Evhamlı, Kaygılı Anne Adayları..Kötü Senaryolar Yazan Bir Tek Ben miyim ?

Kaygılı anne ve anne adayı olarak buradayım ne yazık ki. İlk bebeğim doğduktan sonra en güvenilir yerin anne karnı olduğunu düşünmüştüm, çünkü tüm kaygı ve evham durumum katlanarak artmıştı. Sütüm yetti mi, kilo aldı mı, gelişimi normal mi, yürüdü mü, konuştu mu gibi. Tam dedim şükür büyüdü gibi her şey yolunda, ikinci bebek haberini aldım. Henüz yedi haftalık, ilk hamileliğim kadar olmasa da kaygılıyım. Anne olmanın doğasında mı vardır bilmiyorum :(

Sagolasın artems vallahı ısteyerek yapmıyorum ama afedersın akıntı rengını takıp edıyorum resmen. Ilk gebelıgım hıc bırsey bılmıyorum okuyorum ınternettwn. Bu seferde yalan yanlıs bılgılere ulasıyorum
Valla aynı ben rengini takibi ediyorum her dakika korkudan oluyorum

Kızlar merhaba benim hala bebek gözükmedi 7arti iki .6 haftalıkken gittim daha gitmedim alttan gorundu kalp atışı bebek ama karında. Göremedi doktor bende görürüm insallah

Gercekten merak edıyorum bı tek ben mıyım
Herkesın hamılelıgı oldukca kaygısız mı gecıyor ?
Tabi ki tek sen hissetmiyorsun bu kaygıları için rahat olsun. Bak gece 5 olmuş şu saatte hala uyku girmedi gözüme. Gece gece aklıma yeni doğan bebek nasıl yıkanır takıldı. Amerika’da yaşıyorum ailemden çok uzaklarda ve bebeğimi eve getirip ilk nasıl yıkayacağım. Ya elimden kayarsa diye korkumdan içim içimi yedi. Daha bebek 12 haftanın içinde kaygılarım öyle büyük ki yüz üstü yatarsam hamileyken ezermiyime varıncaya kadar :) sevinçli ve mutluyum ama hormonlarım öyle hareketli ki herşey beni etkilemeye yetiyor:)

Tabi ki tek sen hissetmiyorsun bu kaygıları için rahat olsun. Bak gece 5 olmuş şu saatte hala uyku girmedi gözüme. Gece gece aklıma yeni doğan bebek nasıl yıkanır takıldı. Amerika’da yaşıyorum ailemden çok uzaklarda ve bebeğimi eve getirip ilk nasıl yıkayacağım. Ya elimden kayarsa diye korkumdan içim içimi yedi. Daha bebek 12 haftanın içinde kaygılarım öyle büyük ki yüz üstü yatarsam hamileyken ezermiyime varıncaya kadar :) sevinçli ve mutluyum ama hormonlarım öyle hareketli ki herşey beni etkilemeye yetiyor:)
Bende 5+4 günlüğüm hala gitmedim hastaneye pazartesi gidicem ama içim içimi yiyor kalp atışını gorucekmisim kesesi gözükucekmi diye kendi kendimi yiyorum bu bide ikinci gebeliğim ama ilkte birşey bilmiyorsun insan okuyup araştırdıkça daha çok korkuyor

Gercekten merak edıyorum bı tek ben mıyım
Herkesın hamılelıgı oldukca kaygısız mı gecıyor ?

Ah canım bende aynı sen gibi düşünüyordum herşeye her hataketime dikkat ederdim 3 ayı atlattıktan sonra bir rahatlama geldi ama bebek doğana kadar karnımı sevdim konuştum mide bulantılarım da geçtikten sonra hamileliğin tadını çıkarttım şimdide kızım kucağımda uyusun diye pışpışa devam:işsiz:

Saglıkla kucagınıza alın ınsallah
Yurt dısında bu ımkanlar daha fazla dıye bılıyorum annelere yenıdogan hemsırelerı egıtım yada destek verıyor
Turkıyede bızım ısımız daha zor bence eve ehil hemsıre bıle bulmak ımkansız hemde euro uzerınden
Sanıyorum benım evhamlarım su ana yonelık dogum sonrası kısmına gecmemısım :))
12 haftanız bıtmıs hayırlı olsun dılerım

Ah canım bende aynı sen gibi düşünüyordum herşeye her hataketime dikkat ederdim 3 ayı atlattıktan sonra bir rahatlama geldi ama bebek doğana kadar karnımı sevdim konuştum mide bulantılarım da geçtikten sonra hamileliğin tadını çıkarttım şimdide kızım kucağımda uyusun diye pışpışa devam:işsiz:
Bu mesajınızın ekran goruntusunu aldımm her bunaldıkca okuyacagım
Demekkı 3 ayım gecerse belkı bende rahatlarım. Tadını cıkarmak ne mumkun kendımı kaosun ıcınde hıssedıyorum

Bu mesajınızın ekran goruntusunu aldımm her bunaldıkca okuyacagım
Demekkı 3 ayım gecerse belkı bende rahatlarım. Tadını cıkarmak ne mumkun kendımı kaosun ıcınde hıssedıyorum

Yavrusu için kaygılanmayan anne varmıdır acaba. Allah'ın izniyle o senin içinde filizlenen bir tohum sen besleyip sen büyütüceksin ki zamanı gelince kucağına alasın. Hayırlısı ve sağsalim kavuşmanız dileğiyle:anneadayı:

Yavrusu için kaygılanmayan anne varmıdır acaba. Allah'ın izniyle o senin içinde filizlenen bir tohum sen besleyip sen büyütüceksin ki zamanı gelince kucağına alasın. Hayırlısı ve sağsalim kavuşmanız dileğiyle:anneadayı:
Amın ınsallah
Cok tesekkur ederım
Sızde o guzel mınık yavrunuzun en guzel gunlerını gorun ınsallah
Yapı olarak zaten evhamlıyım
Bıde doktorlar artık hamılelerı cok korkutuyorlar
Tabıkı bazı seylerı soylemelerı gerek ama felaket habercısı gıbıler

Back
X