- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi Pink_Women
-
sizden ben para aldım mı?borç almak ne yaa? hep borç alıyoruz derler ödemezler
ev herşey bir yana da babanızın bu fedakarlığı gözlerimi doldurduYa kendi ailemden yana sıkıntım yok
ki koca yürekli babam duyduğunda arabasını satacaktı, emekli olup tazminatını verecekti
kv nin ki de eşimde duran bir parası var
Yani hesabında kendi babamınkini alıpta ona yok diyemiyorum
Oda aslında birşey demez ama biraz cahiller bir yerde dengesiz bir şey söyleseler canımız sıkılır
İnanın bunu düşünmüyor değilizya özel de mi kamuda mı çalışıyorsunuz bilmiyorum. belki okuduklarımdan filan çok etkilendim felaket tellallığı yapıyorum ama böyle bir dönemde nasıl borç altına girmeye cesaret ediyorsunuz? dolar, altın aldı başını gitti. ortada farklı durumlar var. ekonomik çalkalanmalar olacağı çok bariz. bence bir sakin olun, bekleyin. bişiler belli olsun sonra düşünün. kısmetinizde varsa alırsınız yoksa belki daha güzeli olur.
ev herşey bir yana da babanızın bu fedakarlığı gözlerimi doldurdukıymetini bilin
amin canım. kendi babamı gördüm senin babanda o yüzden çok duygulandım.
O benim babam çünkü
Allah razı olsun ondan
Evet sağlıklı bir evliliğim yokbunu sözleyip parazit olmak istemem ama, çok sağlıklı giden bir evliliğinizde yok. bunları düşündünüz mü?
yani sorunlu olmak ev almaya engel mi bilemiyorum elbette ama bunuda göz önünde bulundurun.. üstüne olan borçla kala kalmada.. ben olsam böyle bir durumda kendi akrabalarımdan borç olmaya korkardım
amin canım. kendi babamı gördüm senin babanda o yüzden çok duygulandım.
Ucuza satılıyor gibi gözüküyor eviniz..550 biz biraz ucuza oturduk
Normal apartmanımız da ki daireler 650 lira
Biz evimizden çıkacağız gibi duruyorUcuza satılıyor gibi gözüküyor eviniz..
Kredileri kiyaslayan bir site var enuygun diye ordan bi bakin isterseniz.
Birde yeni ev sahibi oturacak mi yoksa sizi tutar mi boyle sorunlarda olabilir.
Karşılarız derseniz bence mantıklı ev işi aradan çıkmış Olur yarin obur gün bebek istiyoruz nasil alalim vs olabilir :)
ya hepsini bir kişiden almayacağız
babam, kayınvalidem, ablamlar ve eşimin arkadaşları
Herkes ne çıkartabilirse
Bizde arabayı ve altınları satacağız
Ama 10 yıl sabit taksit ödüyorsun ve bu süre zarfında maaşlara zam geliyorKredinin faiz olayı çok düşündürüyor beni
Çektiğimizin çeyreği kadar tekrar faiz ödeniyor
Ben bu yüzden sıcak bakamıyorum kredi işine
Ne güzelBizde bi kırkbin çıkarabilmiştik kalan parayı annemler ve ablamlardan aldık ödedik şükür bitti bir buçuk yıllık evliydik o zaman şimdide araba aldık yine annemden borç aldıkiyiki borç alabilecek yakın akrabalarımız var ve iyiki erkenden evimizi almişiz sizede tavsiyem kaçırmayın ilerde çocukla ödemek daha zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?