- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi noclearmind
-
ulasamıyoruz daha. sevmiyorum ama mecburum felan demiş. ben konusmadım. zoraki değil kendi isteği ama sanırım sonradan pişman oldu. aile baskısı yok arkadaşlarıyla gezer tozar rahatca kalabilirdi.Neyin intikamını alacakmış? Zoraki bir birliktelik mi yaşadı? Ailesi baskı kurduysa bu durumda bi daha dönme ihtimali çok zor. Gururu incinecek kdar kırılmış demekki. Ama ilişki çok çok özel bir durum. Aşık olduğundan emin olmadan bunu nasıl yaşamış onuda anlayamadım.
Ne kadar ağır konuşuyorsunuz? Aynı durumda siz de olabilirsiniz hayat bu belli olmaz... ne sebeple olursa olsun, sevgilinize/kocanıza sıçan tipli diyen birine çok bayılmazsınız eminim ki. Ve mümkün oldğnca uzağa kaçarsınız böyle.... seviyorum demekle olmaz, çok umrunızdaysa zor durumdayken yanında olun bukadar basit...sıçan tipli adamı kendine eş yaptıysa görüşebileceğimi sanmıyorum.
Kimden ?er ya da geç intikamımıda alacağım''
Aman hiçbişey olmaz o erkeklere , kız da zaten arabesk arabesk takılır başta sonra da “ayrılacam ama çocukları napayım babasız mı büyüsünler” moduna girer. Saçma sapan bir evlilik daha topluma karışır gider..Yapacak bir sey yok. Insallah mutlu olur ne diyelim. Ama bir adamla bile isteye birlikte olup da ayrilinca intikam alacam modundaki kadinlari gorunce erkekler icin de endiselenmiyor degilim hani
Nerden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum. Çok fazla ayrıntıya da girmeyeceğim. Olay çok taze daha bir gün oldu. Kuzenim evi terk etmiş markete gidiyorum diye.Ardından pat mesaj ben artık gelmeyecegim diye. Koskocaman aklı başında genç bir kadın. Çocuk değil küçük değil..
Kimle gittiğini hayatta oldugunu biliyoruz biraz içimiz bu yüzden rahat gibi. Bir sevgilisi oldu beraberlik yaşadılar, ayrıldı kendisi sevgi mabında bir şeyler hissedemiyorum artık diye. Sonra yapamadı sanırım namusuz kirlenmiş zihniyetine düştü sanırım ki onu hep uyardım hazır değilsen yapma kaldıramayabilirsin yapmak için yapma dedim, dinlemedi.
Zaten son dönem tuhaftı da saçma sapan soruları vardı. Senin gibi olabilsem keşke felan diyordu. Bu denli kötü oldugunu anlasaydım piskolojik destek almasını sağlardım. Kaçmasının sebebide babasının vermeyeceğini düşünüyordu. Statü ve gelişmişlik olarak kuzenime göre daha az seviyede kalıyordu çünkü. Dün arkadaşlarından birisi ulaşabildiği sadece. Dediği şey '' ben dönmeyeceğim şuan burda mutluyum, evet onu sevmiyorum ama ben bu yükün altından kalkamıyorum yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum belkide ömür boyu çekeceğim bunun cezasını ama er ya da geç intikamımıda alacağım''
Aklım durdu mantıgım durdu kalbim durdu.
Keşke çok aşık olarak birine gitseydi diyorum. Er ya da geç döneceğinide biliyorum ama her şey eskisi gibi de olmayacak.
O benim ablam, küçük annem derdimi mutlulugumu paylastıgım her anımda yanımda olan canımdan candı. Annesini babasını bizi nasıl bu denli ezip geçti anlamıyorum.
Yapacak hiçbi şey yok sanırım. Küçük olsa polis ile getirilir ama değil. Keşke bazı seyleri zamanında benle paylaşsaydı belki böyle olmazdı. İçim çok acıyor bir daha göremeyecek olmam ihtimali ve hayatını bitirmiş olması beni kahrediyor..
Sözde nişan tepsisini ben tutacaktım, nedimesi ben olacaktım.
İçimi dökmek istedim, okuyanlara teşekkür ederim..
Eşinden. Evlenmişler. Donuyolarmis. Hayirlisi olsun..Kimden ?
Evlenmisler zaten hayirlisi olsunAnlamiyorum, 25 yas ustu, calisan, rahat gezip tozan, ailesinin darlamadigi bir kadin niye bu kadar aptal olur?
Ailenin, etrafinin yuzune bakamiyorsan, kiraya falan cik, kendine yeni bir yasam kur.
Denemek icin sevismek, sonra da sevmedigi, belkide tiksindigi bir adama kendini mahkum etmek nasil bir kafa? Simdi ben bu adama kactim, basimi sokacak bir cati verdi, artik ona mecburum diye her gece sevmedigi birinin koynuna mi girecek?
Tesekkur ederim yorum icin allah buyuk konusturmasin basa gelir. Umarim kimse boyle bi sey yasamaz. 1 hafta once iyiki kurtulmusum hayatimin en iyi kararini verdim demisti. Sinirli ofkeliyken insan ne dedigini ne yazdigini bilemiyor sahsen bende oyle bi durumdaydim. Şimdi Enistem oldu kendisi. Büyüğe hurmet saygi. Nikah yapmışlar donuyolarmis. Yarin istemesi var. En samimi gulumsememle kahveleri yapmasında yardimci olacagim :)Ne kadar ağır konuşuyorsunuz? Aynı durumda siz de olabilirsiniz hayat bu belli olmaz... ne sebeple olursa olsun, sevgilinize/kocanıza sıçan tipli diyen birine çok bayılmazsınız eminim ki. Ve mümkün oldğnca uzağa kaçarsınız böyle.... seviyorum demekle olmaz, çok umrunızdaysa zor durumdayken yanında olun bukadar basit...
Enistem razi olmazdi cunku bir terbiyesizligi oldu enisteme karsi. O yuzden kacti yani. Sozde namus temizledi kendine gore.Evlenmisler iste zaten ya kafam allak bullak biz 2 gun cok buyuk aci yasadik. Olsun ama kendi umarim ömür boyu aci cekmez...kendi istegile herseyi yapıp sonra sozde kendini kirli hissetmis birde intikam alacakmiş...sevmiyormuş ama ona kaçmış...ilginc bir dusunce tarzi
Belki 1 belki 5 sene sonraa intikamini alacakmış. Insan kocasından nasil intikam alir bilemiyorumİntikam mı?
Insallah buyuklerinde dedigi gibi nikahta keramet vardir.İçim burkuldu okurken, hele sonda evlendiğini okuyunca...
Dilerim ki evliliğinde mutlu olur.
Amin, insallah mutlu olur da basini duvarlara vurmaz.Evlenmisler zaten hayirlisi olsun
Kızın psikoloji de normal değilAnlamiyorum, 25 yas ustu, calisan, rahat gezip tozan, ailesinin darlamadigi bir kadin niye bu kadar aptal olur?
Ailenin, etrafinin yuzune bakamiyorsan, kiraya falan cik, kendine yeni bir yasam kur.
Denemek icin sevismek, sonra da sevmedigi, belkide tiksindigi bir adama kendini mahkum etmek nasil bir kafa? Simdi ben bu adama kactim, basimi sokacak bir cati verdi, artik ona mecburum diye her gece sevmedigi birinin koynuna mi girecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?