- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Kredinin faiz olayı çok düşündürüyor benikredi çekmek en mantıklısı bence...
İnanın biz evi almayacaktık insanlarevi seviyorsanız ve ilerisinde kar edeceğinize göre bence alın
borç alabileceğiniz çevreniz varsa ve güveniyorsanız neden olmasın kaçırmayın derim
ya hepsini bir kişiden almayacağızşayet size 85 bin borç verecek çevreniz varsa hiç durmayın. 3+1 ev küçük olsa ne kadar küçük olur. bu devirde ev almak çok zor. yeni evlisiniz ileriye ne güzel bir eviniz olmuş olur. hem faiz falanda ödemeyeceksiniz daha ne olsun.
550 biz biraz ucuza oturdukKirasi ne kadar?
Beni borç işi korkutuyorEviniz iyi bir yerdeyse, kar ederim diyorsanız. Bence kaçırmayın kira ödemektense evinizin borcunu ödeyin daha iyi. Eğer bu kadar borç veren birini bulduysanız krediye bile ihtiyaç duymuyorsanız. Bence kaçırılmayacak bir fırsat
Çok kararsısız inanınKredi yoksa, ödeme gücünüz varsa anlattıklarınıza bakarak bu şartlarda kaçırmanız mantıksız bir hareket olur.
(Kendi adıma söylersem, sanırım kredi bile olsa kaçırmazdım)
kesinlikle kaçırmayın o zamanİnanın biz evi almayacaktık insanlar
Biz borç veririz
O evi alın diyorlar
Kredinin faiz olayı çok düşündürüyor beni
Çektiğimizin çeyreği kadar tekrar faiz ödeniyor
Ben bu yüzden sıcak bakamıyorum kredi işine
Ya kendi ailemden yana sıkıntım yokcanım biz 1 yıllık evliyken aldık bizimde sizin kadar birikimimiz vardı 180 bine aldık kredi cektik ikimizde calsıorz oglmzda babaanne bakıo yan apartmanda otruo alın bence çok uygun kredi çekin öz annen bile olsa borç alma baskasına borclancagna bankaya borclan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?