- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Eşimin cimriliginden, davranışlarından, her şeyden size bahsetmiştim. Son durumu yazmaya ve fikir almaya geldim. Eşimle durumu konuştum anlaşmalı boşanmaya yanaşmadı, ağladı, kapıları kilitledi, telefonumu elimden aldı, yalvardı. Bir şey yapacak diye cok korktum cunku kendinden geçti bir an. Sonra yatıştı ikna olduğumu düşündü. Ertesi gün işe gittiğinde avukat arkadaşımı bulup ona ulaştım durumu anlattım. O arkadaşımla birlikte süreci başlattık. Aynı gün bana bir sey yapar diye bileziklerimi ve birkac elbisemi alıp annemlere geldim. Annemler bilmiyorlardı aslinda tam anlamıyla anlatamadım geçiştirdim. Kendimi anlatacak kadar güçlü hissetmiyorum. Sadece uyumak istiyorum,kimse bana bir şey sormasın istiyorum. Aklımdakileri toparlayamiyorum canım yanıyor. Annem de gelip sürekli sorular soruyor sonra dedigim halde sorup duruyor. Eşim de annemleri aramış geleceğim konusalim ben bir sey yapmadım demiş. Ailemin yaninda kendimi kötü hissediyorum geleli birkac gün oldu ama kendi duzenime ihtiyaç duyuyorum. Bir de sessizliğe...
Eşyalarımı orada bıraktım elimde de 50 bin kadar para var. Sizce ev tutup esyalarimi alıp ailemin yanından taşınayım mı yoksa biraz daha sabredeyim mi? İş de hemen bulunmuyor taşınsam hemen iş bulamamaktan korkuyorum
Eşyalarımı orada bıraktım elimde de 50 bin kadar para var. Sizce ev tutup esyalarimi alıp ailemin yanından taşınayım mı yoksa biraz daha sabredeyim mi? İş de hemen bulunmuyor taşınsam hemen iş bulamamaktan korkuyorum