- 1 Eylül 2015
- 205
- 146
- 103
- Konu Sahibi Takimyildizi
-
Benim alanıma mudehale ederek bana saygısızlığı diz boyu yaşatan bir insandan bahsediyorum. Hangi noktaya takildiniz bilemedim asla saygısız bir insan değilimNe olursa olsun ne yaşanmış olursa olsun çocuğunuzun babasına hitap şekillerinizi hiç beğenmedim. istemeyebilirsiniz ayrılmak da şu durumda en doğal hakkınız ama saygı ve güzellikle yapabilirsiniz
Kozalak sümsük yapışkan kocam diye tanıtmaya utandığım biri vs bunları yapmayın sonuçta aynı yastığa baş koyduğunuz biri konunuzda sonuna kadar haklısınız bu arada ama daha saygılı sağlam bi duruştada istemediğinizi ifade edebilirsiniz kalp kırarak değil sonuç itibariyle bi zaman sonra oda çirkinleşmeye başlıyacak ve sizin bi çocuğunuz var ömür boyu iletişimde olmak zorundasınız yapmayın bunuBenim alanıma mudehale ederek bana saygısızlığı diz boyu yaşatan bir insandan bahsediyorum. Hangi noktaya takildiniz bilemedim asla saygısız bir insan değilim
Saygı ;sevgımı saka yapıyor olmalı ...Allah aynısını yasatsın derdım ama ınsanlık bızdekalsınBenim alanıma mudehale ederek bana saygısızlığı diz boyu yaşatan bir insandan bahsediyorum. Hangi noktaya takildiniz bilemedim asla saygısız bir insan değilim
Saygı ;sevgımı saka yapıyor olmalı ...Allah aynısını yasatsın derdım ama ınsanlık bızdekalsın
Dönmeyeceğim. Dönerim dersem yine beni kandırmaya çalışır. Yakami bırakmaz. Boş sözler verir ve tutmaz ...Bütün işler sizde ne dönmesi. Bir de koca adamı mi bakacaksınız. Sizi sömürdüğü yeter. Kendine bakacak birini arıyor o. Dönerim ama bu zamana kadar ben yaptım bundan sonra tüm işler ve çocuk bakımı sende deyin. Susar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?