evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Eşimle yine annesi ve kiz kardesi yuzunden kavga ettik. Daha önceden de sorunlarimiz vardi bir yillik evliyim ama hic sevildigimi hissedemiyordum. Ama hic. Esim cok duygusuz bir insan. Ailesi yuzumden beni cogu kere ezmistir. Bu bir yillik zamanda da Çoğu zaman mutsuzdum. Bugun isten geldim konu konuyu acti annesiyle kizkardesi yuzund3n benim bebegim düştü oralara kadar geldi. Onlarin suçu yuzde onsa benimki yuzde doksan. Ben essekmisim. Onlarin oyununa geliyomusum. Hiçbirsey yokmus gibi umursamayacakmisim . Bebegimi kaybettikten sonra herseyden korkar oldum. Kv ve gorumce ya iftiralar yalanlarpa esimi de benden alirlarsa diye geceler kabuslar goruyodum.
Kavga ettik. Cenemi yumruklarinin arasina aldi sıktı sıktı bigun kesecegim seni dedi. Cikti arkadasina gitti bende arabaya bindim. Su an sokaktayim arabanin icinde ne yapayım nereye gideyim bi akil verin ne olur
Otele mi gideyim arkadasima mi gideyim

Son düzenleme:
evine dön bence, sakince düsün ve sonra ne yapmak istiyorsan yap. öfkeyle kalkan zararla oturur

eve sakın dönmeyin bitmiş bişeyi sürdürmeyin ne bekliyorsunuz 3. sayfa kadın cinayeti mi otele gidin kafanızı toplayın bu gece sonra boşanma davası bir ömür gecer mi geçtiğini farzet çocuğunu bu dengesiz ailenin içinde mi yetiştireceksin

BEni darp etti
YUzumu yumruklarinin arasina aldi sıktı
Bi vurmadigi kaldi

Cnm igrenc bi olay yasamissin cok sinir bozucu ben burdan deli oldum ama sana tawsiyem ewine git cnm sakin konusma muhattap olma biraz surundur ama bugun darbe gorseydin annenin ewine git derdim direk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evine git eşyalarını topla madem altında araba var al eşyalarını dön ailenin yanına.

Annesi kardeşi yüzünden bebeğiniz nasıl düştü onu anlayamadım? Sizi darp mı ettiler hamileyken :S

Seni kesecegim ne demek ya canim ailen uzak mi, maddi durumun yeterliyse nezih bir otelde kalmayi dusunebilrsin bir 2 gun..off ya uzuldum. Cok yeni evliymissiniz .

.

Elleri kırılsın anlayışsız dangoz.

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama arkadaşına gitmek daha mantıklı gibi.

Benim cenemi Yumruklarinin arasina aldi bigun kestirteceksin kendini dedi ya otesi varmi

eğer ötesi yoksa bize neden soruyorsun ki, hemen git annenin babanın evine ve pazartesi günü de boşanma dilekçeni ver. ama ben inanmıyorum eşinin bu duruma tek başına ve sebepsiz yere geldiğine açıkcası. çünkü hiçbirşey tek taraflı değildir

Cidden hayvanlık etmiş!
Bence arkadaşına git bu akşamlık.

Ama ben bir yere takıldım. Annesini ve kardeşini savunmamış da
onları kafana çok takıyorsun diye kızmış sana sanki.
Yani umursama, görmezden gel diyor.
Çok mu takıyorsun, kendini de onu da huzursuz ediyorsun acaba?

Benzeri evliyken benim de başıma geldi. Çekip gittim. Zorla geri getirtti eve ama ertesi günü durmadım gittim. Sonra geldi özürler diledi. Hayatında almadığı çiçek çikolatayı almış geldi. Neticede barıştık.
Sonuç mu? Evet yine fazla sürmedi ve yaklaşık 4-5 ay kadar sonra bitti...
Kendine iyilik yapmak istiyorsan git ve dönme. Eminim daha iyi birileri karşına çıkacaktır.

hemen acile git ve bir darp raporu al. günün birinde dayanamayıp mahkemeye gittiğinde o darp raporu kurtarıcın olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…