Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en sonunda evimi terk ettim, eşimin umrunda bile değil. Şu anda o kadar karışık duygular içindeyim ki.. Ne olacak arkadaşlar ya içinizde sihirli bir değneği olup her şeyi düzeltebilecek birileri var mı?
Anlamıyorum ki; evi terkeden bir insan, eşinin umrunda olup olmamasını neden umursar? Eğer yaptığınız blöfse ve geri dönecekseniz eşinize evliliğiniz yalama olur..
Çünkü evi gözdağı vermek için terkediyor...
Ama istediği adamla yaşadığı hayatı bitirmek değil onu dize getirmek...
O herkeste sökmüyor malesef...
Eğer pişman olacaktıysanız bu kadar büyük bir adım atmayacaktınız...
blöfünü görmüş, nasılsa geri döncek demiştir
evi terk etmek için gerçekten kafanda bitirmiş olmasın,
gerçi detay vermemişsin belki versen ona göre yorum yapardık
bende terkettim 1 ay olacak 2 gün sonra ..benim niyetim bitirmekti.. arayıp yalvarmaya
gel demeye başladı.
izin alamam gelemem sen gel deyip duruyor her seferinde.. buraya getirtmeden gitmicem..buraya gelicek konuşulacak. en başta öyle söyledim şimdi dediğimden dönmicem. eve döneceksem de burnu iyice sürtülecek sonra döneceğim.. yoksa gelmeyecekse biterse bitecek.. kendisinin bileceği iş artık..
Ben en sonunda evimi terk ettim, eşimin umrunda bile değil. Şu anda o kadar karışık duygular içindeyim ki.. Ne olacak arkadaşlar ya içinizde sihirli bir değneği olup her şeyi düzeltebilecek birileri var mı?
Evi kesin terk etse bile, eşinin umursamazlığı umrunda olur..Bu insani ve çok normal bir durumdur.
Ne olursa olsun, tam bitirmişsen bile umursanmak istersin, pişmanlık hissetmek istersin karşındakinden.
En azından geçmişin hatırı hiç mi yoktu diye geçirir insanlar aklından..
Çoğu insan çok kesin ve net karar alır, sonra karşısındakinin pişmanlığını çok derin hisseder ve bir şans daha verir.. Ama hiçbirşey olmamış gibi davranırsa karşıdaki bir psikolojik çöküş yaşar kişi..
Bunun kararlılıkla hiç ilgisi yok yani.
bende terkettim 1 ay olacak 2 gün sonra ..benim niyetim bitirmekti.. arayıp yalvarmaya
gel demeye başladı.
izin alamam gelemem sen gel deyip duruyor her seferinde.. buraya getirtmeden gitmicem..buraya gelicek konuşulacak. en başta öyle söyledim şimdi dediğimden dönmicem. eve döneceksem de burnu iyice sürtülecek sonra döneceğim.. yoksa gelmeyecekse biterse bitecek.. kendisinin bileceği iş artık..
evliliginizde durum nasildi bilmiyorum ama gercekten ayrilma niyetiniz yoksa evi birilerine ders vermek icin asla terketmyin.
sonra boyle kimse umursamaz,ne arayip ne sorar siz de boyle sihirli degnek ararsiniz.
hakkinizda hayirlisi olsun.
Birsen82 tam da benim yaşadığımı anlatmışsın. O kadar nettim ki, kimseye blöf falan yapmıyordum yani. Ama hakikaten onca yaşanmışlığa rağmen tepkisiz kalmasına bu derece tepkisiz olmasına afalladım ben
hem netsiniz hem sihirli değnek arıyorsunuz herşeyi düzeltsin diye...çelişkiye bak...
bugün burda herkes garip bence...,
bunun bakış açısıyla alakası yok hanımefendi...
nettiniz...ne zaman...evi terkederken...evet geçmiş zaman...
evi terkederken nettiniz...şimdi değilsiniz...neden çünkü evi terkederken de net değildiniz...
bak ben giderim haa'yı kanıtlamak istediniz...
gelsin arasın peşinizde dolaşsın yalvarsın...
ama olmadı...
adam blöfü gördü...siz değnek aramaya başladınız... akşama kadar pc başında oynayan, onunla gülüp onunla eğlenen sizi görmeyen bir adama dönmek için...
ya da dönmeniz için size yalvarması için...
ya da sizi mutlu etmek için şöyle yazayım...
ahhh canıımm...üzülme...o daha anlamadı fark etmedi yokluğunu...kısa zaman içinde farkeder kapanır ayaklarına...
yalvarır dön karıcım diye...
sanırım beklediğiniz cevap bu...