- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
İnşallah tek temennimiz bu yönde.Gerçekten üzücü bir durum.
Umarım aklı başına bir an evvel gelir ve bu yaptığı saçma durumun arkına varıp evine geri döner.
İnşallah tek temennimiz bu yönde.
Bende kızgınım bu yönde kaldıramayacağın yükün altına ne diye girersin be arkadaşım ama işte canım ne yapabilirim, dönsün yeter ki.Yapacak bir sey yok. Insallah mutlu olur ne diyelim. Ama bir adamla bile isteye birlikte olup da ayrilinca intikam alacam modundaki kadinlari gorunce erkekler icin de endiselenmiyor degilim hani
Illa donsun istiyorsunuz hakli olarak ama donmese bile bir zaman sonra gorusursunuz elbet. UzulmeyinBende kızgınım bu yönde kaldıramayacağın yükün altına ne diye girersin be arkadaşım ama işte canım ne yapabilirim, dönsün yeter ki.
Benle iletişimi iyidir banada düşkündür ama piskolojisi bozuk oldugu o kadar belli ki. Planlı programlı çıkılmış bu yola yıllık izin istemiş geçen hafta. Bayadır plan projeler kurulmus demek ki ama kimseye hiçbi şey hissetirmedi. sadece işten dolayı yogun ve durgunum diyorduTek sakıncalı tarafı şuanda herkes ile iletişimi kesmesi.
İçinin ah dediği ve asla kırmayacağı bir birey onu anlayan ve destek gördüğü kimse yok mu ?
sıçan tipli adamı kendine eş yaptıysa görüşebileceğimi sanmıyorum.Illa donsun istiyorsunuz hakli olarak ama donmese bile bir zaman sonra gorusursunuz elbet. Uzulmeyin
Ozaman sizin konuşmanız etkili olacaktır.Benle iletişimi iyidir banada düşkündür ama piskolojisi bozuk oldugu o kadar belli ki. Planlı programlı çıkılmış bu yola yıllık izin istemiş geçen hafta. Bayadır plan projeler kurulmus demek ki ama kimseye hiçbi şey hissetirmedi. sadece işten dolayı yogun ve durgunum diyordu
Ne alaka? Koskoca kadin,hayatini bir adamla beraber gecirmek isteyip gidiyor. Ve siz esinin tipini begenmediginiz icin bir daha kendi akrabanizla gorusmeyecek misiniz? Yarin birileri de sizin esinizi begenmeyip sizinle irtibati kesse hosunuza gider mi? Bir de boyle dusununsıçan tipli adamı kendine eş yaptıysa görüşebileceğimi sanmıyorum.
şuan ulasamıyoruz telefon instagram face her şey kapalı. ulaşabilsek dön gel baban razı verecek seni diyecez de. cahil de değil üniversite mezunu of allahım ne ile sınanıyoruz aklımı kaçıracağımOzaman sizin konuşmanız etkili olacaktır.
Birde bu kafa ile intikam şu bu falandan söz etmesi hem karşısındaki erkeğe hem kendine yazık olur.
İrtibatı bırakmayın kızsada arama desede arayın.
umarım dediğiniz gibi olur, umarım evlenipte dönmez o manyak herifleBelki kısa süreli bir buhran geçiriyordur. Biraz kafasını toplayınca döner diye düşünüyorum.
sıçan tipli adamı kendine eş yaptıysa görüşebileceğimi sanmıyorum.
evet, cinselliğe karşı önyargılıydı bunu aşmak istedi ve sonuç. yaşadığımız toplum ve kültür bu şekilde olmaya devam ederse sanırım böyle hikayeler olmaya devam edecek.Hiç iyi bir psikolojiye sahip değil belli ki. Birlikte olmuşlar diye kendisini kirlenmiş olarak mı görüyor? Bu onun kabahati değil. Böyle büyütülüyoruz. Bizler erkeklere altın tepsilerde bekaretimizi sunmalıyız. Leş gibi kafalar yıllarca her kadını bu düşüncelerle esir aldılar. Umarım hayatını bu yanlış algıları yüzünden perişan etmez.
istemiyorum çünkü yapıştı kıza. babasıyla tehdit etti enişteme fotoğraflar atıldı bir sürü olay yoksa umrumda değil tipi mipi hiçbi şey banane beni ne alakadar eder. kızın piskolojisini bozana kadar ugrastı nefret ediyorum ondan onun kalbinin pisliği yüzüne vurmusİnsanları dış görünüşe göre neden yargılıyorsunuz ?
istemiyorum çünkü yapıştı kıza. babasıyla tehdit etti enişteme fotoğraflar atıldı bir sürü olay yoksa umrumda değil tipi mipi hiçbi şey banane beni ne alakadar eder. kızın piskolojisini bozana kadar ugrastı nefret ediyorum ondan onun kalbinin pisliği yüzüne vurmus. tek olay bu değil seviyo ediyor gitti değil.Ne alaka? Koskoca kadin,hayatini bir adamla beraber gecirmek isteyip gidiyor. Ve siz esinin tipini begenmediginiz icin bir daha kendi akrabanizla gorusmeyecek misiniz? Yarin birileri de sizin esinizi begenmeyip sizinle irtibati kesse hosunuza gider mi? Bir de boyle dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?