- Konu Sahibi cevapveriyorum
-
Cok guzel bir konu olmus canim,
Benimde bir kac resmim vardi,
bir kac detay daha eklerim.
Hem birbirimizede fikir veririz.
Bu arada odan cok sevimli caniim
Buda benim dunyam
Eki Görüntüle 563767
Eki Görüntüle 563768
çok begendim yatagını koltuk şeklinde çok begendim. herkezinodasını çok begendim
ben bekarım ama erkek arkadaşımla birlikte oturuyorum gören görmüştür belki ben de paylaştı evimi saçma sapan yorumlar yuzunden kapttım konuyu. http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566166-kedinin-evii.html buda benım evim
TEşekkür ederimSenin evini biliyorum canım bakmıştım, hoşuma gitmişti gerçekten
TEşekkür ederimbirde cahil cüheyla insanlar olmasa neysse
evet öyle haklısınBence bir şeyi yaparken hep olumlu yorum beklemeliyiz tabii ki olumsuz yorumlar da gelecek.. Ama önemli olan olumlu olanları inceleyip diğerlerini takmamak
bende 2 kardeş buyudum ama benımde odam yoktu yer taagımız vardı ben bı tarafa kardeşimde ayak ucuma yatardışoyle başlığa baktımda küçüklüğüm aklıma geldı..ah o gunler bız 6 kardeş aynı odada yatardık hıc bana özel bır odam olmadı bana özel bır alanım bıle olmadı...siz cok şanslısınız değerını bılın....
kızlar odalarınız çok hoş..kıskandım bende eklicem şimdiii
Çok hoşş
Nevresim takımı ararken kendime seninkini görmüştüm alacaktım hatta ama son anda resmimdeki nevresimi görünce dayanamadım onu aldım
Cok guzel bir konu olmus canim,
Benimde bir kac resmim vardi,
bir kac detay daha eklerim.
Hem birbirimizede fikir veririz.
Bu arada odan cok sevimli caniim
Buda benim dunyam
Eki Görüntüle 563767
Eki Görüntüle 563768
bu cotton box nevresimlere baylıoyrum ben..çok hoş tonları var..altında duran lila çarşaf onun değil ama..çarşaf değişkliği ypmam gerekmştide..bunun kendi çarşafı toz pembe.
bundan da alırsın cnm bi aranevresm çok ihtriyaç olan birşey sonuçta
çok begendim yatagını koltuk şeklinde çok begendim. herkezinodasını çok begendim
ben bekarım ama erkek arkadaşımla birlikte oturuyorum gören görmüştür belki ben de paylaştı evimi saçma sapan yorumlar yuzunden kapttım konuyu. http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566166-kedinin-evii.html buda benım evim
sıcacık bir odaçok seviyorum bu tarz şeyleri
Cok guzelmis caniim.
Bende duvarlarimi beyaza boyatmak istiyorum yaa.
Aslinda erkekkardesimin olacakti oda,
son anda gecis yaptim buraya rengide boyle kaldi
arada ddeğişklik candıryaparsın daha beyaz..
ama senin odanda çok kullanışlı ve zevkli döşenmiş cnm
ben ailemden ayrıyım işim gereği.. bu evde kira haliyle..gönül isterdki yerlerde parke olsun
Benim odamda 3 kisilik ve 2 kisilik dolap var,
Boyanmasi baya mesele olur, Gerci dayim sivaci masrafta olmazdi ama sivadan biktim.
Bence guzel bir duvar kagidida cok guzel olabilir, Beyaz ve belki bir yerinde degisik bir desen.
Annem bugun cok guzel saten nevresim almis,
birden birde perdemi degisitirim,
bambaska bir odaya ceviresim geldi odami..
Az sonra nevresmin resmini ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?