- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Dini açıdan bakıyorumben olsam kaçırmam , ben de 5 ay oldu evimi alalı, 5 ayda 30 bin lira arttı..dini açıdan bakmıyorsak faiz olayı bence korkutucu değil... boşu boşuna kira ödeyene kadar kendi evine ödüyorsun, ayrıca kredi sabit kalıyor ama sen kiracı olsan her yıl kira artıyor ve evin değeri de artıyor..
Toplam gelirimiz 8 bin
İlk zamanlar kendimizi kısıp 6 bin olarak insanlara borçlarını ödeyebiliriz
Yaklaşık bir 15 bine ihtiyacımız kaldı
Onuda bulursak kredisiz halledecek gibiyiz
ee o zaman neden buraya sanki 80-100 sağdan soldan toplayacak gibi yazıyorsunuzKısmetimizde varsa olur
Hayırlısı diyorum
Bu saatten sonra bakalım çok az eksiğimiz kaldı onuda tamamlayabilirsek
Olur inşaallah
Biz evimizden çıkacağız gibi duruyor
Kimin alacağı belirsiz
Bu yüzden de aslında alma fikri mantıklı geliyor
Çünkü daha yeni taşınmıştık buraya
Şimdi hiç göze alamıyorum tekrardan taşınmayı
Evet kocamla da boşanmayla da ilgili pek çok konum varKocanla ilgili ve boşanmayla ilgili çok konun var. Ev almak iyi bi fikir mi önce onu düşün.
Kredili alırdım ben olsam. Ev değer kazanır diyosun. Kredinin faizi de çıkmış olur böylece.
Zaten sağdan soldan topluyoruzee o zaman neden buraya sanki 80-100 sağdan soldan toplayacak gibi yazıyorsunuz
Yani şöyle diyeyim8 binse hic dusunmeyin zaten.
6 bin odeyerek 2 yila borc mirc kalmaz. Bankayada bulasmayin.
Onemli olan oncelik sirasi kimin isi aceleyse onu basta odeyin. 24 bin aldiginiz bir insani 6 bin odeyerek 4 ayda bitirirsiniz.
Hayirli olsun yeni eviniz. Rabbin huzurla oturmayi nasip etsin.
Zaten sağdan soldan topluyoruz
Galiba tam anlayamadınız siz beni
Bizim 70 binimiz var üzerini aile ve arkadaşlardan toparlayacağız
Sonra da size yapılan gibi borcumuzu insanlara ödemeyeceğiz
Ödemezsemde sizi neden bu kadar ilgilendiriyor kikız doğru söyluyorum hakikaten ödemiyorlar niye inanmıyorsun odeyeceksen hatta evi karlı bir şekilde satıp millete laf düşürmeden kapatacaksan Allah yardımcın olsun ama hele ailelerden alınan parayı ödeyeni görmedim
eee konu açtın söyledik sen de konu açmasaydın.bence ev felan alma sende bu mantık varken evliliğinde uzun sürmez.Ödemezsemde sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki
Ana benim baba benim
İster öderim ister ödemem
Hatta onlar belki hediye bile edebilirler bana borcumu
Ben borç alan olduğum için yorumunuz çok ters
Veren olsam anlarımda
Beni bana kötülüyorsunuz resmen
pekiDini yorumlardan ve polemikten kaçınalım rica ediyorum.
Sebatiye evliliğim biterse en azından anlaşamadığımız için bitereee konu açtın söyledik sen de konu açmasaydın.bence ev felan alma sende bu mantık varken evliliğinde uzun sürmez.
ha ha ha çok alındım benim en azından eski bir sevgilim varmış hem sevmesini biliyormusum hem de terk etmesini biliyormusum yaa sen tam bir zavallısın.eski sevgilim her zaman aklımda olacak çünkü çok akıllı bir kadınım ve hafızam zehir gibi.kocama bakıp hep şükredeceğim eski sevgilimi düşünüp kocamın değerini bileceğim.inşaallah senin kocanda seni düşünüp yeni karısıyla hep mutlu olur sana da byeSebatiye evliliğim biterse en azından anlaşamadığımız için biter
Ya senin ki gibi olsaydım
Evli olduğum halde aklımda halen eski sevgilim olsaydı
O zaman daha acı olurdu inan
Bu dediğin sözden sonra umarım ki senin evliliğin uzun sürer
Hadi bye
Çok terbiyesiz bu davranışınızeee konu açtın söyledik sen de konu açmasaydın.bence ev felan alma sende bu mantık varken evliliğinde uzun sürmez.
Çok yazıkÇok terbiyesiz bu davranışınız
Çok terbiyesiz bu davranışınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?