Evi olmayanlar odasını paylaşsın! Buyrun odama :)

Tek renk yaparim galiba zaten.
Muhtemelen kirik beyaz olur,
Hem daha aydinlik olur, cunku baya dar odam var.
Arkadasim resimdeki gibi cicekli yapmistir oturma odasinin bir duvarini,
cok hos olmustu ya.. tabi rengi ve kagidi onun daha guzeldi..

Çoook beğendim odalarınızı kızlar.

Maşallah derli toplusunuz da.

Bi buçuk yaşında oğluşum var hanginizi alayım bakalım

Oyle oluyor ya, dolabimin ustun yatagimin altinda benimde ceyizlerim var
Lakin aday olmadigi icin, simdilik biseyler almiyorum

güzel bir bölüm olmuş.bende odam hakkında düşünüyordum.badanasını vs değiştireceğim.pembeydi kum beji yaptım.şimdi sarı-turuncu ve beyaz arasıda gidip geliyorumbazı eşyalarımı başka yere taşımak istiyorum.falan filan.
odalarınız çok tatlı ve yormayan odalar.benimki biraz kalabalık görüntüsü veriyor.odamda her yerde ahşap deseni var ama hepsi farklı tonda))ahşap oluncada kahve tonları oluyor.bu yüzdende enerjim düşüyor.kahveyi çok sevmeme rağmen.

hep bahar olsa odana bayıldım.koltuk şeklinde yatağınada bayıldım.dizi,film ve bazı tartışma programalrını izlemeuyi sevdiğim için benim için iyi bir seçenek.kitap ve dergide okumak için ideal.
beyaz duvar kağıdına bende baktım.iyice araştıramadım ama bende desensiz seçmeni tavsiye ederim seçeceksen.zaten desen yatak odasında kolay kullanılabilecek bir durum.örtü,perde,kırlent,halı.yaşadığın ülkede nasıl bilmiyorum ama kumaşçılardan çoooooooooooooooooooookkk çoookkk uygun fiyata seçenek bulabiliyorum.

Çoook beğendim odalarınızı kızlar.

Maşallah derli toplusunuz da.

Bi buçuk yaşında oğluşum var hanginizi alayım bakalım

Beni al Beni al Beni al.
Turkan Soray Sultan gibi buyuturum

Bence duvarda beyazdan sasma,
Sonradan odani her renge cevirebilirsin.
Sirf aksesuarlari degistirmek kafi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…