- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Önceki konunuzu hatılamıyorum ama sorunuza tavsiyem bir iş bulup o işiniz oturana kadar en az 6 ay çalışmadan yerinizden oynamayın 50 bin dediğiniz bir para değil su gibi erir gider ki daha fazla olsa bile hazıra asla dağ dayanmaz ev tuttuğunuz zaman da tavsiyem letgodan ikinci el eşya dizmeniz eşyaya çok yatırım yapmayın köşede hep bir miktar para dursun durumlar çok kötü hayat ne getirir bilinmezEşimin cimriliginden, davranışlarından, her şeyden size bahsetmiştim. Son durumu yazmaya ve fikir almaya geldim. Eşimle durumu konuştum anlaşmalı boşanmaya yanaşmadı, ağladı, kapıları kilitledi, telefonumu elimden aldı, yalvardı. Bir şey yapacak diye cok korktum cunku kendinden geçti bir an. Sonra yatıştı ikna olduğumu düşündü. Ertesi gün işe gittiğinde avukat arkadaşımı bulup ona ulaştım durumu anlattım. O arkadaşımla birlikte süreci başlattık. Aynı gün bana bir sey yapar diye bileziklerimi ve birkac elbisemi alıp annemlere geldim. Annemler bilmiyorlardı aslinda tam anlamıyla anlatamadım geçiştirdim. Kendimi anlatacak kadar güçlü hissetmiyorum. Sadece uyumak istiyorum,kimse bana bir şey sormasın istiyorum. Aklımdakileri toparlayamiyorum canım yanıyor. Annem de gelip sürekli sorular soruyor sonra dedigim halde sorup duruyor. Eşim de annemleri aramış geleceğim konusalim ben bir sey yapmadım demiş. Ailemin yaninda kendimi kötü hissediyorum geleli birkac gün oldu ama kendi duzenime ihtiyaç duyuyorum. Bir de sessizliğe...
Eşyalarımı orada bıraktım elimde de 50 bin kadar para var. Sizce ev tutup esyalarimi alıp ailemin yanından taşınayım mı yoksa biraz daha sabredeyim mi? İş de hemen bulunmuyor taşınsam hemen iş bulamamaktan korkuyorum
Şu anki ağlamaları zırlamaları para için. Ailenizin yanında çok zorlanıyorsanız apart tutabilirsiniz, ev kadar masraflı olmuyor. Ders çalışmak için çok güzel bir ortamınız olur hem.Var olan parayi harcamak bana da mantıklı gelmiyor. Bir de birikimimizi aldı kaçtı diyebilir mahkemede. O parayı yine almazdım bunca zaman katlandım tüm cimriliklerine ve canı yansın istedim aslında. Canını yakan tek davranış parasını almak olur diye düşündüm. Ayrica para benim hesabımdaydı mahkemede parayi aldığımı söylese ben suçlu olur muyum? Ev kurmayı bir yanım istiyor çünkü kısa cevaplarla yetinmiyor bizimkiler. Uzun uzun anlat diyorlar. Gücüm yok, bir de bana bu sekilde davranmasi benim suçum gibi hissedip utanıyorum. Yarın bir gün babam huzursuzluk çıkararak bundan da eminim. Çünkü kavga etmeyi seven biri. Uzaktayken melek yakına gelip samimi olunca kavgacı. Bir de diyorum ki bu atanmak icin fırsat. Hazır ailenin yanındasın odana kapan çalış diyorum. Beni düşündüren aslında yük olur muyum korkusu. Acaba ailem hakkımda bir sey düşünür mü laf söylerler mi... söylemezler biliyorum ama ben her şeyden nem kapan biriyim bu aralar cok hassasım. Neyse galiba bunlar normal süreçler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?