Evi terketti hemde burnumu kirip :((

kızlar Allah aşkına, konu sahibi canını zor kurtarmış. siz, fahişelerin kırmızı rujuna takılmışsınız.

kızlar Allah aşkına, konu sahibi canını zor kurtarmış. siz, fahişelerin kırmızı rujuna takılmışsınız.

alıntılarken başını okumamışsınız sanırım yorumumun.
kendisi gayet aklı başında ve ne yapması gerektiğini bildiğini yazdıklarıyla belirtmiş ve bende akla ihtiyacı olmadığını düşündüğümden dileklerimi yazarak destek olmak istedim o kadar.sonra yazdıklarım ise biraz olsun gülümsetmek için anlatabildimmi.zaten yeterince üzücü bi durum yaşıyo bide üstüne ahhh ahh vahh vahh yazmak istemedim.içimden geçeni yazdım.hepiniz gibi.

yorumları yorumlamaya gerek yok diye düşünüyorum.....

boşanma davasını acması gerekn kişi sizsiniz..

saçlarından suruklenen sizsiniz ama eşim neden bosanma davası acmıyor dıyorsunuz...

bırgun dahı beklemeyın gıdın acın davanızı...

boşanma davasını acması gerekn kişi sizsiniz..

saçlarından suruklenen sizsiniz ama eşim neden bosanma davası acmıyor dıyorsunuz...

bırgun dahı beklemeyın gıdın acın davanızı...

Peki birsey sorucam hepinize
Davayi benim yada onun acmadi benim alacagim tazminat yada nafakayi etkilermi??

evet sayenizde gülümsedim ve siz de kırmızı ruju neden sürerler? sorusunun cevabını aldınız.pardon, yorumunuza yorum yapmışım.yasaktı değil mi? Neyse sevgiler...

Çok geçmiş olsun benden sana tavsiye hemen dava aç onun açmasını bekleme eğer sana dava açarsa sana mahkemede soracaklar hem aldattı hem dayak yemişin diye hiç bişey alamzsın darp raporunuda almışın tazminat ve nafaka hakkın bile var canım ama tazminat ve nafaka alman için hemen dava açman gerekiyor tekrardan geçmiş olsun.

. Boşanma Davasının kim tarafından açılacağının bir önemi yoktur. Sadece davayı açan dava harç ve masraflarını ödemekle mükelleftir. Ayrıca davayı açan karşı tarafın boşanma davasındaki kusurunu ispatla mükelleftir. Örneğin davayı açan eşinin kendisini aldattığını ileri sürüyorsa bunu çeşitli delillerle ispatlamalıdır

boşanmaya sebebiyet vermiş olan olaylar yüzünden kişilik hakları saldırıya uğrayan tarafın, kusurlu olan taraftan manevi tazminat isteyebileceği öngörülmüştür. ALINTI

etkiler canım etkiler,şuan benim bir yakınım eşiyle ayrı ama resmen boşanamıyorlar,birbirlerinden bekliyorlar,çünkü kadın davayı açsa az nafaka alacak,erkek açsa fazla alacak

etkiler canım etkiler,şuan benim bir yakınım eşiyle ayrı ama resmen boşanamıyorlar,birbirlerinden bekliyorlar,çünkü kadın davayı açsa az nafaka alacak,erkek açsa fazla alacak

nereden çıkarıyorsunuz bunları.hep kulaktan dolma bilgiler.yok öyle bir şey

İste bende bundan korkuyordum off yaaa nasil bi adalet bu ya boyle rezillik varmi niye kadinin yaninda degil bu hak hukuk
Ayrica ben beni pavyonda aldattigini biliyorum yalanlarini biliyorum ama ispatim yok ben ve ailem bilio nasil ispatliycam ya ben bunlari off cildircam 😞😞

canım benim canını sıkma,sende ayrıl ama resmen ayrılmayı kendisinden bekle,yada bir avukata sor araştır.Ne ilk ayrılan ne de son ayrılan sen olacaksın,hem bir kabahatinde yok vicdanın rahat sonuçta..

nereden çıkarıyorsunuz bunları.hep kulaktan dolma bilgiler.yok öyle bir şey

canım şuan biz olayın içersindeyiz,akrabam oluyor bu söylediğim kişi,eşi bayramda ailesinin evine gitti dönmedi,sonra geriye dönük yaşadıkları sorunlar gündeme geldi,iki tarafta boşanmak istiyor ama davayı karşı tarafın açmasını bekliyor

bir de şöyle bir ayrıntı var bu tür kadınlar rujsuz öpüşmuyo

olayın içinde olmanız doğruyu bildiğiniz anlamına mı geliyor.bak konu sahibini yanılttın.boşanmak isteyen beklemez.gider davayı açar.

aldatmanın ispatı yok ama şiddetinin ispatı varken elinizde neden eşinizden bekleyesinizki boşanma davasını.

olayın içinde olmanız doğruyu bildiğiniz anlamına mı geliyor.bak konu sahibini yanılttın.boşanmak isteyen beklemez.gider davayı açar.
evet canım bildiğim anlamına geliyor çünkü bunun için uğraşıyorlar,laf olsun diye konuşmanın alemi yok

çok geçmiş olsun dava konusunda bir bilgim yok ama açıkçası ondan özür beklemeyin.. özür diledi, pişman oldu -ki biz kadınlar duygusal ve de yapıcı varlıklarız- diye geri adım atmanızı sağlar.. aileniz de arkanızdaymış zaten.. çocuk yokken umarım doğru kararları verirsiniz bundan sonraki hayatınız için.. Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…