparlanmışsa şevk gelebiliyor bana. Ya da okulda ders çalışan birilerini görünce benim de çalışasım geliyor. Evde de geliyor ama şu internet beni alıkoyuyor ya da tvdeki diziler Eğer çok moralimi bozan bir şey görürsem internette ya da evde olursa neti kapatıyorum, canım girmek istemiyor daha, doğruca ders başına geçiyorum. Ya aslında ne zaman ders çalışmak istediğini düşün. Yorgunluk için de belki kaliteli uyumuyorsunuzdur. Aç da kalmayın, kuruyemiş arada atın ağzınıza.

Yorgunluk var kuru cilt tipine sahibim pütürtülerim yok diğerleride yok saçlarım dökülüyor ama sabahları taramadan sıkı sıkı topladığım için diye düşünüyorum (taramıyorum çünkü kabarıp şekil almıyor ) Banyodan banyoya taradığım için dökülme çok gibi gözüküyor

O zaman bende durum tam tersi,ellerimde titreme,kalp çarpıntısı,uyku hali,sinir ve aşırı derecede saç dökülmesi vardı o zamana kadar hiç doktora gitmemiştim ve ilaç kullanmAmıştım,ilaçlarımı kullandıktan sonra düzene girdi belirtilerim.Hala ilaç kullanıyorum tabi ömür boyu devam.

Kütüphanede zaman geçiriyorum ama okuyarak değil kütüphanede çok iyi anlaştığım bir öğretmenim görevli onunla konuşuyorum aynı benimde sınavlar ödevler son gün
Ama televizyon izlemem dizi falan da takip etmem internetlede pek aram yok face de kullanmam twitter ve burası onada çok zaman ayırmam onun yerine yatar boş boş tavanı izlerim ben

ilaç kullanamam ben heleki ömür boyu
Bence sen de kullanma ne olursa olsun enerji verebilir ama yan etkileri başka bir sorun çıkarabilir
ilaç bu sağı solu belli olmaz. Ot falan kaynat

Tavana yapıştırın ders notlarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…