evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

Bence evine git otur ve onunla hic bi şekilde iletişime geçme,kitle kapini otur. Sonra yine biz kadınlar suçlu oluyoruz gece vakti evi terk etti gitti diye üste cikmasin, sabah olunca sakin bi kafayla daha detayli düşünürsün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadın resmen dayak yemiş "Evine git öfkeyle kalkan zararla oturur" diyen hemcinslerim var kınıyorum gerçekten! Bir arkadaşına git canım, telefonunu da kapa. Oteller ne derece güvenilir belli olmaz. Muz cumhuriyetinde yaşıyor herhalde kesecekmiş ha bak sen? Boşayın sonra da. Anneniz babanız nerede oraya gitseniz?

Tam olarak en bastan ne oldugunu anlatabilir misin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebce fevri davranmayın.Önceki konunuzu da okumuştum..Son olayı bilmiyorum ama..Sakın fevri davranmayın kaybeden siz olursunuz..Gerçekten boşanmayı düş
nmüyorsanız blöf yapmayın ,tutmayabilir..Evdek, hesap çarşıya uymayabilir..Eve gidin,haklıysanız küs kalın..Haksızsanız size davranışı için biraz küs kalın..Haksız olduğunuz konu varsa düzeltin..

Ben mi hemcinslerimi anlayamıyorum acaba Kadına nişanlıyken "ağzını kırarım" demiş, şimdi darp edip üstüne "bir gün keseceğim seni" demiş. Siz bu kadına evine dön diyorsunuz? Ha pardon bir de evine dön trip at diyorsunuz. Trip atınca cidden dediğini yapmayacağı ne malum. Her gün kadın cinayetleri duyuyoruz. Bunlar nasıl öneriler aklım almıyor kusura bakmayın...

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum.. Ailenin yanına gıt veya hemen haber ver

Cowcum, perşembenin gelişi çarşambadan belli olduğu icin boşanmayacaksa daha az yara alsın diye bu öneriler.

Arkadasima geldim

Amne babam farkli sehirde cok uzaklar
Evet bunaltiyodum ama bu mazeret mi bende iyi degilim takintiliyim zaten kv ve gorumce de durmak bilmedi
Esimde ne yardan n3 serden gecwbildi hazmedemedim

Yalnz sna "onları cok fazla kafana takma" demiş. Cok mu bunaltıyorsun?

Evet ama inan ben kendi icimde daha cok bunaliyorum
Esim yuzde yuz arkamda olmadi hic bi zaman
ONlara gelince anam 60 yasinda ne diyeyim dedi cikti bu
Isin bi adim sonrasi dayak adam ketirecen kendini diyir otesi varmi
AYRICA hic beni sevdigini hissedemedim
Bir gun sadece bir gun olsun beni mutlu etmek icin biswy yapmadi
HAni icinden gelerwk.bi davranisi bile olmadi
Ben soylemeden ne bi cicek aldi ne.bi guzel soz soyledi icinden gelen
EVliydik ama hic yeni evli givi degil
yillik gibi.

Önceki konularında haksız olduğu durumlar görmüştüm.Tüm konularını bilmiyorum tabi..

O zaman boşanacaksın. Madem mutlu değilsin, madem eşin gerektiği gibi davranmıyor ayrılmak en hayırlısı.

Kizlar evine git,yediğin dayagi bi güzel kabullen ve kocani affet demiyoruzki. Şu an için bi otele gitmek yada gecenin bu saati bi arkadaşa gitmek çare değil diyoruz. Git evine arkadasim sen kitle kapini alma iceriyede.o kalsin otelde ,arkadasinda.okadarda uzun boylu değil. Sabah olsun sakin sakin düşün ailene gidiceksen öyle git
..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önceki konularında haksız olduğu durumlar görmüştüm.Tüm konularını bilmiyorum tabi..
Tulipa ben konularını görmedim ama ne yaparsa yapsın bu yaklaşım çok çok kötü... Kimse kiimsenin canını yakma, tehdit etme hakkına sahip değil. İşte bu gibi adamlar haberlerde çıkanlar. Allah korusun cidden...

Cowcum, perşembenin gelişi çarşambadan belli olduğu icin boşanmayacaksa daha az yara alsın diye bu öneriler.

Ayy ne bileyim bunun üstüne boşanılmaz mı ki elmayracım:44: Ben genel anlamda her şeyi alttan alabilen bir yapıya sahibim ama öyle tartaklanmayı mümkün değil kaldıramam. Hele tehdit, bir de taa nişanlılıktan beri...

Bence şuna nereye gideceğinizi değil bundan sonra nasıl bir tavır sergileyeceginizii düşünün. Kesinlikle eşinizle kararlı bi tavırla konuşun. Erkekler açık konuşmadan anlamıyorlar net olun ve kararlılığınızdan taviz vermeyin

Fevrillilikle boşanılmması gerektiğini de eklemem laızm..Benim bir arkadaş öyle boşandı ,eşi de evlenmiş,çok pişman,çocuğu da var..Evlenmek istiyor ,çocuğunu düşünüyor,uygun aday çıkmıyor.Gencecik yaşında yalnızlığa mahkum oldu...Belki kurtulacak bir evliliktir,kimse fevrilikle düşünmeden evliliğini bitirmesin isterim..

Son düzenleme:

ne denmeli sizce? hemen dilekçeni ver boşan mı? hatta mesai saatini de bekleme, nöbetçi mahkeme sizi paklar.
ben eşinin yaptığının doğru birşey olduğunu söylemiyorum. evet yanlış. ancak şuan ne yapması gerektiğini soruyor.
eğer kesinlikle boşanmak istiyorsa zaten bence burda bize bunu sormazdı. yok boşanmakta kararlıysa zaten ne yapayım diye sorması anlamsız.
sonuç itibariyle yeni evliler ve hangi çift kavga etmiyor acaba çok merak ediyorum. hepimiz sinirle birşeyler söylüyoruz. bu kadar fevri davranmak bana doğru gelmiyor. size gelebilir. sizin "hemen boşa" tavrınızı da ben anlayamıyorum.

Ben de senin gibi düşünüyorum ama karşımdakini de insan olarak değerlendiriyorum. Biri beni bu kadar darlasa muhtemelen ben de boğazına yapışırdım. Aile ve eş arasında kalmak gerçekten çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…