evi almak mantıklı mı?

Eminevim E başvurun bence..

Hiç kimseye el açmamış olursunuz.. Ve altınları da bozdurmazdınız..
Ben aradım emin evimi sordum 160 milyarlık daire için Nasıl oluyor dedim. Ön ödemede 11.500 gibi bi rakam bize işlem ücreti olarak ödüyorsunuz evi size alıyoruz sonrasını taksitlendirme yapıyoruz dedi..
Binlerce insanı ev sahibi yapmış bir kurum inandırıcı geldi.. Hemde harama bulaşmadan alıyorsun faizsiz.
Bankadan krediye kalkışsan en az 200 ü bulur kredin..

4 ayda 20 bin lira ödeyebilecek durumunuz varsa kredi çekin ayda 5000 ödeseniz faizde az olur vadede kısa.
Babam arabasını satacak,emekli ikramiyesini verecek demişsiniz bence gerek yok,ayrıca eşinizin ailesi için laf edebilirler demişsiniz,bu sebeple para uğruna yüz göz olmayın derim. Zaten 135bine çekmiş ev sahibi,70bin verirsiniz 65bin krediyide kısa sürede kapatırsınız kimseye minnet etmeden.
Birde sıkıntı ya ona 10 buna 20 ötekine 15 borç ödemek,para bölünecek,sırf birkaç yere para ödememek için puanda verse,indirimde yapsa diğer kredi kartı,tek bir kart kullanıyorum ki,oraya öde,buraya öde durumu olmasin diye. Bu kadar büyük meblağlarda sıkıntılı bence parayı toparlayıp borçlara bölüştürmek.

Altın ve arabamız var onları satınca o miktara denk geliyor
Bilemiyoruz inanın
Ama evi başkası alınca çok üzülürsünüz,bu fırsat kaçmaz. Siz niyetlenin,yakın çevrenize durumu anlatın Allah bir yerden kapı açar. Borçsuz ev sahibi olmak çok çok zor.

Kari koca geliriniz toplam ne kadar?

Eger 5 bin tl evinize giriyorsa 85 bin borc odenemyecek bir borc degil.

Ama planli olmasi lazim. Borc alacaginiz insanlarla konusup ne zamana kadar kac kac taksitle borcunuzu bitireceginizi konusup ve bu plana sadik kalirsaniz sorun cikmaz.

Bizde bankaya bulasmadan ev aldik 3 bin 3 bin mutahite oduyoruz ev bitene kadar ev bitip icine gecince 77 bini toptan verip tapuyu alip eve yerlesecegiz.

Biraz kayinvalidemlereen biraz benim ailemden borc alacagiz. 3 bin 3 bin onlara her ay odeyip kapatacagiz borcumuzu. Bir yilda bir ailenin borcu bitmis olacak.

Bence aileler biz birc veririz alin diyorlarsa bu firsati kacirmayin.

Ben olsam evden memnunsam bu fırsatı asla kacirmazdim elinizde ne var ne yok verip alın evi...
Altinlarimi vermem dersen kredi çek millete ağız egmek zor yani annen baban da olsa ya bir anda paraya ihtiyaçlari olursa?
Eminevim ile banka tamamen aynı mantığa dayaniyor bence

vadeyi uzun tutacaksınız demek ki peki aldıgınız borcu nasıl odeyeceksiniz bankaya bile kaç yıllık vade yaptırıyorsunuz
Sizin bir kuyruk acınız var belli
Bence onu gidip size paranızı vermeyenden çıkarın
Bu alıntıladığınız yorum bile bana ait değil
Konuşmak için konuşmayın lütfen!!!

Toplam gelirimiz 8 bin
İlk zamanlar kendimizi kısıp 6 bin olarak insanlara borçlarını ödeyebiliriz
Yaklaşık bir 15 bine ihtiyacımız kaldı
Onuda bulursak kredisiz halledecek gibiyiz

Sizin bir kuruk acınız var belli
Bence onu gidip size paranızı vermeyenden çıkarın
Bu alıntıladığınız yorum bile bana ait değil
Konuşmak için konuşmayın lütfen!!!
yanlış alıntılamış olabilirim ancak uslubunuz çok cirkin.

keske bızım ev sahıbı bızım evı 155 e satsa hemen alırım
70 bın demek yarısı demek ve almak ıcın cok ıyı bır peşinat

bizde hıc peşinat yok
ailelerden anca 75 gbı bır rakam cıkıyor ve ealbılecegımız en uygun ev 250 bın tl
bır bucuk aydır ev bakıyoruz

bence kacırmayın
kesınlıkle

Kısmetimizde varsa olur
Hayırlısı diyorum
Bu saatten sonra bakalım çok az eksiğimiz kaldı onuda tamamlayabilirsek
Olur inşaallah

Valla sanki borcu sizden alıyormuşcasına tavır takınıp yorum yazıyorsunuz bana
Sizin uslup ve yakıştırmalarınız daha çirkin
ister dinle ister dinleme az olsun ya da olmasın ama kimseye laf düşmesin benim felsefem bu.yazdıklarımında %90 nı doğru %10 luk kısma girer misiniz bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…