- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
ne denmeli sizce? hemen dilekçeni ver boşan mı? hatta mesai saatini de bekleme, nöbetçi mahkeme sizi paklar.
ben eşinin yaptığının doğru birşey olduğunu söylemiyorum. evet yanlış. ancak şuan ne yapması gerektiğini soruyor.
eğer kesinlikle boşanmak istiyorsa zaten bence burda bize bunu sormazdı. yok boşanmakta kararlıysa zaten ne yapayım diye sorması anlamsız.
sonuç itibariyle yeni evliler ve hangi çift kavga etmiyor acaba çok merak ediyorum. hepimiz sinirle birşeyler söylüyoruz. bu kadar fevri davranmak bana doğru gelmiyor. size gelebilir. sizin "hemen boşa" tavrınızı da ben anlayamıyorum.
Evet bunaltiyodum ama bu mazeret mi bende iyi degilim takintiliyim zaten kv ve gorumce de durmak bilmedi
Esimde ne yardan n3 serden gecwbildi hazmedemedim
çok çok haklısın ama ailesi sonuçta vazgeçmek öyle kolay değil ki. siz birbirinizi bu konuda çok yıpratmışsınız sabrınız kalmamış. eşim bazen kardeşimin kocası hakkında olumsuz konuşur ki haklıdır yine de zoruma gider içinde tut bana söyleme derim. Takıntın ile ilgili tedavi görmeyi düşündün mü?
ne denmeli sizce? hemen dilekçeni ver boşan mı? hatta mesai saatini de bekleme, nöbetçi mahkeme sizi paklar.
ben eşinin yaptığının doğru birşey olduğunu söylemiyorum. evet yanlış. ancak şuan ne yapması gerektiğini soruyor.
eğer kesinlikle boşanmak istiyorsa zaten bence burda bize bunu sormazdı. yok boşanmakta kararlıysa zaten ne yapayım diye sorması anlamsız.
sonuç itibariyle yeni evliler ve hangi çift kavga etmiyor acaba çok merak ediyorum. hepimiz sinirle birşeyler söylüyoruz. bu kadar fevri davranmak bana doğru gelmiyor. size gelebilir. sizin "hemen boşa" tavrınızı da ben anlayamıyorum.
Ben eşime bigün seni kesecem dersem bilirim ki bigün harbiden keserim, o yüzden karşımdaki kişide bunu derse keser diye korkarım valla bunun bi adım ötesi dayak sonrası ağır dayak neyi bekliceksin bebeğini kaybetmişsin varmı daha ötesi anasına danasina başlarım erkek kıtlığımı var sanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bu gece arkadasimda kalacagim
Bazilari da evinde kal demis
Evde nasil kalirim hicbirsey olmamis gibi
Seni keserim diyen adamı hemen boşayacaksınız, sizin anlamanızı beklemiyorum zaten açıkçası... Adam seni keserim diyor siz normal bir şey gibi algılıyorsunuz. Daha öncesinde de ağzını kırarım demiş. Kadınlarımız bunları normal görmemeyi öğrense keşke...
Iste o psikolojik siddeti ben kv ve gorumceden görüyorumPişman olursun.Sonrası iyi diye çok dengesizle karşılaşırsın.Nedense boşanınca insanın üstüne bir uğursuzluk çöküyor,herşey ters gidiyor..İşi ters gitmeyen şanslı küçük bir güruh var..oşanmadan öncesi daha iyiydi diye çok ararsın o günleri..Nefret etme bir yolunu bul,kendini doldurma..İş hayatı ,iş arkadaşları da ömrümüzden yiyor ona bakarsan..Ben fevri olduğunu düşünüyorum..Bazı hatalrın var önceki konunda okudum.Yapma ..sakinleş...pişman olursun bu şartlar üzerine boşanırsan söyleyyeim...Benim iş yerim okadar kafamı yiyor ki,ailem bile bzen değer vermiyor;çene sıkılmış nedir ya.Yani şimdi sana çok ağır gibi geliyor da boşanıp da yıllar geçse üzerinden pişman olursun....Psilojik şiddet gibi kötüsü yok..Senin şartların üzerine konuşuyorum..
Sızı darp edıp acıkca tehdıt eden adamın evıne donmeyımı dusunuyorsunuz hala ?
ya da sızı kesecegı gunumu beklıyorsunuz ?
Adınız adı altnda konusmuıyorum ama bu tahammul edılemez bırsey
Ben de senin gibi düşünüyorum ama karşımdakini de insan olarak değerlendiriyorum. Biri beni bu kadar darlasa muhtemelen ben de boğazına yapışırdım. Aile ve eş arasında kalmak gerçekten çok zor.
Benim feminist damarım kabarıyor bu darp olaylarında. Keşke konu sahibi de karşılık olarak ağzını burnunu kırsaymış diyorum!
bu sizin düşünceniz. ayrıca burda iki kişi hakkında konuşuluyor. karşı tarafın etkisinin ne olduğunu bilmeden bunu söylemek bile tek başına yanlış
kaldı ki, tekrar söylüyorum eğer böyle bir sebeple boşanma olacaksa, eminim ki şurda evli olanların yarısından daha fazlasının şimdiye kadar boşanması gerekiyordu.
kimse bunları normal görmüyor. en makul yolla çözüm bulmak en doğrusu. ama hayatın da bazı gerçekleri var. uzaydan gelmiş gibi davranmak çözüm değil.
ama siz öyle yaparsınız.. evlenirseniz ya da evliyseniz asla affetmeyin anında boşayın hatta.
BAZILARI evinde kal demis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?