Evi terk ettim

Ymnelf

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
130
94
13
34
Evet arkadaşlar büyük bir üzüntüyle 5 yıllık evimi ağlaya ağlaya terk ettim.arkadaslarimla benim ve oğlumun eşyalarını taşıdık.tam bir senedir bu anı bekledim.cok kisiyle aldatildm ben sıradan bir aldatma değl.bir kişiyle olan bişey degl.keske bi hatta 2 kişi olsa yutsam ama yutamazdm. Eşim eve gelince sok olmuş yazdiklarimi okumus.delirmis çıldırmış.pismanim falan diyor bu güne dek yaptım bundan sonra yapmicam diyor.ama hep pişkin hep üstte her zamanki gibi.yani seni cok seviyorum gibi yalvarmadı bana.cocugu harcicakmism babaszmi büyücek falan dedi.bu arada halen ailesinin haberi yok.bende soylemedim artık orası onu ilgilendirir.ben cok bile yaptım sonunda gene kötü ben oldumda neyse..cok zor br geceydi çok zor bir gündü benm için.umrim ıyi olurum.vicdanim sziliyor ama onu affedersem kendimi affetmem ben aynaya bakmamam.oda mutlu olsun inşallah inanin herşeyin herkesin ıyi mutlu olmasının pesindeyim

Allah yardımcınız olsun hakkınızda en hayırlıları olsun inşaallah kısa süre sonra güzel seyler yaşatsınız ve bugünlerinizi hatırlamazsınız bile inşaallah

Rabbim yardımcın olsun. En hayırlısı olmus inan. Oyle bir baba ile büyümektense senin gibi onurlu bir anne ile büyümek çocuğu daha sağlıklı kılar.
Zor tabiki kolay olmayacak ama sonunda mutlu huzurlu olan sen olacaksın.
Oda ne hali varsa görsün bu evliligi sürdürmek kendine yaptığın bir hakaret olurdu. Tebrik ederim. Allah yardımcın olsun

İlk başta pişmanlık duyman çok normal çünkü şuan kafan karışık. Ama ilerde iyi ki diyeceksin. İllaki sıkıntılar olacak. Oğlunun doğumunu hatırla ne kadar sanciliydi ama onu kucağına almak ne kadar güzeldi demi ayni onun gibi. Allah yardim cin olsun

Nasıl ? Eşiniz her gün başkasıyla mıydı? E öyleyse vicdan da devreler yandı sanırım, onun ki sızlamalı sizin ki değil.

Tebrik etmek için geldim. Sakin vicdan yapmayın. Her şeyi mahveden kendi hataları. Çamuru size atmasına asla izin vermeyin. Çocuğunuzun güçlü bir annesi var .

Allah seninde bebeğininde yüzünü hep güldürsün inşallah mutluluğu hak ediyorsun yeniden başladın artık mutluluğa kapı açtın başınızı hep dik tutun hayatındaki o ayı oğlu ayıyı çıkartarak emin ol çok doğru bişey yaptınbizi gelişmelerden haberdar et

Geç bile kalmışsın, sakın geri adım atma. Allah yardımcın olsun, inşallah çok mutlu olursun bundan sonraki hayatında

Temiz bir ortamda büyüyecek çocuğun üzülme Allah sabredenlerle beraberdir

Çocuğun harcanmasını istemeyen adam evine karısına çocuğuna sahip çıkar, onlara sadakatla bağlanır. Sen doğru olanı yapmışsın kalbini ferah tut canım. Bırak sürünsün hatta şöyle ona seni kimlerle aldattıysa gitsin onlara ağlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…