- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Benim cenemi Yumruklarinin arasina aldi bigun kestirteceksin kendini dedi ya otesi varmi
Ailem yok yasadigim sehirde
Ben mi hemcinslerimi anlayamıyorum acabaKadına nişanlıyken "bilmemnereni kırdırtma" demiş, şimdi darp edip üstüne "bir gün keseceğim seni" demiş. Siz bu kadına evine dön diyorsunuz? Ha pardon bir de evine dön trip at diyorsunuz. Trip atınca cidden dediğini yapmayacağı ne malum. Her gün kadın cinayetleri duyuyoruz. Bunlar nasıl öneriler aklım almıyor kusura bakmayın...
Ben mi hemcinslerimi anlayamıyorum acabaKadına nişanlıyken "bilmemnereni kırdırtma" demiş, şimdi darp edip üstüne "bir gün keseceğim seni" demiş. Siz bu kadına evine dön diyorsunuz? Ha pardon bir de evine dön trip at diyorsunuz. Trip atınca cidden dediğini yapmayacağı ne malum. Her gün kadın cinayetleri duyuyoruz. Bunlar nasıl öneriler aklım almıyor kusura bakmayın...
Arkadasima geldimCidden hayvanlık etmiş!
Bence arkadaşına git bu akşamlık.
Ama ben bir yere takıldım. Annesini ve kardeşini savunmamış da
onları kafana çok takıyorsun diye kızmış sana sanki.
Yani umursama, görmezden gel diyor.
Çok mu takıyorsun, kendini de onu da huzursuz ediyorsun acaba?
Amne babam farkli sehirde cok uzaklarKadın resmen dayak yemiş "Evine git öfkeyle kalkan zararla oturur" diyen hemcinslerim var kınıyorum gerçekten! Bir arkadaşına git canım, telefonunu da kapa. Oteller ne derece güvenilir belli olmaz. Muz cumhuriyetinde yaşıyor herhalde kesecekmiş ha bak sen? Boşayın sonra da. Anneniz babanız nerede oraya gitseniz?
Evet bunaltiyodum ama bu mazeret mi bende iyi degilim takintiliyim zaten kv ve gorumce de durmak bilmediBebce fevri davranmayın.Önceki konunuzu da okumuştum..Son olayı bilmiyorum ama..Sakın fevri davranmayın kaybeden siz olursunuz..Gerçekten boşanmayı düş
nmüyorsanız blöf yapmayın ,tutmayabilir..Evdek, hesap çarşıya uymayabilir..Eve gidin,haklıysanız küs kalın..Haksızsanız size davranışı için biraz küs kalın..Haksız olduğunuz konu varsa düzeltin..
Yalnz sna "onları cok fazla kafana takma" demiş. Cok mu bunaltıyorsun?
Ben mi hemcinslerimi anlayamıyorum acabaKadına nişanlıyken "ağzını kırarım" demiş, şimdi darp edip üstüne "bir gün keseceğim seni" demiş. Siz bu kadına evine dön diyorsunuz? Ha pardon bir de evine dön trip at diyorsunuz. Trip atınca cidden dediğini yapmayacağı ne malum. Her gün kadın cinayetleri duyuyoruz. Bunlar nasıl öneriler aklım almıyor kusura bakmayın...
Evet ama inan ben kendi icimde daha cok bunaliyorum
Esim yuzde yuz arkamda olmadi hic bi zaman
ONlara gelince anam 60 yasinda ne diyeyim dedi cikti bu
Isin bi adim sonrasi dayak adam ketirecen kendini diyir otesi varmi
AYRICA hic beni sevdigini hissedemedim
Bir gun sadece bir gun olsun beni mutlu etmek icin biswy yapmadi
HAni icinden gelerwk.bi davranisi bile olmadi
Ben soylemeden ne bi cicek aldi ne.bi guzel soz soyledi icinden gelen
EVliydik ama hic yeni evli givi degil
yillik gibi.
Tulipa ben konularını görmedim ama ne yaparsa yapsın bu yaklaşım çok çok kötü... Kimse kiimsenin canını yakma, tehdit etme hakkına sahip değil. İşte bu gibi adamlar haberlerde çıkanlar. Allah korusun cidden...Önceki konularında haksız olduğu durumlar görmüştüm.Tüm konularını bilmiyorum tabi..
Cowcum, perşembenin gelişi çarşambadan belli olduğu icin boşanmayacaksa daha az yara alsın diye bu öneriler.
Kadın resmen dayak yemiş "Evine git öfkeyle kalkan zararla oturur" diyen hemcinslerim var kınıyorum gerçekten! Bir arkadaşına git canım, telefonunu da kapa. Oteller ne derece güvenilir belli olmaz. Muz cumhuriyetinde yaşıyor herhalde kesecekmiş ha bak sen? Boşayın sonra da. Anneniz babanız nerede oraya gitseniz?
Ayy ne bileyim bunun üstüne boşanılmaz mı ki elmayracım:44: Ben genel anlamda her şeyi alttan alabilen bir yapıya sahibim ama öyle tartaklanmayı mümkün değil kaldıramam. Hele tehdit, bir de taa nişanlılıktan beri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?