- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.737
- 248
- Konu Sahibi noclearmind
-
keşke dediklerinizi uygulayabilseydi. olgun değildi işte bilmiyoruum bilemiyorum umarım fazla yara almadan kurtulur bu iştenNeyin intikamını alacak ?
Yaşı 25 üstü anladığım kadarıyla .mesleğide varsa , evden kaçmak yerine evden ayrılabilir di.?
Kendi isteğiyle beraber olduğu adamla, namusum kirlendi diye düşünmek için yeterince olgun değil mi ?
Ortalık saçmalık dolu .
Size gelince kendi iradesiyle gitmiş.kendinizi okadar yıpratmanıza gerek Yok diye düşünmekteyim .
istemiyorum çünkü yapıştı kıza. babasıyla tehdit etti enişteme fotoğraflar atıldı bir sürü olay yoksa umrumda değil tipi mipi hiçbi şey banane beni ne alakadar eder. kızın piskolojisini bozana kadar ugrastı nefret ediyorum ondan onun kalbinin pisliği yüzüne vurmus. tek olay bu değil seviyo ediyor gitti değil.
karışık yazmış olabilirim.Ben olayı anlamadım vallabi sevgilisi olmuş terketmiş de namusu neden kirlenmiş, birlikte mi olmuşlar? Birlikte olmuş bile olsalar, o ikisinin arasında kalmalıydı, anne baba bunu nasıl öğrenmiş?Siz neyi yapma diye uyardınız... kaçmış gitmiş tamam neyin intikamını kimden alacak. kafam oldu 1 milyon
sevmediği birine kaçanı da ilk defa görüyorum. Allah sabır versin sizlere, ama döner illa ki merak etmeyin. Herşey hallolur. Yeter ki siz iletişeme geçtiğinizde onu suçlayıcı konuşmayın. Yetişkin birey, kaçıp gitmeye de hakkı var diye düşünüyorum. Hayat onun hayatı.
bazen sevdiğimizi zannedip yanılabılıyoruz, o gibi bi durum düşününSevmedigi insanla neden birlikte olmuş ?
çok fazla kafamı toplamıyorum. haber alamıyoruz suan. dönmez heraldeKızı mecbur bırakana kadar zorlayan tehdit eden bir pislikten bahsediyorsunuz siz sanrım.Konuda açıkça belirtseydiniz keske.
Psikolojisi bozulmuş kuzeninizin anlaşılan ama yalnız bırakmayın. O adama daha mecbur hissetmesin kendini
teşekkür ederim yorum için içime su serpildi, tek sorun görüşüp görüşmemek adamın insaniyeti ve dış güzelliğiydi.Iyi de ben adamla gorusursunuz demedim ki. Siz kendi akrabanizla gorusursunuz. Gorustugumuz herkesin kocasini insani olarak cok begenmek zorunda degiliz
Ya sabir ...teşekkür ederim yorum için içime su serpildi, tek sorun görüşüp görüşmemek adamın insaniyeti ve dış güzelliğiydi.
Şuan olmasada mutlaka çıkar ortaya. Üzüntünüzü anlıyorum.Sonraki süreçte anlayışlı olmaya çalışınçok fazla kafamı toplamıyorum. haber alamıyoruz suan. dönmez heralde
Keşke 2. Bi hata yapıp kendini o insana mahkum etmeseymiş inşallah döner hayırlısı olur hakkında,bazen sevdiğimizi zannedip yanılabılıyoruz, o gibi bi durum düşünün
hayır tabikide. adama kızdıgım ve sinirli oldugum için bi tabirde bulundum büyüdü gitti dallandı budaklandı. olayların iç yüzü cok farklı yaz yaz bitmez. bir ton pisliklik var.Dış güzellik ? Bunun için mi tasvip edilmiyor anlamadım
bu ihtimal benimde aklıma geliyorKeşke 2. Bi hata yapıp kendini o insana mahkum etmeseymiş inşallah döner hayırlısı olur hakkında,
Belki hamile falan kaldı
tasvip edilmemesinin nedeni ayrılıktan sonra enişteme çocugun fotograflar atıp '' bak gör senin kızın beni ne hallere soktu'' v.s diye polemik yaratması. artık rakı sofrasımıydı kendinimi jiletliyordu bilmiyorum fotografların ayrıntılarını.Dış güzellik ? Bunun için mi tasvip edilmiyor anlamadım
sıçan tipli adamı kendine eş yaptıysa görüşebileceğimi sanmıyorum.
Keşke biraz daha okumaya devam etseydiniz. Birde karşıda ki insanın piskolojisini düşünerek yorum yapsanız daha hoş olur beni ezip geçmesi mühim değil anası babası var onları ezip geçti.???
Şaka mı bu?
Konuyu okuyunca cok farkli seyler dusundum. Ama bu mesaji gorunce... Bahsettiğiniz kadın sizi ezip geçmekte haklı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?