Evet Yine Aynı Konu Çözüm Bulamadım Yorgunluk Üşengeçlik

Ayni benim kv valla bir bardak suyunu bile kendi almaz o da kendini bildi bileli boyleymis . Teshisi cevredekiler koymus Tembellik bunun adi

ilaç kullanamam ben heleki ömür boyu
Bence sen de kullanma ne olursa olsun enerji verebilir ama yan etkileri başka bir sorun çıkarabilir
ilaç bu sağı solu belli olmaz. Ot falan kaynat
Mecburum canım ölünceye kadar kullanmaya ameliyatta olsam ömür boyu kullanacağım tiroit hastaları ömür boyu kullanmak zorunda.Bitkinin yada otun faydası pek yok,hele birde zehirli guatr olursa o daha da beter.

Mecburum canım ölünceye kadar kullanmaya ameliyatta olsam ömür boyu kullanacağım tiroit hastaları ömür boyu kullanmak zorunda.Bitkinin yada otun faydası pek yok,hele birde zehirli guatr olursa o daha da beter.
Çok geçmiş olsun

ilaç kullanamam ben heleki ömür boyu
Bence sen de kullanma ne olursa olsun enerji verebilir ama yan etkileri başka bir sorun çıkarabilir
ilaç bu sağı solu belli olmaz. Ot falan kaynat
Tiroid, diyabet, kalp vs ilaçlar öyle rastgele alınıp bırakılamaz. Bitkilerin de yan etkisi var. Hem de sandığınızdan daha çok. Her bitkinin içindeki maddelerin oranı farklı. İlaçlar en azından içeriğinin ne olduğu ve dozu belli

Bir tanıdığım şeker hastası kendi kafasına göre ilacı bırakıp bitkiye yöneldi çok uyarmamıza rağmen bizi dinlemedi ve gözlerini kaybetme noktasına geldi son anda ameliyat lazer falan düzeldi.

Benim felsefem bu

Bir tanıdığım şeker hastası kendi kafasına göre ilacı bırakıp bitkiye yöneldi çok uyarmamıza rağmen bizi dinlemedi ve gözlerini kaybetme noktasına geldi son anda ameliyat lazer falan düzeldi.
Off felsefemi gözden geçirsem iyi olacak

Canım Allah yardımcın olsun yorgunluğa en iyi çözüm buzdolabından çıkar bir tane Salatalığı oh soğuk soğuk ye bana çok iyi geliyo televizyonda bir doktor demişti :)
Ayrıca boşver boğulmazsın kafana kakan da yoksa keyfine bak ben koşuşturuyorum da ne oluyo yaşım 20 ama bacaklarım varislerle doldu keşke ben de böyle keyfime göre yaşasam istediğimi yapsam istediğimi yapmasam

Off felsefemi gözden geçirsem iyi olacak
Bencede gözden geçir çünkü hastalık bu geldimi başımıza ömür boyu kullanmak zorunda kalıyoruz ilaçları,özellikle tiroit,şeker,tansiyon ilaçları ömür boyu kullanılan ilaçlar,ve bitkiler yüzünden zarar gören bir çok insan biliyorum.

Hipertrioid olabilir mi sizinkisi? Gerçekten trioid yetmezliğinin tersidir. Ben onun yorgunluk yaptığını bilmediğim için trioid yetmezliği diye düşündüm sizin probleminizi de .

Bendede astım var ilaçlarımı kullanmıyorum sadece bazen çok lazım oluyor o kadar aslında her gün almam gerekiyormuş 3 hap karşıyım ben

Hipertrioid olabilir mi sizinkisi? Gerçekten trioid yetmezliğinin tersidir. Ben onun yorgunluk yaptığını bilmediğim için trioid yetmezliği diye düşündüm sizin probleminizi de .
Haşimato tiroiti canım,sizde de var mı?

Bendede astım var ilaçlarımı kullanmıyorum sadece bazen çok lazım oluyor o kadar aslında her gün almam gerekiyormuş 3 hap karşıyım ben
Çok yakın bir aile dostumuz astım hastası oda sizin gibi ilaçlarını düzenli kullanmadı fakat şuan durumu dahada ilerledi iş işten geçtikten sonra ilaçlarını düzenli almaya başladı sizde kullanın derim hele astım gibi bir hastalık söz konusu ise nefes darlığı falan yaşamıyor musunuz?

Çok Nadir

Hayatta başarılı olmak istiyorsan bu tembelliği bir kenara bırakacaksın arkadaşım.
Buna burdan çare bulamazsın. Kendin çabalayacaksın.
Yoksa garfield gibi miskin miskin yatarsın hayatın boyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…