Evi ayırdım nihayet, ama kabullenmiyor

Sanki benim hayatimi anlatmissin bi ara ben mi yazdim bunlari diye dusundum ama be bosandim cocugumu aldim. Senin gibi bende vorc odemekten yilmistim adam psikolojik baski yaparak kandiririyor bende inaniyordum bir yik oldu bitti. Dunya varmis yasiyorum artik nefes aliyorum

Eğer hala borç harç varsa muhtemelen evet oynuyodur

insanin severek evlendigi,cocuk cocuk yaptigi,ayni yatakta yatyigi,iyi kotu kotu zar gecirdigi eşine sümsük diyecek hale gelmesi cok aci geldi.
hakkinizda hayirlisi insallah

İlla ki kabullenecek at şu adamın yükünü sırtından hayatım zaten sana faydası yok zararı var. Allah yardımcın olsun.

İlla ki kabullenecek at şu adamın yükünü sırtından hayatım zaten sana faydası yok zararı var. Allah yardımcın olsun.
Attım
Eski konulariniza da baktim da.. Gercekten cok bile dayanmışsınız..
Daha anlatamadığım bı sürü ayrıntı.
Kredi cekmedigimde telefonumu alıp duvara defalarca çarpıp kirmalar, konsolu devirmeler, ayna kirmalar...en kötüsü de kalbimi kirmasi

Nasıl kurtuldun ikna edebilirim mı boşanmaya. Benim ki belli ki çekişmeli olacak

Nasıl kurtuldun ikna edebilirim mı boşanmaya. Benim ki belli ki çekişmeli olacak
Nasil ikna ettim ben bile inanamiyorum. Ben hic bir hak talep etmedim yanlizca evladimi aldim 100 binlik altinim vardi onu venden izinsiz almislardi onu bile istemedim birde 15 binlik borcu vardi ustume onu da bana yikti bosaninca galiba isine geldi borc daha yeni bitti simdi barismak istedigini soyluyor ne yasadigimi bir ben bilirim.

Herşey bitmiş... Haydi geçmiş olsun. Darısı basima

Dönmeyin.

Kabul etmezse etmesin. Kimbilir geçmişte kaç kere şans verdiniz. Yine şans verseniz yine aynısı olacak. Dik durun.

Dönmeyin.

Kabul etmezse etmesin. Kimbilir geçmişte kaç kere şans verdiniz. Yine şans verseniz yine aynısı olacak. Dik durun.
Aynen öyle bu son diye diye bugunlere geldik. Ama öyle bir noktadayimki kararımı önemsemeyen yilis yilis bir insan var karşımda. Dul kalmak çok mu güzel diye ikna etmeye çalışıyor. Bence güzel hayali bile güzel.

Dul değil boşanmış Olacağım , dul Kocası ölen kadına denir deyin sizde.
Ayrıca sürekli borç yapan bir adamla evli kalacağıma dul kalmak daha iyi deyin.

Benimkide aynı cümleyi kuruyor dul kalınca görecekmişim günümü.bi de diyorki yalancı baharını yaşıyorsun.gerçekten öylemi ya korkuyorumda ama ölmek var dönmek yok.şaka bir yana evi ayırmak boşanma öncesi iyi oldumu avantajı var mı.ben sağlam adımlar atmak istiyorum.boşanmadan evi ayırmışsınız.çekişmeli açarsanız bunu size karşı kullanabilir.terk etti çocuğumdan ayırdı diyip sizi kusurlu duruma düşürebilir.

Valla herşeyi diyebilir. sakin davranıyor aklımı çelmeye çalışıyor. Şu an çocuğa beraber bakıyoruz sabah o, öğlen okulu var akşamda ben bakıyorum. Evlatla tehdit edemez. Hatta çocuk sende de kalabilir diyorum ki bunu kullanmasin bana karşı.
Vallahi maaşımı kendim harcıyorum cebimden para alan yok. Kalbime ilkbahar geldi resmen.

Dinlemeden etmeden görmeden yargiliyorsun ilerde çok pişman olacaksın çocuğumuz senin yüzünden mutsuz büyüyecek onun vebali senin boynuna ben senden sonkez bi şans istiyorum
bana böyle söylüyor yuzsuz

Dinlemeden etmeden görmeden yargiliyorsun ilerde çok pişman olacaksın çocuğumuz senin yüzünden mutsuz büyüyecek onun vebali senin boynuna ben senden sonkez bi şans istiyorum
bana böyle söylüyor yuzsuz
Vallahi arkadaşım benimki de aynı cümleleri kurdu.bende aldım çocukların vebalini.sakın kanma sana resmen duygusal şiddet uyguluyor.kendini suçlu hissettiriyor seni vuracağı yeri iyi biliyor.benim üç tane çocuğum var.hepsinin vebali boynuma dedim.ben kendi adıma çok iyi bir anne olacağım.onlara güzel bir gelecek vermek için çalışacağım.sen yapmazsan bu senin sorunun seni denetleyemem.tek yapabileceğim çocuklarıma zarar verdiğin noktada yani psikolojik olarak,bu zararları telafi etmeye uğraşırım dedim.ben bir eğitimciyim herşeyin farkındayım zaten artık beni çocuklarım konusunda suçlu hissettiremezsin dedim.

Canım karşımda dimdik bir örnek oldun. Tebrik ediyorum. Birilerinin desteğine ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…