Evi terk etti ya da kaçtı her ne derseniz.

Neyin intikamını alacakmış? Zoraki bir birliktelik mi yaşadı? Ailesi baskı kurduysa bu durumda bi daha dönme ihtimali çok zor. Gururu incinecek kdar kırılmış demekki. Ama ilişki çok çok özel bir durum. Aşık olduğundan emin olmadan bunu nasıl yaşamış onuda anlayamadım.

ulasamıyoruz daha. sevmiyorum ama mecburum felan demiş. ben konusmadım. zoraki değil kendi isteği ama sanırım sonradan pişman oldu. aile baskısı yok arkadaşlarıyla gezer tozar rahatca kalabilirdi.

Kim bilir ne hayalleri vardı ama o adam yıktı geçti hayallerini. İntikam alıcam demesi tedirgin edici ama. Gizlice buluşmaya ikna etmeye çalışsan?

..kendi istegile herseyi yapıp sonra sozde kendini kirli hissetmis birde intikam alacakmiş...sevmiyormuş ama ona kaçmış...ilginc bir dusunce tarzi

sıçan tipli adamı kendine eş yaptıysa görüşebileceğimi sanmıyorum.
Ne kadar ağır konuşuyorsunuz? Aynı durumda siz de olabilirsiniz hayat bu belli olmaz... ne sebeple olursa olsun, sevgilinize/kocanıza sıçan tipli diyen birine çok bayılmazsınız eminim ki. Ve mümkün oldğnca uzağa kaçarsınız böyle.... seviyorum demekle olmaz, çok umrunızdaysa zor durumdayken yanında olun bukadar basit...

Anlamiyorum, 25 yas ustu, calisan, rahat gezip tozan, ailesinin darlamadigi bir kadin niye bu kadar aptal olur?

Ailenin, etrafinin yuzune bakamiyorsan, kiraya falan cik, kendine yeni bir yasam kur.

Denemek icin sevismek, sonra da sevmedigi, belkide tiksindigi bir adama kendini mahkum etmek nasil bir kafa? Simdi ben bu adama kactim, basimi sokacak bir cati verdi, artik ona mecburum diye her gece sevmedigi birinin koynuna mi girecek?

Yapacak bir sey yok. Insallah mutlu olur ne diyelim. Ama bir adamla bile isteye birlikte olup da ayrilinca intikam alacam modundaki kadinlari gorunce erkekler icin de endiselenmiyor degilim hani
Aman hiçbişey olmaz o erkeklere , kız da zaten arabesk arabesk takılır başta sonra da “ayrılacam ama çocukları napayım babasız mı büyüsünler” moduna girer. Saçma sapan bir evlilik daha topluma karışır gider..

Eh burada bekaret takıntısı olan kadınlar var. Bir baksınlar bakalım bu konu insanların hayatını nasıl mahvediyor.

Evlenmisler zaten hayirlisi olsun

Tesekkur ederim yorum icin allah buyuk konusturmasin basa gelir. Umarim kimse boyle bi sey yasamaz. 1 hafta once iyiki kurtulmusum hayatimin en iyi kararini verdim demisti. Sinirli ofkeliyken insan ne dedigini ne yazdigini bilemiyor sahsen bende oyle bi durumdaydim. Şimdi Enistem oldu kendisi. Büyüğe hurmet saygi. Nikah yapmışlar donuyolarmis. Yarin istemesi var. En samimi gulumsememle kahveleri yapmasında yardimci olacagim :)

..kendi istegile herseyi yapıp sonra sozde kendini kirli hissetmis birde intikam alacakmiş...sevmiyormuş ama ona kaçmış...ilginc bir dusunce tarzi
Enistem razi olmazdi cunku bir terbiyesizligi oldu enisteme karsi. O yuzden kacti yani. Sozde namus temizledi kendine gore.Evlenmisler iste zaten ya kafam allak bullak biz 2 gun cok buyuk aci yasadik. Olsun ama kendi umarim ömür boyu aci cekmez.

İçim burkuldu okurken, hele sonda evlendiğini okuyunca...

Dilerim ki evliliğinde mutlu olur.

Kızın psikoloji de normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…