- 2 Aralık 2016
- 189
- 58
- 28
- Konu Sahibi bayanncimenn
-
eger evden kaçarsan dişarda akbaba gibi bekleyen kadin tacirlerinin kolesi olursun..Ben çok yanlışlar yaptım Ama yargilanmaya değil fikre öneriye yardıma ihtiyacım var hikayem şu. Sevdiğim biri vardı iki sene beraberdik onu terk ettim sürekli alkol kullanan işi gücü olmayan biriydi onu terk edip kısa süre içerisinde başkasıyla nisanlandim sonra bu süre içerisinde nişanlım eski sevgilimle aramdaki herşeyi öğrendi eski sevgilimle bi günah islemistik bu onun elinde şuan koz her tartışmada benden ayrılacağını ve aileme herşeyi söyleyeceğini söyledi ve ben bu adamla evlenmek istemiyorum ve sürekli cinsel istismarda bulunuyor rahatsız oluyorum onu istemiyorum üstüne eski sevgilimi de unutamıyorum evden gitsem kalacak hiç yerim yok hadi gittim diyelim ailem beni bulursa diye korkuyorum çok çaresizim nişanlım manyağın biri böyle olduğunu bilmiyordum onu hiç sevmiyorum lütfen fikir verin ailemi kaybetmek istemiyorum onlar benim canım kanım herseyim
EVLENMEDEN ONCE ..Dün cleankiller35 profili buna benzer bir konu açmıştı.
17 yaşında eski sevgilisi ile sizin gibi kötü şeyler yaşamış ve şuan nişanlı ve tehdit ediliyor. Bu olayi nişanlısı öğrenir mi öğrenmez mi ona anlatması gerekir mi gerekmez mi diye tereddütdeydi.
Eğer aynı kişi değilseniz dertlesebilirsiniz. Biraz aynı yolları yürümüşsünüz..
EVLENMEDEN ONCE ..
yani evlenecegin kisiden baska hiçkimseyle beraber olmayacaksin..
olursan boyle bir sekilde onune cikar bu hata ..
yani insan biraz akilli olmali bu konularda..
arkadaslik baska cnsellik baska..
Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin..
ben bunu bilir bunu soylerim..
simdiki genclerde bu konularda bir gram akil yok maalesef ..
cogu insan onune gelrnle yatip kalkiyor..
buda benim midemi bulandiriyor..
Kesinlikle size katiliyorum. Bir de "gunah isledim deme yaptigin normal bisey" diyen var. Tamam kimse biseylere inanmak zorunda degil ama gunah isledim diyorsa inanci vardir degil mi? Inanci olan bi insana denir mi bu?EVLENMEDEN ONCE ..
yani evlenecegin kisiden baska hiçkimseyle beraber olmayacaksin..
olursan boyle bir sekilde onune cikar bu hata ..
yani insan biraz akilli olmali bu konularda..
arkadaslik baska cnsellik baska..
Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin..
ben bunu bilir bunu soylerim..
simdiki genclerde bu konularda bir gram akil yok maalesef ..
cogu insan onune gelrnle yatip kalkiyor..
buda benim midemi bulandiriyor..
Bence evi terk etme onlsr senin ailen nekadar kizsalarda hic bir aile evladindan vazgecmez hem evden gidersen yazik ddgilmi annene kahrolur o adamlada hayatmi gecer be onla gorusme bidaha bence soylediklerinede kulak asmaBen çok yanlışlar yaptım Ama yargilanmaya değil fikre öneriye yardıma ihtiyacım var hikayem şu. Sevdiğim biri vardı iki sene beraberdik onu terk ettim sürekli alkol kullanan işi gücü olmayan biriydi onu terk edip kısa süre içerisinde başkasıyla nisanlandim sonra bu süre içerisinde nişanlım eski sevgilimle aramdaki herşeyi öğrendi eski sevgilimle bi günah islemistik bu onun elinde şuan koz her tartışmada benden ayrılacağını ve aileme herşeyi söyleyeceğini söyledi ve ben bu adamla evlenmek istemiyorum ve sürekli cinsel istismarda bulunuyor rahatsız oluyorum onu istemiyorum üstüne eski sevgilimi de unutamıyorum evden gitsem kalacak hiç yerim yok hadi gittim diyelim ailem beni bulursa diye korkuyorum çok çaresizim nişanlım manyağın biri böyle olduğunu bilmiyordum onu hiç sevmiyorum lütfen fikir verin ailemi kaybetmek istemiyorum onlar benim canım kanım herseyim
Hukuki destek almak isterim ama bu konuda hiç bilgim yok İnternetten araştırdım ama hiç bişey çıkmadı çevrem de böyle biride yokŞantaja boyun eğdikçe devamı katlanarak gelir bunu unutma.
Ailene anlatıp anlatmamak sana kalmış bir şey.Kaçmak gitmek çözüm değil.Kaçarsan bu psikopat yine bulur seni.Bu olmadı başka bir psikopat bulur.Memlekette psikopattan bol ne var?
Şayet nişanlın dediğin bu insan müsveddesinin tehdit ve şantajlarına ilişkin hukuki destek istersen sana hukuki yardımda bulunabilirim.
Nişanlını savcılığa şikayet edeceksen ben sana şikayet dilekçeni yazmanda yardımcı olurum, bundan sonraki aşamalarda da seni bilgilendiririm. Ama senin kararlı durman gerek.Hukuki destek almak isterim ama bu konuda hiç bilgim yok İnternetten araştırdım ama hiç bişey çıkmadı çevrem de böyle biride yok
Git savciliga sikayette bulun. Atsinlar serefsizi iceriBen çok yanlışlar yaptım Ama yargilanmaya değil fikre öneriye yardıma ihtiyacım var hikayem şu. Sevdiğim biri vardı iki sene beraberdik onu terk ettim sürekli alkol kullanan işi gücü olmayan biriydi onu terk edip kısa süre içerisinde başkasıyla nisanlandim sonra bu süre içerisinde nişanlım eski sevgilimle aramdaki herşeyi öğrendi eski sevgilimle bi günah islemistik bu onun elinde şuan koz her tartışmada benden ayrılacağını ve aileme herşeyi söyleyeceğini söyledi ve ben bu adamla evlenmek istemiyorum ve sürekli cinsel istismarda bulunuyor rahatsız oluyorum onu istemiyorum üstüne eski sevgilimi de unutamıyorum evden gitsem kalacak hiç yerim yok hadi gittim diyelim ailem beni bulursa diye korkuyorum çok çaresizim nişanlım manyağın biri böyle olduğunu bilmiyordum onu hiç sevmiyorum lütfen fikir verin ailemi kaybetmek istemiyorum onlar benim canım kanım herseyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?