• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi satmak?

hem içerik hemde çizim dili olarak özensiz geldi evet. odalar minicik minicik ardiyeden bozma ve o eşyalı anlatımlar sanki paintte yapılmış. güven de vermiyor hiç.. odalar filan henüz inşa edilmediyse, yukarı ebeveyn yatak odası giyinme odası ve banyo ancak olabilir. daha mantıklı olur yani. aşağısıda Amerikan mutfak + salon... bu evde çocuk için oda bile yok.
seni kırmak için demiyorum ama bu şekilde düşünüyorum
CANIM BU ÇİZİMLERİ YAPANLAR MİMARLAR. O BEĞENMEDİĞİN PAİNT DEDİĞİN ÇİZİMDE 2 BOYUTLU ÇİZİM. BU İŞTEN UZAK GİBİ DURUYORSUN YORUMLARINLA. RESİMDEN SANA UFAK GELEBİLİR AMA OTURDUĞUN EVDE ODANI ÖLÇ BAK BİZE ÇOK BÜYÜK GİBİ GÖRÜNEN ALANLARIN ÖLÇÜLERİ NASIL;) ÜSTELİK ARTIK EVLER HEP UFAK, İNSANLAR UFAK EVLER ARIYORLAR AMA BU DAİRE UFAK DEĞİL 140 METREKARE BİR DAİRE BİLGİNE;) ÖLÇÜLER BRÜT DEĞİL VE UFAK TEFEK DEĞİŞİKLİKLER VAR. SENELERDİR BU İŞİ YAPAN İNSANLARA BENCE İŞ ÖĞRETMEYELİM;)

hem içerik hemde çizim dili olarak özensiz geldi evet. odalar minicik minicik ardiyeden bozma ve o eşyalı anlatımlar sanki paintte yapılmış. güven de vermiyor hiç.. odalar filan henüz inşa edilmediyse, yukarı ebeveyn yatak odası giyinme odası ve banyo ancak olabilir. daha mantıklı olur yani. aşağısıda Amerikan mutfak + salon... bu evde çocuk için oda bile yok.
seni kırmak için demiyorum ama bu şekilde düşünüyorum

Kendi sattığı evin reklamını yapıyor canım:)
Sahibindende de kendi adı yazıyor emlakçı büyük ihtimal
KİB leyelim de yönetim görsün

CANIM BU ÇİZİMLERİ YAPANLAR MİMARLAR. O BEĞENMEDİĞİN PAİNT DEDİĞİN ÇİZİMDE 2 BOYUTLU ÇİZİM. BU İŞTEN UZAK GİBİ DURUYORSUN YORUMLARINLA. RESİMDEN SANA UFAK GELEBİLİR AMA OTURDUĞUN EVDE ODANI ÖLÇ BAK BİZE ÇOK BÜYÜK GİBİ GÖRÜNEN ALANLARIN ÖLÇÜLERİ NASIL:KK66: ÜSTELİK ARTIK EVLER HEP UFAK, İNSANLAR UFAK EVLER ARIYORLAR AMA BU DAİRE UFAK DEĞİL 140 METREKARE BİR DAİRE BİLGİNE:KK66: ÖLÇÜLER BRÜT DEĞİL VE UFAK TEFEK DEĞİŞİKLİKLER VAR. SENELERDİR BU İŞİ YAPAN İNSANLARA BENCE İŞ ÖĞRETMEYELİM:KK66:

Reklamlarrr..

Sizi şikayet edeceğim çünkü emlakçısınız büyük ihtimalle reklam yapıyorsunuz.
Profil yazınız bile satışla ilgili
Sahibinden.com a linklere tıklayınca satan kişi zaten sizin isminiz görünüyor. Reklam yani
REKLAM YASAK DİYE BİR ŞEY GÖRMEDİM CANIM ORDA.. BEN BURDA BİLDİĞİM KONULARA HERŞEYİ YAZIYORUM. Bİ BUNUNLA İLGİLİ YAZILMIŞ ŞEY YOK.ÜSTELİKTE İNSANLAR BURAYA YAZIYOR İSTANBULDA EV ARIYORUM VS DİYE YASAK OLSA O KONULARIDA AÇAMAZLARDI;) ŞİKAYET EDİYORSANDA ELLERİN DERT GÖRMESİN NE DİYİM;)

REKLAM YASAK DİYE BİR ŞEY GÖRMEDİM CANIM ORDA.. BEN BURDA BİLDİĞİM KONULARA HERŞEYİ YAZIYORUM. Bİ BUNUNLA İLGİLİ YAZILMIŞ ŞEY YOK.ÜSTELİKTE İNSANLAR BURAYA YAZIYOR İSTANBULDA EV ARIYORUM VS DİYE YASAK OLSA O KONULARIDA AÇAMAZLARDI:KK66: ŞİKAYET EDİYORSANDA ELLERİN DERT GÖRMESİN NE DİYİM:KK66:

Mune Mune Reklam yasak değil mi?

Kendi sattığı evin reklamını yapıyor canım:)
Sahibindende de kendi adı yazıyor emlakçı büyük ihtimal
KİB leyelim de yönetim görsün
[/QUOTE
EMLAKÇI DİİLİM CANIM KENDİ EVLERİMİ SATIYORUM VE BUNUN SANA NE GİBİ BİR ZARARI VARDA BULAŞMA İHTİYACI HİSSEDİYORSUN. ÇOĞU İNSAN İYİ SATIŞLAR DİYO BİR ÇOĞU MESAJ ATIP BİLGİ ALIYOR.. BUNUN NESİ SENİ RAHATSIZ ETTİ ONU ANLAMADIM..ÜSTELİKTE KONU EVLE İLGİLİ BİR KONU GİT OZAMAN İŞİNE YARIYACAK KONULARI GEZ;)

yyildirimelif yyildirimelif bir çok kişi kendi ürününü satarken siteden atıldı seninki emekse onlarınki emek değil mi
Herkese eşit olunmalı bence:))
EV KONUSU DIŞINDA HİÇBİRŞEYİN ALTINDA YORUMUMU GÖREMEZSİN BU KONUYLA İLGİLİ ODA DAİRE FİYATLARI UYGUN DİYE BAKSINLAR İŞLERİNE YARAR BELKİ DİYE. ONLARDA EV ARIYORUZ YAZAN İNSANLAR VAR O KONULARDA.. BENCE GEREKSİZ UZATIYORSUN ŞİKAYET EDER GEÇERSİN. BU KADAR UĞRAŞMAK NEDEN.İNSANLARIN İŞİNE YARIYORKİ BANA DÖNÜŞ YAPIP KONUT NASIL ALINIR DİYE BİLE BİLGİ ALIYORLAR. YASAKSADA SİTE GEREKENİ YAPAR;)

EV KONUSU DIŞINDA HİÇBİRŞEYİN ALTINDA YORUMUMU GÖREMEZSİN BU KONUYLA İLGİLİ ODA DAİRE FİYATLARI UYGUN DİYE BAKSINLAR İŞLERİNE YARAR BELKİ DİYE. ONLARDA EV ARIYORUZ YAZAN İNSANLAR VAR O KONULARDA.. BENCE GEREKSİZ UZATIYORSUN ŞİKAYET EDER GEÇERSİN. BU KADAR UĞRAŞMAK NEDEN.İNSANLARIN İŞİNE YARIYORKİ BANA DÖNÜŞ YAPIP KONUT NASIL ALINIR DİYE BİLE BİLGİ ALIYORLAR. YASAKSADA SİTE GEREKENİ YAPAR:KK66:
İşlerine yarar belki diye koymuş olabilirsiniz
Ama diğer üye evin planını beğenmeyince verip veriştirmişsiniz evi övmüşsünüz falan zaten ondan rahatsız oldum
Amacınız fikir vermekse koyun eleştirilere de açık olun

85 m2 ev 395 bin diyor yahu, abi siz istanbulda nasıl yaşıyorsunuz,başka ilde o paraya 2 ev alır birinde oturur birini kiraya verirsiniz 600den aşağı kirada yok artık

İstanbulda yaşayanları saygıyla selamlıyorum

Ama diğer üye evin planını beğenmeyince verip veriştirmişsiniz evi övmüşsünüz falan zaten ondan rahatsız oldum

BU ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAMAK DEĞİL CANIM SONUÇTA ÇİZİMİ BEN YAPMADIM. ÇİZİMİ YAPAN BİR MİMARSA VE BUNA EMEK VERMİŞSE BUDA ONUN İŞİ VE ALANIYSA ÜSTELİKTE BELEDİYE TARAFINDAN ONAYLANAN BİR POJEYSE BU. SAYGISIZLIKTIR BANA GÖRE.. BEN BİLMEDİĞİM BİR İŞ İÇİN KİMSENİN İŞİYLE İLGİLİ KONUŞMAM BANA GÖRE DOĞRUSU BUDUR. BİLMEDİĞİM Bİ İŞ İÇİN EMEK VERMİŞTİR İNSANLAR BU İŞLE ALAKALI DEĞİL EN BASİTİ YEMEK YAPMADADA BÖYLEDİR BENİM İÇİN. EMEK OLAN İŞE BİLMİYORSAM KONUŞMAM BANA GÖRE AYIP OYÜZDEN AÇIKLADIM BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE.SİZE GÖRE USLUBUM SERT OLABİLİR AMA NORMAL HAYATIMDADA BÖYLE Bİ İNSAN OLDUĞUMU BİLMEDİĞİNİZDEN YADIRGIYORSUNUZ BENCE :) :)

85 m2 ev 395 bin diyor yahu, abi siz istanbulda nasıl yaşıyorsunuz,başka ilde o paraya 2 ev alır birinde oturur birini kiraya verirsiniz 600den aşağı kirada yok artık

İstanbulda yaşayanları saygıyla selamlıyorum
VALLA KATILIYORUM CANIM BENDE ÖMRÜM BOYUNCA ÇALIŞSAM İSTANBULDA EV ALAMAM. HEM HAYAT PAHALI HEM EVLER.. BENDE OYÜZDEN EVLENDİĞİMDE BURADA YAŞAMAYI PLANLAMIYORUM.

BU ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAMAK DEĞİL CANIM SONUÇTA ÇİZİMİ BEN YAPMADIM. ÇİZİMİ YAPAN BİR MİMARSA VE BUNA EMEK VERMİŞSE BUDA ONUN İŞİ VE ALANIYSA ÜSTELİKTE BELEDİYE TARAFINDAN ONAYLANAN BİR POJEYSE BU. SAYGISIZLIKTIR BANA GÖRE.. BEN BİLMEDİĞİM BİR İŞ İÇİN KİMSENİN İŞİYLE İLGİLİ KONUŞMAM BANA GÖRE DOĞRUSU BUDUR. BİLMEDİĞİM Bİ İŞ İÇİN EMEK VERMİŞTİR İNSANLAR BU İŞLE ALAKALI DEĞİL EN BASİTİ YEMEK YAPMADADA BÖYLEDİR BENİM İÇİN. EMEK OLAN İŞE BİLMİYORSAM KONUŞMAM BANA GÖRE AYIP OYÜZDEN AÇIKLADIM BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE.SİZE GÖRE USLUBUM SERT OLABİLİR AMA NORMAL HAYATIMDADA BÖYLE Bİ İNSAN OLDUĞUMU BİLMEDİĞİNİZDEN YADIRGIYORSUNUZ BENCE :) :)

Senin bu dediğin suna çıkıyo,mimar çizmiş işi biliyo bize laf düşmez

Oğluma doktor viral enfeksiyon diyip antibiyotik yazdı,ha o doktor diyip kullansa mıydım, elbette kullanmadım, benim rahmetli babam da ankarada emlakçı idi hiç böyle çizim görmedim ben de, özensiz evet, ister mimar olsun ister başka birşey

ÜSTELİKTE HANIM EFENDİNİN YORUMUNA KARŞI ÇIKACAK OLSAM GEREKLİ KALDIRMA İŞLEMLERİNİ YAPMAZDIM İLANIMDA. SONUÇTA BİR BAKIŞ AÇISI ;)

Senin bu dediğin suna çıkıyo,mimar çizmiş işi biliyo bize laf düşmez

Oğluma doktor viral enfeksiyon diyip antibiyotik yazdı,ha o doktor diyip kullansa mıydım, elbette kullanmadım, benim rahmetli babam da ankarada emlakçı idi hiç böyle çizim görmedim ben de, özensiz evet, ister mimar olsun ister başka birşey
ÇİZİMLER EMLAKLIK İŞ DEĞİLDİR CANIM MÜTEAHHİTLİK VE MİMARLIK İŞTİR. EMLAKÇIYA HER ZAMAN İLGİLİ KISIM VERİLİR. FAZLASINI ALAMAZ. AMA SAYGI DUYUYORUM DEDİĞİNE DİKKATEDE ALDIM. AMA PROJE KONUSUNDA BİRAZ BİLGİLENMELİYİZ BENCE DEDİĞİN GİBİ OLSA BELEDİYE ONAYLAMAZ BUNU DİMİ :KK66:
AYRICA OĞLUNADA ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN AMA SAĞLIKLA HİÇBİR ŞEYİ BİR TUTMA BENCE. VE SAĞLIK İHMALE GELMEZ...

ÇİZİMLER EMLAKLIK İŞ DEĞİLDİR CANIM MÜTEAHHİTLİK VE MİMARLIK İŞTİR. EMLAKÇIYA HER ZAMAN İLGİLİ KISIM VERİLİR. FAZLASINI ALAMAZ. AMA SAYGI DUYUYORUM DEDİĞİNE DİKKATEDE ALDIM. AMA PROJE KONUSUNDA BİRAZ BİLGİLENMELİYİZ BENCE DEDİĞİN GİBİ OLSA BELEDİYE ONAYLAMAZ BUNU DİMİ :KK66:
AYRICA OĞLUNADA ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN AMA SAĞLIKLA HİÇBİR ŞEYİ BİR TUTMA BENCE. VE SAĞLIK İHMALE GELMEZ...

Elbet beğenen alacak olan vardır hayırlısıolsun

Bence kredi cek. Ev dedigin cok pis degerleniyor. Biriktirmeyle alinacak sey degil.

Ornek vereyim.

9 sene once bahcelievler yayladan 2+1 80 m2 kutu gibi bir ev alindi. 140 bine. Iki oda normal ucuncu odasi sadece cekyat+ tv sigacak kadar kucuk. Banyo kucuk. Mutfaga masa sigmayacak kadar kucuk... eski bina, su an 30 senelik. Bugunku ederi 600 bin tl. Alicisi var, babaannem satmiyor.

3 sene once beylikduzunde projeden 60 bine 1+0 daire aldi. 1 sene sonra 90 bine satti.

9 senede 400 binden ya da senede 30 binden fazla kenara atamazsin muhtemelen.

İlla bir konuya helal haram günah vs. dini yorum karistiracaklar ya...

Birikmiyorsa olmuyorsa napicaksin??? Ona buna borclanip parca parca ona buna para odemek daha zor farzetki 10 bin borc aldin bunu sana banka gibi 200 200 taksitle verirmi borc veren insan??? Tabiki vermez... En fazla 5000 5000 geri ister kimse parasini bölmez...

Kredimi cekerim paşalar gibi taksit taksit öderim bankaya kimseylede isim olmaz...

Yo insanlar beğenmeyebilir saygısızlıkla alakası hiç yok.
Sonuçta tek tip üretim değiliz ve beğenmediğimizi dile getirme özgürlüğüne sahibiz.
Her üretici bunun farkındaki çeşit çeşit ürün yelpazesi koyuyor
Onlar emek verip üretiyorsa biz de para verip alıyoruz o para havadan kazanılmıyor yani onda da emek var

Back
X