- 4 Ekim 2016
- 18
- 1
- 1
- Konu Sahibi bayanncimenn
-
Özel doktora goturebilirler yaAilen doktora götürse de savcılık kararı olmadan doktor kızlık zarı muayenesini söylemez söylememeli.
Ne ilgisi var doktor demez böyle bir şey.O olmaz hastaneye götürse ailem dikildi diye söyler doktor
Denedim daha once hatta bana aileme hiç bişey soylemeyecegine ikimiz anlaşmalı ayrılıyoruz diyeceğine yemin etti sonra da tamam dediğimde bana küfrederek arabayı çalıştırdı hızlı bi şekilde evime doğru gitmeye kalktı mecbur kaldım alttan almak icinMuhtemelen ailene veya polise soyleyemecegini sanip blof yapiyordur.Ondan daha cesaretli ve emin konusursan geri cekilir.Ailene istirmara ugradigini soyle ayrilmak istiyorum de bunu demene ragmen ayrilmana izin vermezlerse kacmakta haklisin.
O çocukla olan mesajlarımı okumustuElin pisliği şantajla istismarda bulunacağına ailen duysun ne olacaksa olsun..
Öldürecek halleri yokya, sen çocuk değilsin..
Yalan söylüyor dersin..Ayrıca seninle birlikte olduğunu söylemesi gerekiyor bakire olmadığını öğrenmiş olması için..
O bunu ailene nasıl açıklayacakki? O cesaret yoktur onda korkma..
Ben yanarsam sende yanarsın de, hatta laf anlamazsa direk şikayet et..
Adam nikahlı karısına bile istismarda bulunamaz, büyük suç..
Sakın korkma
Ay sen kaç yaşındasın canım ya ?Y
O çocukla olan mesajlarımı okumustu
Fake olup bunları niye yapayım bilmiyorum bende bilmiyorum bakalım ne olacakAy sen kaç yaşındasın canım ya ?
Çocukmusun Allah aşkına..
Bak fake filansan gerçekten hakkımi helal etmem şurda vakit ayırıp beyin yoruyoruz sonuçta..
Ya okusun Allah aşkına okumakla kalmıştır, elinde bi ispatı varmıki?
Ayrıca olsa bile sevmediğin böyle şantajcı bi pislikle nereye kadar devam edeceksin?
Bu seni bununla tehdit ediyor yani kötü bisi yaptığını başına kalka kalka seninle evleneceğinimi düşünüyorsun ?
Seni kullanabildiği yere kadar kullanıp başından atmayacağı ne malum ?
Yapmayın az gözünüzü açın ya şu haltları yemeyin yada cesaretiniz varsa yiyinde bari sonradan böyle kan emicilere mecbur kalmayın..
Allah islah etsin inşallah..
Doktor muayene de cıkartır aileyi.o zaman söylemenizi istemiyorum dersiniz.söyleyemez merak etmeyinÖzel doktora goturebilirler ya
Ben çok yanlışlar yaptım Ama yargilanmaya değil fikre öneriye yardıma ihtiyacım var hikayem şu. Sevdiğim biri vardı iki sene beraberdik onu terk ettim sürekli alkol kullanan işi gücü olmayan biriydi onu terk edip kısa süre içerisinde başkasıyla nisanlandim sonra bu süre içerisinde nişanlım eski sevgilimle aramdaki herşeyi öğrendi eski sevgilimle bi günah islemistik bu onun elinde şuan koz her tartışmada benden ayrılacağını ve aileme herşeyi söyleyeceğini söyledi ve ben bu adamla evlenmek istemiyorum ve sürekli cinsel istismarda bulunuyor rahatsız oluyorum onu istemiyorum üstüne eski sevgilimi de unutamıyorum evden gitsem kalacak hiç yerim yok hadi gittim diyelim ailem beni bulursa diye korkuyorum çok çaresizim nişanlım manyağın biri böyle olduğunu bilmiyordum onu hiç sevmiyorum lütfen fikir verin ailemi kaybetmek istemiyorum onlar benim canım kanım herseyim
kızlık zarını da diktirdin.Mecburdum nişanlandım ve 17 yaşımdayken tecavüze uğramıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?