evi almak mantıklı mı?

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Kızlar bizim şuan oturduğumuz evin yeri, mekanı, yönü, katı, ısınması mükemmel
3+1 ama biraz küçük
Eşimde bende çalışıyoruz
Ev satılıyor ev sahibi 155 bin diyor
Ama bizim o kadar paramız yok
Ancak 70 bin felan çıkartabiliyoruz
Daha 1,5 yıllık evli olduğumuz için birikimimiz yok
Kredi de çekmeyi düşünmüyoruz
Etraftan borç alarak bu işe kalkışsak
Çok mu mantıksız olur
Bu evi alırsak satarken de çok kar edebileceğimiz bir yerde
Kafamız karma karışık oldu
Bu evimi çok seviyorum
Alamazsak çıkacağız

evi seviyorsanız ve ilerisinde kar edeceğinize göre bence alın
borç alabileceğiniz çevreniz varsa ve güveniyorsanız neden olmasın kaçırmayın derim

şayet size 85 bin borç verecek çevreniz varsa hiç durmayın. 3+1 ev küçük olsa ne kadar küçük olur. bu devirde ev almak çok zor. yeni evlisiniz ileriye ne güzel bir eviniz olmuş olur. hem faiz falanda ödemeyeceksiniz daha ne olsun.

Eviniz iyi bir yerdeyse, kar ederim diyorsanız. Bence kaçırmayın kira ödemektense evinizin borcunu ödeyin daha iyi. Eğer bu kadar borç veren birini bulduysanız krediye bile ihtiyaç duymuyorsanız. Bence kaçırılmayacak bir fırsat

ya hepsini bir kişiden almayacağız
babam, kayınvalidem, ablamlar ve eşimin arkadaşları
Herkes ne çıkartabilirse
Bizde arabayı ve altınları satacağız

Kredi yoksa, ödeme gücünüz varsa anlattıklarınıza bakarak bu şartlarda kaçırmanız mantıksız bir hareket olur.
(Kendi adıma söylersem, sanırım kredi bile olsa kaçırmazdım)

Beni borç işi korkutuyor
Çok şükür düzenli bir gelirimiz var ama altından kalkamamaktan korkuyoruz

Kredi yoksa, ödeme gücünüz varsa anlattıklarınıza bakarak bu şartlarda kaçırmanız mantıksız bir hareket olur.
(Kendi adıma söylersem, sanırım kredi bile olsa kaçırmazdım)
Çok kararsısız inanın
Eşim tekrardan ev sahibi ile konuşmaya gidecek
Bakalım en son ne kadar diyecek bize
Bu pazarlık yapılmamış fiyatı

canım biz 1 yıllık evliyken aldık bizimde sizin kadar birikimimiz vardı 180 bine aldık kredi cektik ikimizde calsıorz oglmzda babaanne bakıo yan apartmanda otruo alın bence çok uygun kredi çekin öz annen bile olsa borç alma baskasına borclancagna bankaya borclan

Borç alabildiğiniz kadar alın,kalan miktara kredi alın o zaman.Daha az faiz ödersiniz.

Kredinin faiz olayı çok düşündürüyor beni
Çektiğimizin çeyreği kadar tekrar faiz ödeniyor
Ben bu yüzden sıcak bakamıyorum kredi işine

ele aleme borçlanacağına taksit taksit bankaya borçlan kimseye ağız eğme bu devirde.
faiz kısmını da şöyle düşünmemelisin artık kira ödemeyeceksin kendi evinde oturacaksın. kirada otursan o para havaya gidiyor aynı mantık.
ben bu devirde kimseden beş kuruş istemem günü gelir veremezsin laf olur söz olur kimse ile bu muhabbete girmeye değmez..

Ev nerde İstanbuldaysa düşünmeden alın derim.
Son olarak bu devirde insanlar ticaretle uğraşmıyorsa borç yapmadan hiç birşeyin sahibi olamaz

Ya kendi ailemden yana sıkıntım yok
ki koca yürekli babam duyduğunda arabasını satacaktı, emekli olup tazminatını verecekti
kv nin ki de eşimde duran bir parası var
Yani hesabında kendi babamınkini alıpta ona yok diyemiyorum
Oda aslında birşey demez ama biraz cahiller bir yerde dengesiz bir şey söyleseler canımız sıkılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…