Evi terk etti ya da kaçtı her ne derseniz.

Ben olayı anlamadım valla bi sevgilisi olmuş terketmiş de namusu neden kirlenmiş, birlikte mi olmuşlar? Birlikte olmuş bile olsalar, o ikisinin arasında kalmalıydı, anne baba bunu nasıl öğrenmiş?Siz neyi yapma diye uyardınız... kaçmış gitmiş tamam neyin intikamını kimden alacak. kafam oldu 1 milyon
sevmediği birine kaçanı da ilk defa görüyorum. Allah sabır versin sizlere, ama döner illa ki merak etmeyin. Herşey hallolur. Yeter ki siz iletişeme geçtiğinizde onu suçlayıcı konuşmayın. Yetişkin birey, kaçıp gitmeye de hakkı var diye düşünüyorum. Hayat onun hayatı.
 
keşke dediklerinizi uygulayabilseydi. olgun değildi işte bilmiyoruum bilemiyorum umarım fazla yara almadan kurtulur bu işten
 

Iyi de ben adamla gorusursunuz demedim ki. Siz kendi akrabanizla gorusursunuz. Gorustugumuz herkesin kocasini insani olarak cok begenmek zorunda degiliz
 
Kaçanların sonu hep aynı.
Kızlık zarı ile namus baskısı yüzünden kadınların hali içler acısı.
Bu cahillik bitsin istiyorum sadece.
Kadınlar kendini 'kızlık' üzerinden tanımlamasın istiyorum.
Kirlenmenin, ikinci el kadın olmanın zarla alakalı olmadığını anlamalarını istiyorum.
İnsanlar nasıl bunu göremiyor, nasıl hala binlerce yıl önceki ritüellere göre yaşayabiliyorlar aklım almıyor.
Çok yol katetmeliyiz çooook.
Yazık şu kadın gibi nice kadınlar hayatını mahvediyor.
Yazık diyebiliyorum yazık.
 
Kızı mecbur bırakana kadar zorlayan tehdit eden bir pislikten bahsediyorsunuz siz sanrım.Konuda açıkça belirtseydiniz keske.
Psikolojisi bozulmuş kuzeninizin anlaşılan ama yalnız bırakmayın. O adama daha mecbur hissetmesin kendini
 
Cinselliğe karşı ön yargılı fakat sevmediği biriyle mi birlikte oldu??
İsteği dışında olmuş olabilir mi???? İntikam falan demiş üstelik...
 
karışık yazmış olabilirim.
Sevgilisi oldu birlikte oldular yani ilişkiye girdiler ama bunu sırf denemek için yaptı merak duygusundan. ve pişman oldu ayrıldı. sevmediğini anladı. Sonra namusuz kirlenmiş kafasına girdi. yapamıyorum edemiyorum kaldıramıyorum bu sorumlulugu dusuncesine girmiş.
ailesi şöyle biliyor, bunlar ayrılınca fotograf atmış cocuk aileye. nasıl fotograflar bilmiyorum. eniştemde onun kafasını koparıcam eğer bu cocukla barısırsan senide mahvederim diye çıkışmış. şimdi tek çare kaçıp gitmek olarak kalmış.
 
çok fazla kafamı toplamıyorum. haber alamıyoruz suan. dönmez heralde
 
Dış güzellik ? Bunun için mi tasvip edilmiyor anlamadım
tasvip edilmemesinin nedeni ayrılıktan sonra enişteme çocugun fotograflar atıp '' bak gör senin kızın beni ne hallere soktu'' v.s diye polemik yaratması. artık rakı sofrasımıydı kendinimi jiletliyordu bilmiyorum fotografların ayrıntılarını.
 
???
Şaka mı bu?

Konuyu okuyunca cok farkli seyler dusundum. Ama bu mesaji gorunce... Bahsettiğiniz kadın sizi ezip geçmekte haklı olabilir.
Keşke biraz daha okumaya devam etseydiniz. Birde karşıda ki insanın piskolojisini düşünerek yorum yapsanız daha hoş olur beni ezip geçmesi mühim değil anası babası var onları ezip geçti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…