Evi satana ne yapabilirim

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
kızlar selamdirek konuya giriyorum

Şimdi oturduğum ev babasından kendine miras kalan birinin evi babası yan tarafımda oturuyor ve her çocuğa 10 daire düşmüş ben birinci kattayım oturduğumuz evi alalım dedik 180 milyar dediler tamam dedik yurt dışında oldukları için biraz peşinat verdik bekledik bugün aramışlar 195 veren var biz vazgeçtik diyorlar ne yapabiliriz babası duysa satamaz bu arada

kızlar selamdirek konuya giriyorum

Şimdi oturduğum ev babasından kendine miras kalan birinin evi babası yan tarafımda oturuyor ve her çocuğa 10 daire düşmüş ben birinci kattayım oturduğumuz evi alalım dedik 180 milyar dediler tamam dedik yurt dışında oldukları için biraz peşinat verdik bekledik bugün aramışlar 195 veren var biz vazgeçtik diyorlar ne yapabiliriz babası duysa satamaz bu arada
Peşinatı geri al, sepet havası çek. Uyanıklara bak.

Anlaşmanız varsa dava edin.
Anlaşma yapmadıysanız. Paranızı geri alın .. Başka bir ev bakın .
Veya babasına durumdan söz edin.

Anlaşma yapmış mıydınız ?
Bence uğraşmayın . Babasına söyleyin direk paranızı aldıktan sonra

Maalesef anlaşma yapmadık aracı olan adam peşinatı verecek kredi çektik ayrıca dosya masraflarını da verecekler babasına gidip söyleyecem

Parayı geri isteyin, vermezse babasına gidip olay çıkarın. İnsanlar parayı kolay mı kazanıyor uyanığa bak sen ya.

parayı alıp hayırlısı buymuş deyin bence. satmak istedikten sonra ev de üstüneyse her şekilde satar.

Maalesef anlaşma yapmadık aracı olan adam peşinatı verecek kredi çektik ayrıca dosya masraflarını da verecekler babasına gidip söyleyecem

parayı banka yoluyla mı verdiniz elden mi verdiniz? banka yoluyla ve açıklamasını yazarak verdiyseniz sözleşme yerine geçer. bu sebeple dava açabilirsiniz. ama elden verdiyseniz herhangi bir hak iddia edemezsiniz tüm masraflarınızı iade ediyorlarsa paranızı alıp böyle dolandırıcı zihniyetlerden acilen uzaklaşmanızı öneririm.

Her cocuga 10 daire dusmus te kaldim ben
Ne babalar var be
Etik degil bayagi paragozmus
Kaporanizi isteyin gitsin satsin kime istiyorsa
Yuksek ihtimal o alici da yok uyaniklik yapiyor

Back
X