Evett bu seferki derttir gorumcemin oğlu..

elbet birgün kv ve görümcenin oğlu ile aynı ortama girersiniz açık açık söyleyin cahil çoluk çocuğun ağzına bakıp çirkin ithamlarda bulunmayın ağzınızdan çıkan lafın nereye gittiğini bilin benim eşimi arayıp böyle birşey söylemek kimsenin haddine değil diye yerlerini bilsinler yani siz bugün kv telini niye açtınız ki tepki koysaydınız açmasaydınız yada açtınız saydırsaydınız telefonda

Pesss diyorum.Buna susmamaniz lazım.Cirkinlikten başka şey değil kaynananizin yaptığı.Farklı neticeleri ve farklı yaptırımları olur bu durumun.Yarın öbürgün daha başka sacmalayabilir Allah korusun..

Evet arkadaşlar şuan canım sıkkın sizce napmalıyım???
Görumcemin oğlu 6 ya gidiyor okulu karşımızda..
Kaynanam eşime demişki. Bizim oğlan 2 gün önce senin balkonda sigara içen bir adam görmüş.
Eşim.bana dedi moralim sıfır çünkü ben balkona çıkmam bide kiş geldi. Bebekten fırsat yok..
Eşim sigara içmiyor gündüz evde yok zaten..
Gerizakali çocuk yanlış görmüş ama çok sinir oldum.arayıp çocuğa ve annesine sorsam mi eşim.üstünde durmadı ama
Bilmiyorum ciddi bir durum Allah korusun yanlış görmüştür dedi bende bu ne kadar saçma birşey dedim cahil.çocuk dedi.. Ama sinirliyim acayip evde bir sessizlik hakim
Çocuk zaten adı üzerinde "çocuk" ona kızılacak bir durum asla yok. Ama kendini yetişkin sanan insanların yaptıkları ve söyledikleri hiç iyi niyetli ya da akıllıca değil. Evinize diyelim ki adam geldi, rahat rahat balkonda sigara mı içecek bir de, ay ne saçma sapan muhabbetler... Biraz akıllı olsun ya şu büyükler, bu sözler çok ciddi sözler öyle şaka mevzusu gibi söylerim geçerim sözler değil. Siz o kadının yüzüne bakmasanız haklısınız şu saatten sonra. Akılsızlık örneği...

Yuh artok ya
Sanki öyle birşey olsa adam balkona çıkıp sigara içecek tövbe
Ara bence haddini bildir

Bide bugün konuştuk kve hiç birşey demedi bana gayet iyi konuştu kapattı..
O kadına asla Güleryüz gösterme bence. Resmen be ima ettiği ortada ne kadar ayıp ne kadar utanmazca bir şey. Ankara da bir adam sırf bir annesinin iftirası yüzünden karısını öldürmüştü. Kadın sokakta erkek kardeşi ile konuşmuş, kaynana görüyor. Oğlunu arayıp anlatıyor böyle böyle eşini adamla gördüm diye. Adam sormadan öldürüyor karısını. Eşiniz “acaba” bile dese çok korkumç bir durum bu.

Back
X