Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun inşallah...
Inşallah canmAllah yardımcınız olsun.
Şimdiden ıyim en azndan yuzum.guluyorAllah yardımcınız olsun... İyi olacaksınız
Surum surum surundur o kocan olacak......[/QUOTE ınanki sürünsün diye beddua etmiyrm bile.iyi olsun aksine.cok ıyi olsun düşsün yakamdan
Insallh ya insan gibi yasamak istyrmAllah yardımcınız olsun hakkınızda en hayırlıları olsun inşaallah kısa süre sonra güzel seyler yaşatsınız ve bugünlerinizi hatırlamazsınız bile inşaallah
çok teşekkür ederm güzel dileklerinizeRabbim yardımcın olsun. En hayırlısı olmus inan. Oyle bir baba ile büyümektense senin gibi onurlu bir anne ile büyümek çocuğu daha sağlıklı kılar.
Zor tabiki kolay olmayacak ama sonunda mutlu huzurlu olan sen olacaksın.
Oda ne hali varsa görsün bu evliligi sürdürmek kendine yaptığın bir hakaret olurdu. Tebrik ederim. Allah yardımcın olsun
Nereye kadar kardeşim..5 sene pişman olmams smdiolsa ne olurHayırlısı olsun...
Çok üzücü ama bence birazcık gururu olan herkesin yapması gerektiği gibi yapmışsınız
Aynen öyleÇocuğu harcayacakmisin diye hic ayak yapmasın. Çocuğunu evini ailesini herşeyi harcayan kendisi
Yük kalktı sanki üstümdenMutlu anne mutlu çocuk.. çok mutlu olmanızı dilerim..
atlaticam insallahİlk başta pişmanlık duyman çok normal çünkü şuan kafan karışık. Ama ilerde iyi ki diyeceksin. İllaki sıkıntılar olacak. Oğlunun doğumunu hatırla ne kadar sanciliydi ama onu kucağına almak ne kadar güzeldi demi ayni onun gibi. Allah yardim cin olsun
Ben fazla salak ve safim kotuluk edene bile merhamet ediyorumNasıl ? Eşiniz her gün başkasıyla mıydı? E öyleyse vicdan da devreler yandı sanırım, onun ki sızlamalı sizin ki değil.
Çamur bnde suçlu yine benim nasıl oluyo anlamıyorum doğrusuTebrik etmek için geldim. Sakin vicdan yapmayın. Her şeyi mahveden kendi hataları. Çamuru size atmasına asla izin vermeyin. Çocuğunuzun güçlü bir annesi var .
Allah seninde bebeğininde yüzünü hep güldürsün inşallah mutluluğu hak ediyorsun yeniden başladın artık mutluluğa kapı açtın başınızı hep dik tutun hayatındaki o ayı oğlu ayıyı çıkartarak emin ol çok doğru bişey yaptınbizi gelişmelerden haberdar et
Cook geç kaldım kardeşim böyle daha kötü oldu işteGeç bile kalmışsın, sakın geri adım atma. Allah yardımcın olsun, inşallah çok mutlu olursun bundan sonraki hayatında
Aynen öyle tutturmuş oğlumu kaçırdın diyeEşler bosanabilir o beyinsiz adam babaliktan bosanilmiycani idrak edemiyor mu niye babasız büyüsün çocuk ayrı ama mutlu anne babayla P0buyyebilir
@YavruPancar 'in konusunu tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?