• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu evgör salon oturma grubum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok teşekkür ederim arkadaşlar. rengini yazmayı unutmuşum. sütlü kahve rengini yaptırdık

çok teşekkürler beğenmenize sevindim arkadaşlar. kaşmirin jade serisinden de halı aldım. jadeyi tıkladığınızda karşınıza ilk çıkan taşlı modelden

güle güle kullan canım... bende baska şehirdeyim bu hafta içi istanbula gidip evgörden beğendiğim koltuk takımını almayı düşünüyorum umarım orjinali resimdeki gibidir.. senin dikkatini çektimi acaba gördünmü bu takımı birde gördüysen resimdeki gibimi 800km yolu boşa gitmeyeyim :(( $080_canyon_koltuk_takimi_d1.webp$080_canyon_koltuk_takimi_d2.webp

iyi günlerde kullan canım çok güzel görünüyo mobilyaların... canım yaa bişey dicem ben de mobilya beğendim evgörden... başlığım bu

http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/427970-begendigim-mobilyalar.html

bu ürünler dikkatini çekti mi, resimdeki gibi hepsi... sitesindeki ürünleri çok orjinal ve de fiyatları uygun geldi... beğendim ve mümkünse satın almak istiyorum bunları.... bilindik markaların bilindik modelleri sıktı diye düşünüyorum... bi de benm evlilik işi erkek arkadaşımın da atanmasına bağlı, belki eylül olur belki seneye ertelenir evliliğimiz... böyle biraz belirsiz bi durum malesef... bende boşum zaten okul dışında yapcak bişi yok, bol bol eşya mobilya çeyizlik araştırıp satın alıyorum... şu kpss nin durumuna göre erkek arkadaşımla gider bakarız diyorum evgör mağazasına... kusura bakmazsan bu ürünleri biliyo musun, ya da genel olarak evgörün ürünleri nasıl?

cevabın için şimdiden çok teşekkürler :16:

güle güle kullanın. ben mobilya, ev dekorasyon ürünlerine çok meraklıyım. internette rastladığım ve beğendiğim mobilyaların çoğu evgörden. koltuk takımınız çok güzel. mutluluk, huzurla kullanın.

güle güle kullan canım... bende baska şehirdeyim bu hafta içi istanbula gidip evgörden beğendiğim koltuk takımını almayı düşünüyorum umarım orjinali resimdeki gibidir.. senin dikkatini çektimi acaba gördünmü bu takımı birde gördüysen resimdeki gibimi 800km yolu boşa gitmeyeyim :(( Eki Görüntüle 158697 Eki Görüntüle 158698

bu takımı görmedim arkadaşım. yeni çıkmış olan ürünler henüz ellerine gelmemişti biz aldığımızda.belki bu takım yeni bir ürün ise ondan görmemişimdir. bir de istanbulda evgörün 2 mağazası var. diğer şubesinde de olabilir. en iyisi sen işini garantiye al. gitmeden önce bu ürünü hangi şubenizde görebilirim diyip gidersen daha iyi olur. ama hiç şüphen olmasın ki internette görülen ile birebir aynı oluyor ürünler

iyi günlerde kullan canım çok güzel görünüyo mobilyaların... canım yaa bişey dicem ben de mobilya beğendim evgörden... başlığım bu

http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/427970-begendigim-mobilyalar.html

bu ürünler dikkatini çekti mi, resimdeki gibi hepsi... sitesindeki ürünleri çok orjinal ve de fiyatları uygun geldi... beğendim ve mümkünse satın almak istiyorum bunları.... bilindik markaların bilindik modelleri sıktı diye düşünüyorum... bi de benm evlilik işi erkek arkadaşımın da atanmasına bağlı, belki eylül olur belki seneye ertelenir evliliğimiz... böyle biraz belirsiz bi durum malesef... bende boşum zaten okul dışında yapcak bişi yok, bol bol eşya mobilya çeyizlik araştırıp satın alıyorum... şu kpss nin durumuna göre erkek arkadaşımla gider bakarız diyorum evgör mağazasına... kusura bakmazsan bu ürünleri biliyo musun, ya da genel olarak evgörün ürünleri nasıl?

cevabın için şimdiden çok teşekkürler :16:

evet mağazada bu ürünlerin bazılarını gördüm. netteki ile aynı hatta bazı ürünler daha da güzel gerçekte diyebilirim. mağazaya gitmeden önce almak istediğiniz ürünleri belirleyip mağazaya telefon açarsınız ve bu ürünün teşhiri hangi mağazanızda diye sorarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. çünkü 3 katlı bir mağaza olmasına rağmen tüm ürünleri teşhir etme imkanları yok. biz ilk beğendiğimizde bu şekilde tel açarak gidip görmüştük. satın almaya gittiğimizde ürünü teşhirden kaldırmışlardı. çünkü yeni çıkan farklı ürünlere öncelik tanımak durumundalar. ama biz önceden ürünü gördüğümüz için renk kartelasndan rengini söyledik ve 25 gün içinde teslim ettiler

çok ama çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :81:

anladığım kadarıyla koltukların rengiye oynamışsınz, hangi renk yaptırdınız... satın aldığınız ürünün modeli çok hoş...

Ben de evgör mobilyanın tarzını çok seviyorum fiyatları da uygun gibi. Sizin seçtiğiniz koltuk takımı da hem şık hem de fiyat olarak uygun güle güle kullanın. Kalitesi nasıl acaba iyi ürün kendini belli eder sonuçta ilk görüşte .

çok ama çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :81:

anladığım kadarıyla koltukların rengiye oynamışsınz, hangi renk yaptırdınız... satın aldığınız ürünün modeli çok hoş...

evgörün sitesinde köşe koltuk takımlarında boston beta köşe takım var. bizim koltuğun köşe takımı bu. biz köşe koltuğun renginden yaptırdık. sütlü kahve gibi. yastıkları falan da köşe koltuktaki görüntü gibi. yani bu köşe koltuğun koltuk takımı halini yaptırmış olduk biz

Ben de evgör mobilyanın tarzını çok seviyorum fiyatları da uygun gibi. Sizin seçtiğiniz koltuk takımı da hem şık hem de fiyat olarak uygun güle güle kullanın. Kalitesi nasıl acaba iyi ürün kendini belli eder sonuçta ilk görüşte .

çok teşekkür ederim. biz daha da uyguna aldık. fiyatlar şuanda yükseldi. bizim aldığımızda 2400 civarıydı şuanda 2700 falan yanlış hatırlamıyorsam. kalite olarak, henüz kullanmadık kısmetse temmuzda kullanmaya başlıyacağız fakat görüntüsü çok asil. görenler çok beğeniyor

güle güle kullan canım... bende baska şehirdeyim bu hafta içi istanbula gidip evgörden beğendiğim koltuk takımını almayı düşünüyorum umarım orjinali resimdeki gibidir.. senin dikkatini çektimi acaba gördünmü bu takımı birde gördüysen resimdeki gibimi 800km yolu boşa gitmeyeyim :(( Eki Görüntüle 158697 Eki Görüntüle 158698

10 numara 5 yıldız, ev gör nerede ama izmirde yasıyorum ben keske burada olsaydı
süpr ötesıymıs bu.

Back
X