• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evett bayanlar sonunda doğum yaptım

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Çok çok zorlu geçen 9 ayin ardından doğum yaptım çok şükür. Beni bilen bilir sosyal fobim var hamile iken ilaç almadım ve de tavan yaptı. Kimseyle konuşamaz kimsenin yüzüne bakamaz göz teması kuramaz olmuştum. Esim le bile artık göz teması kuramıyorum aynı evin içinde birbirimizden kaçıyoruz ben gergin olduğum da oda oluyor oda gözlerime bakamıyor. Daha 1 yıllık evliyiz ve Son 6 ayı çok kötü geçti benim hastalığım dan dolayı. Şimdi ise ilaca başladım emzirme yecegm bir süre kendimi biraz toparlayanà kadar. Bu göz teması sorununu yasàyan var mı yada iyileşen . Zira benim hayatım mahvoldu bu sebepten. Ne yapacağım ı şaşırmış durumda yim

Kurtulursunuz üzülmeyin/ sağlıklı anne sağlıklı bebek demek. Sağlıcakla büyütün inşallah. Ama ilacı almadan önce memeyi sağın dolaba koyun. İlacı aldıktan 3 saat sonra da memeyi sağıp o sütü atın böylece bebeğinizi emzirebilirsiniz ama tabi doktor bu konuda ne der bilemiyorum.

Mutlu sağlıklı günlerde büyütün yavrunuzu, size de geçmiş olsun.
İlaç düzeninizi bir doktora danışarak oluşturursanız belki aynı zamanda bebeğinizi de emzirebilirsiniz. Ya da belki doktorunuz süte daha az etki edecek dozda başka bir ilaç verir. Bunlara kendi kendinize karar vermeyin, mutlaka danışın.

Simdi sut mama ve anne dusmanlari gelir bencilsin neden sut vermedin diye sacmalar sakin oyle dusunmeyin kimse sizden daha cok bebeginizi dusunemez cok gecmis olsun insallah atlatorsiniz

Hiç kendini üzme süt veremiyorum diye
Ver mamayı geç
Ben de bir mama çocuğuyum
Annemin ruh sağlığı sütten daha önemli olurdu yani ;)
28 yıldır mamanın bi zararını bence görmedim

Simdi sut mama ve anne dusmanlari gelir bencilsin neden sut vermedin diye sacmalar sakin oyle dusunmeyin kimse sizden daha cok bebeginizi dusunemez cok gecmis olsun insallah atlatorsiniz
Nasıl bir vicdan azabı çekiyorum bilemez sin. Ama dayanacak gücüm kalmadı aklım uçtu gitti sanki o yüzden derhal ilaca başladım yoksa çocuğa asla bakamayacktm

Nasıl bir vicdan azabı çekiyorum bilemez sin. Ama dayanacak gücüm kalmadı aklım uçtu gitti sanki o yüzden derhal ilaca başladım yoksa çocuğa asla bakamayacktm
Elebtteki uzulirsun ama seninki kulak agrisi degil ciddi bir durum once senin saglikli olman gerekiyor kafani takma kimseye sen iyi ol bebegin iyi olsun yeter sevgiyle kalin ikinizde ♡♡♡♡

Sağlıkla büyütün siz iyi olursanız ve bebeginizde iyi olacaktır. 33 yaşındayım ve mama ile beslemelerdenim hiç vicdan yapmayın

Çok çok zorlu geçen 9 ayin ardından doğum yaptım çok şükür. Beni bilen bilir sosyal fobim var hamile iken ilaç almadım ve de tavan yaptı. Kimseyle konuşamaz kimsenin yüzüne bakamaz göz teması kuramaz olmuştum. Esim le bile artık göz teması kuramıyorum aynı evin içinde birbirimizden kaçıyoruz ben gergin olduğum da oda oluyor oda gözlerime bakamıyor. Daha 1 yıllık evliyiz ve Son 6 ayı çok kötü geçti benim hastalığım dan dolayı. Şimdi ise ilaca başladım emzirme yecegm bir süre kendimi biraz toparlayanà kadar. Bu göz teması sorununu yasàyan var mı yada iyileşen . Zira benim hayatım mahvoldu bu sebepten. Ne yapacağım ı şaşırmış durumda yim
Yahu içinizden çocuk çıkmış elbette bu durumu da atlatırsınız.

İlk bebeğinizin gözlerine bakmaya başlayın :)

Böyle bi hastalık hiç duymamıştım.bende 45günlük anneyim zaten bebeğe bakmak yeni hayata alışmak uykusuzluk yorgunluk çok zor.bı yüzden önce kendinizi düşünün siz sağlıklı olmazsanız bütün bunları sabırla yapamazsınız.bebege bakmak sütten ibaret değil o yüzden ilacınızı bırakmayın.mümkünse terapide alın

Icinde yasayan icin cok zor olduguna eminim ama ilacla cozulebildigini biliyorsunuz rahatlayin bu bir surec ve gececek. iyi yanlarina odaklanin hayatinizin masallah saglikli bebeginiz ya bir sorunu olsaydi da kendinizi dusunecek sansiniz olmasaydi...

Mama çocuğuyum hiç bir zararını görmedim, kızlarımi ikişer sene emzirdim tek fark ettiğim fayda hastayken hemen toparlanıp iyileşirdi küçük kızım büyük kızda o faydayı da görmedim vesselam, sen ilacını iç hiçbir şeye takma kafanı sağlıklı anne sağlıklı bebek demek, sağlıkla büyüt yavrunu

Back
X