Evi terk ediyorum acil fikir yardim oneri!!!

Elin pisliği şantajla istismarda bulunacağına ailen duysun ne olacaksa olsun..
Öldürecek halleri yokya, sen çocuk değilsin..

Yalan söylüyor dersin..Ayrıca seninle birlikte olduğunu söylemesi gerekiyor bakire olmadığını öğrenmiş olması için..

O bunu ailene nasıl açıklayacakki? O cesaret yoktur onda korkma..

Ben yanarsam sende yanarsın de, hatta laf anlamazsa direk şikayet et..

Adam nikahlı karısına bile istismarda bulunamaz, büyük suç..

Sakın korkma

Cnm bugün evi terketmek isteyen ya 2.kişisin yada aynı kişisin.Herneyse ailene anlatamıyosn çnki eski sevgilinle yaşadıklarını duyup kızarlar die korkuyosn.Nişanlında korkundan faydalanıp suistimal ediyor.O zmn doğru polise çnki evi terketmek hem nişanlını hmde aileni karşına almk olur eğer anlatabiliyorsanda tabikii önce ailene anlat ama mutlka polise başvurman şart.

Muhtemelen ailene veya polise soyleyemecegini sanip blof yapiyordur.Ondan daha cesaretli ve emin konusursan geri cekilir.Ailene istirmara ugradigini soyle ayrilmak istiyorum de bunu demene ragmen ayrilmana izin vermezlerse kacmakta haklisin.
Denedim daha once hatta bana aileme hiç bişey soylemeyecegine ikimiz anlaşmalı ayrılıyoruz diyeceğine yemin etti sonra da tamam dediğimde bana küfrederek arabayı çalıştırdı hızlı bi şekilde evime doğru gitmeye kalktı mecbur kaldım alttan almak icin

Y
O çocukla olan mesajlarımı okumustu

Y

O çocukla olan mesajlarımı okumustu
Ay sen kaç yaşındasın canım ya ?
Çocukmusun Allah aşkına..

Bak fake filansan gerçekten hakkımi helal etmem şurda vakit ayırıp beyin yoruyoruz sonuçta..

Ya okusun Allah aşkına okumakla kalmıştır, elinde bi ispatı varmıki?

Ayrıca olsa bile sevmediğin böyle şantajcı bi pislikle nereye kadar devam edeceksin?

Bu seni bununla tehdit ediyor yani kötü bisi yaptığını başına kalka kalka seninle evleneceğinimi düşünüyorsun ?

Seni kullanabildiği yere kadar kullanıp başından atmayacağı ne malum ?

Yapmayın az gözünüzü açın ya şu haltları yemeyin yada cesaretiniz varsa yiyinde bari sonradan böyle kan emicilere mecbur kalmayın..

Allah islah etsin inşallah..

F
Fake olup bunları niye yapayım bilmiyorum bende bilmiyorum bakalım ne olacak

Lütfen ayrıl, iyiliğin için.
Emin ol böylesine bir adamla beraber olup evlenmen daha kötü olur

Mecburdum nişanlandım ve 17 yaşımdayken tecavüze uğramıştım
kızlık zarını da diktirdin.
sorun ne?

Söylemesi onunla evlenmenden iyi bir alternatif. Cinsel istismar kısmına takıldım. Lütfen evi terketme! Nişanlının öğrenmesi aslında hayırlı olmuş. Düşünsene bu yüzünü evlendikten sonra öğrenecektin. Erken öğrenmiş oldun. Bir günah işledim de deme lütfen. Normal bir şey yaşadığınız

Cok yanlis dusunuyorsun bu sekilde devam edersen bir omurluk hayatin perisan olacak boyle bir insanla nasil bir omur yasayabilrsin lutfen kendine gel kendini bu kadar aciz gorme hic bir sey icin mecbur degilsin... hic bir sey ispatlayamaz birak ne soylemek istiyorsa soylesin sende onu tehtit et senin yaptigini soyluycem bana zorla yaklastigini anlaticam de bakalim ozaman seni yasatiyorlar mi gibilerinden konus oda korksun biraz seni cok korkutmus canim bu durumunuda kullaniyor... kendini kullandirmayi birakmalisin artik bu sekilde bi hayat devam edemez..bu eziyeti cekmektense herseyi goze almayi dene.
bu arada kac yasindasin ?

Hiç anlayamadım.terkedecegin ev annenlerin evi mi?onlardan korkup mu gitmek istiyorsun.bu hatayı yapma sakın.bunu annenlere söylerse seni öldürecek değiller ya en kötü ihtimal evden atsalar o zaman gitmiş olursun zaten ki sanmıyorum.b ence sen onun gözünü korkut gor bak nasıl bırakıyor tehtidi ve tırıs tırıs kaçıyor.bani tehtid ettiğin için ve istismar ettiği için seni polise şikayet edicem annemler de öğrenecek belki ama göze alıyorum de,korkup çekilir bence.ama kararlı olduğunu hissettir,annemler bunu da ogrenirse ne okursa olsun artık kaybedecek bir şeyim yok seni mahvedicem de azcik sen tehtid et

Her türlü şantaj tehdit istismardan kaç yıl ceza alır sen tehtit et ayrıca ailen seni affeder yapıcak bişey yok bisekilde çözülmesi lazım işler sarpa sarmis

Ailenden bahsediyorsun, o şerefsiz söylese ne olacak ailen namus davası yapıp seni öldürecek tipler mi? Eğer oylelerse iftira atıyor de ne olacak? Ben bu adamı istemiyorum bana iftira atıyor ve taciz ediyor de. Sen de onların canı kaniysan zaten seni o pisliğe bırakmazlar lütfen korkma ailenden.

Senin yerinde olsam, diyelim babam şiddete eğilimli biri, ogrendiginde babamdan yiyeceğim dayağı bu şerefsizden yediklerime tercih ederim.

Nişanlın eski sevgilinle arandaki şeyleri nasil oğrendi peki? Yani ailene anlaşmasından korktuğun şeyler sadece eski sevgilinle yaşadığın şeyler mi, yoksa bu şerefsiz onunla yaşadığın şeyler konusunda da mı tehdit ediyor?
Bir de hangi sehirdesin? Ayrıca bir kez daha söylüyorum sakın evi terketme. Biraz sakin ol her şeyi anlat, sana yardımcı olacak bir sürü kadın var burda. Sakın yalnız hissetme

Diktirmissin zaten nişanlına tekmeyi vur diğerine de.sana baska gözle bakar o .evinin kadini gözüyle bakmaz.ozur dilerim ama durum bu.ailene de söylemek zorunda değilsin dikili zaten .bisey derse eğer yok öyle bisey dersin raporu da alırsın . aileni asla bırakma . eve kucağın da çocukla dönsen daha mi iyi olcak .otur ananın evinde

Bence uygun bir zamanda ailenize söyleyin.

Şantaj yapan kişi hakkında da suç duyurusunda bulunun.

Bu korkuyla yaşanmaz bir an önce harekete geçin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…