evi terk ettim

pocahantes89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
224
35
48
Veee sonunda evi terk ettim.Artık eşimin saygısız tavırları, tutarsız davranışları,ailesi ve arkadaşlarından bir türlü bize zaman ayırmamasından birbirimize saygımız kalmadığından çok yoruldum.Zaman ne getirir bilmiyorum ama şuan için kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum.Çocuğum ve ben ailemin yanındayız.Bundan sonra beni neler bekliyor merak etmiyor değilim......
Eşim sürekli haklı,sürekli hata bende o erkek ben kadınım o gider ben gidemem kafasındaydı.Zaten o da boşanmak istiyor.Ama dediğim gibi çok tutarsız bugün boşanıcam der,yarın barışalım dengem bozuldu iyice
Çalışıyorum çok şükür ama bi şekilde kendime düzen oturtmam lazım ailemin yanında bi fiil kalamam.
Sizlerin fikirlerine çok ama çok ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Çocuk olunca boşanma çok sancılı oluyor. Ama size destek olan aileniz ve ekonomik gücünüzün olması sizin icin büyük bir şans. Böyle mutlu olacaksınız boşanın. Mutsuz bir evliliktense boşanmış bir ailede çocuğunuz büyütmeniz her türlü onun sağlığı açısından daha iyidir diye düşünüyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Aileniz ne diyor bu duruma?
Çocuğunuz kaç yaşında, yaşananların farkında mı, ne tepki veriyor?

evet şimdiden kendi evini istiyor oğlum geceleri uyuymuyor zamanla alışacağını düşünüyorum.Ve babaya çok düşkün.

Oğlum 12 aylık.Ailem arkamda çok şükür.Bebeğim geldiğimden beri çok huysuz hissettiğini düşünüyorum.Babasına çok düşkün umarım alışır.Buraya gelirken cebimde param da yoktu aramadı bile naptın parasız diye çocugun bezi maması vs.ihtiyaçlar için

Napmalyım ???Ve bebeğim etkilenir mi bu süreçte tecrübeli anneler.

Biraz zaman tanıyın ama eşiniz hep erkek adam yapar sen kadınsın kadınlığını bil gbiisinden hareketleri var konuşmalar onu gösteriyor Alah yardımcın olsun hakkında hayırlısını versinn

evet genel uslubu hep öyle.Boşanıcam bende diyip duruyormuş şuan

zaten bayanların belini büken çocuk oluyor zamanla alışacaktır.boşanma sebebinizi bilmiyorum sadece kararlı olduğunuz için yazıyorum eğerki düzelmeyen şeyler varsa evliliğinizde bu gelgitlerle hem kendi hayatınızı hem çocuğunuzun hayatını kangrene çevirirsiniz ,bu konuda duygusal olmak yerine güçlü olmalısınız çocuğunuzdaki boşluğu doldurmak için.

hakkınızda hayırlısı olsun inş.
12 aylık bebekle evini bırakan kadın dolup taşmıştır zaten.
onun gitme ihtimali yok muydu?? yani bebeğin şu an babası olmadığından değil yerini yadırgadığından , senin keyifsizliğinden etkilendiği için huzursuzdur.
bence eşinle konuş yaşadığın evden o gitsin çocukla düzenin bozulmasın. ailen yanındaysa sen işe gittiğinde bebğine bakarlar. en azından kreş yaşı gelene kadar. yok o adam evi bırakmaz diyorsan annene yakın bir ev bul derim ben. bir de acele acele hareket etme. sakin ve akıllıca adım at.
bir de evi terk eden mi suçludur var mı öyle bir şey?? belki bilen vardır yardımcı olur.

kendisi gitmediği için ve ben artık onun tavırlarına dayanamadığım için mecburi gittim

biri 2 yaşında diğeri 6 aylıktı.. büyük olan oğlum baba baba diye oda oda gezer onu arardı..

pedagoga gittik bilmeden çok iyi birşey yapmışsınız dedi boşanmalar 2 yaşaına kadar olmalı ya da 10 yaşından sonra olmalı dedi.

2 yaşındaki oğlum aynı evde yaşadığımıza dair hiçbirşey hatırlamıyor.. babasıyla görüşüyor düzenli bir şekilde.. bana anlatıyor biliyor musun anne benim amcamın x oğlu var seviyorum onu sen hiç gördün mü falan diye.. onları tanımadığımı düşünüyor demekki.. anlatıyoruz tabi aynı evde yaşadık biz sonra anlaşamadık ayrı evlerde yaşamaya başladık diye..

güzelce anlat dedi pedagog iyide 2 yaşında anlar mı beni dedim tabiki anlar dedi..

aldım kucağıma artrık babayla farklı evde yaşıcaz seni ikimizde çok seviyoruz falan dedim..

çalışıyorsanız herşey daha iyi olacak zamanla buna emin olun..

çocuğunuza kim bakacak? eğer annane ise boş yere farklı bir eve çıkmayın en azından kreş yaşına kadar çünkü zaten annane bakacak akjşamdan akşama yatmaya geçeceksiniz ben tek maaşla cesaret edemiyorum açıkçası biraz büyümelerini bekliyorum..

bir zaman sonra (3 yıl oldu benim) sanki çocuğu onunla yapmadım da leylekler getirdi gibi hissediyorsun..

merak ettiğin herşeye ceavp veririm canım..

değişmeyeceğine inanıyorsan güçlü ol

ben üzülüyordum babasız büyüyecekler diye..

pedagog dediki siz ilk değilsiniz ve son olmayacaksınız?

kavga eden mutsuz anne ile büyüyen çocuğun sağlıklı olması mümkün dedğil dedi ve ankara üniversitesinde doçentti bu doktor..

dediki insanoğlu herşeye alışır ölüme bile.. ki siz boşandınız ölmedi.. babası var.. göreceksiniz eskisinden daha kaliteli vakit geçirecek ve ilgilenecek dedi.. ağlıyordum çok küçükler diye..

çocuğumun yanında biri baba derse üzülürler diye bende ağlıyordum.. daha sonra farkettim ki çocuklarımın yanında ben kendi babama 'baba' diye hitap ediyorum.. abim evli onun çocuğu 'baba' diye abime sarılıyor.. ben hemen çocukların gözüne bakıyordum napıyolar diye.. sağolsunlar dedesi dayısı çok ilgilendiler.

bizimkiler hiç yadırgamadılar bu durumu.. insan herşeye alışır canım..

iyi düşün kararını ver.ve dik dur kararından eminsen..

Bana kalsa ailemle yaşarım ama annemle çocuk bakma konusunda çok zıt fikirlerimiz var.Onun için akşam bari rahatla bakayım diyorum.Değişmez değişsede ben çok yorulurum siz bu süreci nasıl atlattınız galiba buna ihityacım var çok teşekkür ederim sererbah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…