Evham mı yapıyorum ?

Eşim bir kuzeni ile çok samimi. Kuzen evli, karısı ile boşanacaklarını duyduk. Bu süreçte kuzen sürekli eşimi arıyordu birlikte dışarı çıkıp oturuyor bazen de içiyorlardı. Başlarda eşimin ona destek olmasını anlıyordum fakat duyduklarımdan sonra içime bir korku düştü. Adamın ağzı baya bir gevşek. Tüm sülale şuan yataklarına kadar biliyoruz yani düşünün. Adam sürekli millete karısını ve evini anlatıp duruyor… beğenmediği şeyleri anlatıyor… Bana göre ise kendisi sorumsuz, eşini ailesi ile yaşamaya zorlayan ve eşini ailesine karşı sürekli ezdiren bir tip. Eşini evden kovan, sonra da pavyonlara gidip gününü gün eden biri. Herkesin sorunları olabilir ama insan karısı ile ilgili mahrem ve özel şeyleri bu kadar açar mı herkese. Buraya yazmadığım çok şey var bu konuda. Gereksiz evham mı yapıyorum bilmiyorum ama içime kurt düşüyor eşimin o adamla samimi olmasını istemiyorum sanırım. Başlarda eşimin destek olmasını gayet normal karşılıyordum ama sonraları meseleleri duydukça sinirlenmeye ve korkmaya başladım. Eşimide etkiler mi acaba diye panik yapıyorum resmen… sizce gereksiz evham mı yapıyorum ?
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim... üstelik de kuzen yani, sosyogenetik geçiş de var... haksız değilsiniz

aslında öyle uydum akıllılar var ben çevremde gördüm illalah ettirirler insana
E öyle insanlarla evlenmesinler işte. Hem evlenip hem çocuk gibi dizginlemeye çalışmak tuhaf değil mi? Bugün bu kuzen olur yarın başka arkadaş aklını çeler. Bu stresle yaşanır mı?

E öyle insanlarla evlenmesinler işte. Hem evlenip hem çocuk gibi dizginlemeye çalışmak tuhaf değil mi? Bugün bu kuzen olur yarın başka arkadaş aklını çeler. Bu stresle yaşanır mı?
ay valla evleniyorlar
evlat sahibi oluyorlar bi de
o çocuklara çok üzülüyorum psikoloji namına bi şey kalmıyor sırf babaları ne yapıcak diye

Yok daha konuşmadım konuşmak istiyorum ama ne desem diye düşünüyorum

Esin ile konsumayi nasil bilmiyorsun? Burdaki konulari bazen anlamiyorum. Adamlar ile ev, cocuk paylasiliyor ama en basit konular bile konusulamiyor.

En basit kuzenin evliligi bosanmasi konusulmuyormu? "Sen bu konuda ne düsünüyorsun?" diye sormuyormusun esine? O konudan çikip genel olarak evlilik üzerinden konusmak felan.

Korkun bu arada kuzenden gelmiyor, esinden geliyor. Hiç kimse kafasina yatmayan biri ile zaman geçirmez. Demek ki esininde dünya görüsü o kadarmis, kuzeni gibi. Öyle dünya görüsü olan fakat ona göre hareket etmeyen birini napacaksin zaten?

Insan zaten hanzo olur. Kuzen arkadas lafi ile hanzolasmas. Gidip aldatacaksa, aldatsin hadi. Bir görsün bakalim dünya kaç bucakmis. Kuzeni ile beraber ev paylassin. Ben öyle bakardim olaya. Hiçte korkmaya degmez.

Uydum akıllı mı kocanız? Ben kocam birine uyar da kötü bir şey yapar düşüncesini anlamıyorum. Çocuk mu bunlar?

Haklısınız ne desem bilemedim ya ben evham yapıyorum ya da bazı hareketleri beni tetikledi. Profil fotosunda ikimiz vardık bu zamana kadar hiç değiştirmemişti şimdi kaldırmış tek kendi resmini koymuş. Sorduğumda biraz değişiklik olsun diye öylesine dedi. Bana soğuk davranıyor gibi geliyor eskisine göre. Bide tartıştığımız olurdu ama hiç kapıyı çekip çıkmazdı onu yapmaya başladı

Haklısınız ne desem bilemedim ya ben evham yapıyorum ya da bazı hareketleri beni tetikledi. Profil fotosunda ikimiz vardık bu zamana kadar hiç değiştirmemişti şimdi kaldırmış tek kendi resmini koymuş. Sorduğumda biraz değişiklik olsun diye öylesine dedi. Bana soğuk davranıyor gibi geliyor eskisine göre. Bide tartıştığımız olurdu ama hiç kapıyı çekip çıkmazdı onu yapmaya başladı
Bir sıkıntı varsa bile bunu kuzene bağlamak yanlış olur.
Kaç yaşında adam doğruyu yanlışı ayırt edebilmesi lazım.
Kuzen gerçekten sıkıntılıysa eşiniz onunla çok samimi olmayabilir. Oluyorsa da kafa yapıları uyuşuyor demektir.

İşte bu problemlerin kaynağı kuzen değil, eşinizin kendisi.

Yatak odası konusunda eşime dediği tek şey karım bana karılık yapmıyordu demiş. (En azından bildiğim kadarı bu) bide bakımsızlığını anlatmış. Saçını boyamıyor, eve geliyorum pijamalarla oturuyor, saçları dağınık, evi süpürmüyor gibi bir çok şey anlatmış
Daha ne desin. Kendisi kocalik görevini eksiksiz yerine getirebiliyor muydu acaba bir de karısından dinlemek lazım. Gevsek ağızlı herif. Kuzeninle boşanma aşamasında dertlesirsin evet ama erkek olarak anlatacaklarınin bir hududu olmalı. Cinsellik yoktu geç de yani ne uzatıyorsun. Eşiniz ne diyor Allah aşkına? Haklısın böyle kadın mı olur diye gaz vermiyordur İnş.

Benim eşimin işi dolayısıyla çevresi çok geniştir, keza benim de öyle…..
Melek gibi insanlarla da görüşür, it kopuk tabir ettiklerimizlede, bir bakarım siyasi bir adamla görüşüyor bir bakarım mafya tayfasından biriyle, karısını aldatanlada görüşüyor küfürbazlada mollaylada…..hiç aklımdan geçmedi ya eşim filancadan etkilenir onun gibi olur diye, karakteri oturmuş kendini ve hayattaki yerini belirlemiş bir insan esen rüzgarla yön değiştirmez. Siz huzursuzsanız kocanızda potansiyel olduğunu bildiğinizdendir. Adamı prangaya da vursan fanusa da soksan değişeceği varsa daha doğrusu meyili varsa o yola girer
Kocanızı tanıyan sizsiniz

Benim eşimin işi dolayısıyla çevresi çok geniştir, keza benim de öyle…..
Melek gibi insanlarla da görüşür, it kopuk tabir ettiklerimizlede, bir bakarım siyasi bir adamla görüşüyor bir bakarım mafya tayfasından biriyle, karısını aldatanlada görüşüyor küfürbazlada mollaylada…..hiç aklımdan geçmedi ya eşim filancadan etkilenir onun gibi olur diye, karakteri oturmuş kendini ve hayattaki yerini belirlemiş bir insan esen rüzgarla yön değiştirmez. Siz huzursuzsanız kocanızda potansiyel olduğunu bildiğinizdendir. Adamı prangaya da vursan fanusa da soksan değişeceği varsa daha doğrusu meyili varsa o yola girer
Kocanızı tanıyan sizsiniz
Eşiniz kuzeni gibi olursa da bunun sebebi kuzen değil bizzat kendisi.
ben beni dünyaya getiren büyüten yetiştiren anama babama zerre kadar benzemiyorum, siyahla beyaz gibiyiz, bu işler birinin kötü örnek olmasıyla olsa etkilemesiyle olsa ben bambaşka bir insan olurdum

Back
X