Mecburum canım ölünceye kadar kullanmaya ameliyatta olsam ömür boyu kullanacağım tiroit hastaları ömür boyu kullanmak zorunda.Bitkinin yada otun faydası pek yok,hele birde zehirli guatr olursa o daha da beter.ilaç kullanamam ben heleki ömür boyu
Bence sen de kullanma ne olursa olsun enerji verebilir ama yan etkileri başka bir sorun çıkarabilir
ilaç bu sağı solu belli olmaz. Ot falan kaynat
SevdimmmTavana yapıştırın ders notlarınızı
Çok geçmiş olsunMecburum canım ölünceye kadar kullanmaya ameliyatta olsam ömür boyu kullanacağım tiroit hastaları ömür boyu kullanmak zorunda.Bitkinin yada otun faydası pek yok,hele birde zehirli guatr olursa o daha da beter.
Tiroid, diyabet, kalp vs ilaçlar öyle rastgele alınıp bırakılamaz. Bitkilerin de yan etkisi var. Hem de sandığınızdan daha çok. Her bitkinin içindeki maddelerin oranı farklı. İlaçlar en azından içeriğinin ne olduğu ve dozu belliilaç kullanamam ben heleki ömür boyu
Bence sen de kullanma ne olursa olsun enerji verebilir ama yan etkileri başka bir sorun çıkarabilir
ilaç bu sağı solu belli olmaz. Ot falan kaynat
Aa şşt, uyandırmasana milleti.Masonluk iyi seçim Rotary falan mı yoksa ben kendimi aştım mı diyosun
Bir tanıdığım şeker hastası kendi kafasına göre ilacı bırakıp bitkiye yöneldi çok uyarmamıza rağmen bizi dinlemedi ve gözlerini kaybetme noktasına geldi son anda ameliyat lazer falan düzeldi.Tiroid, diyabet, kalp vs ilaçlar öyle rastgele alınıp bırakılamaz. Bitkilerin de yan etkisi var. Hem de sandığınızdan daha çok. Her bitkinin içindeki maddelerin oranı farklı. İlaçlar en azından içeriğinin ne olduğu ve dozu belli
Benim felsefem buTiroid, diyabet, kalp vs ilaçlar öyle rastgele alınıp bırakılamaz. Bitkilerin de yan etkisi var. Hem de sandığınızdan daha çok. Her bitkinin içindeki maddelerin oranı farklı. İlaçlar en azından içeriğinin ne olduğu ve dozu belli
Bildim bileli uyuyorlar zaten bağırsam uyanmazlarAa şşt, uyandırmasana milleti.
Off felsefemi gözden geçirsem iyi olacakBir tanıdığım şeker hastası kendi kafasına göre ilacı bırakıp bitkiye yöneldi çok uyarmamıza rağmen bizi dinlemedi ve gözlerini kaybetme noktasına geldi son anda ameliyat lazer falan düzeldi.
Canım Allah yardımcın olsun yorgunluğa en iyi çözüm buzdolabından çıkar bir tane Salatalığı oh soğuk soğuk ye bana çok iyi geliyo televizyonda bir doktor demişti :)Kızlar daha önce böyle bir konu açmıştım hatta dedim ki tamam Mean artır yeter yeneceksin yeneceksin bu üşengeçliği sadece sözde kaldıYapmam gereken o kadar çok şey var ki ve nedense başlasam devamı gelmiyor kenarda köşede uyuyorum. Akşamları yeterli uyuyorum 8 saat genelde ama ne yapsam ne etsem erteliyorum işlerimi halbuki o kadar çok var ki Aralarında boğulmaktan korkuyorum. Enerjim olmuyor. O kadar da yoğun bir gündemim yok aslında ayakta geçmiyor zamanım eve geldiğimde bir yorgunluk çöküyor. Halbuki eve geç te gelmiyorum 4.30 5 gibi
Girmeyi istediğim Toefl sınavı var çalışmaya çalışıyorum kitabın üstünde uyuyorum sınavı yüksek bir puanla geçsem yabancı bir şehre gitme olanağım olucak bunuda çok istiyorum. Ama bu yorgunluk hali beni öldürüyor. Kalkıyorum kahve yapıyorum etki etmiyor ben ne yapıyım kızlar Bir tavsiyeniz var mı beninle aynı kaderi paylaşan var mı ? Gerçekten bu durum canımı çok sıkıyor Yardımlarınızı Yorumlarınızı bekliyorum
Bencede gözden geçir çünkü hastalık bu geldimi başımıza ömür boyu kullanmak zorunda kalıyoruz ilaçları,özellikle tiroit,şeker,tansiyon ilaçları ömür boyu kullanılan ilaçlar,ve bitkiler yüzünden zarar gören bir çok insan biliyorum.Off felsefemi gözden geçirsem iyi olacak
O zaman bende durum tam tersi,ellerimde titreme,kalp çarpıntısı,uyku hali,sinir ve aşırı derecede saç dökülmesi vardı o zamana kadar hiç doktora gitmemiştim ve ilaç kullanmAmıştım,ilaçlarımı kullandıktan sonra düzene girdi belirtilerim.Hala ilaç kullanıyorum tabi ömür boyu devam.
Bendede astım var ilaçlarımı kullanmıyorum sadece bazen çok lazım oluyor o kadar aslında her gün almam gerekiyormuş 3 hap karşıyım benBencede gözden geçir çünkü hastalık bu geldimi başımıza ömür boyu kullanmak zorunda kalıyoruz ilaçları,özellikle tiroit,şeker,tansiyon ilaçları ömür boyu kullanılan ilaçlar,ve bitkiler yüzünden zarar gören bir çok insan biliyorum.
Haşimato tiroiti canım,sizde de var mı?Hipertrioid olabilir mi sizinkisi? Gerçekten trioid yetmezliğinin tersidir. Ben onun yorgunluk yaptığını bilmediğim için trioid yetmezliği diye düşündüm sizin probleminizi de .
Çok yakın bir aile dostumuz astım hastası oda sizin gibi ilaçlarını düzenli kullanmadı fakat şuan durumu dahada ilerledi iş işten geçtikten sonra ilaçlarını düzenli almaya başladı sizde kullanın derim hele astım gibi bir hastalık söz konusu ise nefes darlığı falan yaşamıyor musunuz?Bendede astım var ilaçlarımı kullanmıyorum sadece bazen çok lazım oluyor o kadar aslında her gün almam gerekiyormuş 3 hap karşıyım ben
Çok NadirÇok yakın bir aile dostumuz astım hastası oda sizin gibi ilaçlarını düzenli kullanmadı fakat şuan durumu dahada ilerledi iş işten geçtikten sonra ilaçlarını düzenli almaya başladı sizde kullanın derim hele astım gibi bir hastalık söz konusu ise nefes darlığı falan yaşamıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?