çocugunuz olmadigina çok sevindim ..
darp raporu aldınız mı? aldıysanız raporu alırken kendisinden şikayetçi oldunuz mu? tam olarak anlayamadım bunun için soruyorum.. eniştenizi arama nedeni şikayet edip etmediğinizi öğrnmek içindir.. 4 e kadar dılşarıda olup yakasında ruj lekesiyle eve dönüp yetmezmiş gibi burnunuzu kıran adamın evde ne işi var? boşanma davasını ne diye o açacak ki.. butün hata onda ne diyecek şiddetli geçimsizlik mi.. tabi ki biraz utancı varsa sizi bekleyecek.. nacizane tavsiyem ise vazgeçmeyin...
darp raporu aldınız mı? aldıysanız raporu alırken kendisinden şikayetçi oldunuz mu? tam olarak anlayamadım bunun için soruyorum.. eniştenizi arama nedeni şikayet edip etmediğinizi öğrnmek içindir.. 4 e kadar dılşarıda olup yakasında ruj lekesiyle eve dönüp yetmezmiş gibi burnunuzu kıran adamın evde ne işi var? boşanma davasını ne diye o açacak ki.. butün hata onda ne diyecek şiddetli geçimsizlik mi.. tabi ki biraz utancı varsa sizi bekleyecek.. nacizane tavsiyem ise vazgeçmeyin...
Tesekkur ederim arkadaslar. Ama bende kadin olarak bu kadar agir bi olaydan snr isterdimki pisman olsunda enazindan biseyler icin cabalasin onu affedicegimden degil asla ama enazindan bana bukadarini borclu diye dusunuyorum
Boyle cekip gitmesi hastane isleriyle benim ugrasmam ve naptin noldu bile diye sormamasi cok canimi sikti 😞
İlk siddet olayimiz en korktugum seyin bi erkekten dayak yemek oldugunu bildigi halde karsinda erkek varmis gbi yumrukla girismesi ne rezil e birsey
Evet arkadaslar 20 gun snr burnumun sisi inince aneliyat dedi doktor ama estetige giriyomus ve 4 milyar dediler nasil odiycem ne olucak bilmiyorum(
heyt erkekliğe bak be şerefsizlik yap, evi terlet şiddet uygula yaşananlar çok zor Allahım sabır versin
bir de şu ruj meselesini oldu bitti anlamadım bu gacılar napıyo adam yerine gömleği mi öpüyo
Sen ödemeyeceksin o adama ödeteceksin parayı dava açarak.
Mutlaka bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımız vardır kk da.
Yada avukata git ameliyat işini de sor manevi tazminat parası alabilirmiyim diye.
öncelikle konu sahibine geçmiş olsun,tez zamanda kurtulursunuz inşallah bu adamdan(sözde adam).
bende bunu merak etmişimdir,olayı ne bu gömlek ruj muhabbetinin.bide bu kadınlar hepmi kırmızı sürüyo yokmu pembe pastel renk kullanan...raconumu kırmızı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?