Evi terketti hemde burnumu kirip :((

canım elinde şiddet gördüğüne dair rapor,belge varsa boşanma sonucu farklı boyut kazanabilir,nafakayı da fazlasıyla öder diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi bir avukata sor,en doğru cvbı o verir sana.

9 ay mi!! İcimden gelenleri soyleyemiyorum bile! Allah kahretsin bunlari ya..Lutfen kararinizdan donmeyin ayni gun hem aldatilmayi hem siddeti yasamissiniz. Ustune basa basa bilerek soyledm, lutfen vazgecmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
konuyla alakasız olucak ama merak ettim ben.severekmi evlenmiştiniz görücü usulumuydu.severek evlendiyseniz cok kısa süreli evlilikte böyle bişey olması sasırtıcı nişanlılık dönemindede böyle şüpheleriniz varmıydı.görücü usuluyse adam evliliği büyük ihtimal evleneyim olsun diye yapmış gibi görünüyo zaten.ayrılmak en doğrusu.allah yardımcın olsun.

Severek hemde deli gibi severek evlendik 2,5 yil nisanli kalip evlendik ve isin en kotusu o sure zarfinda ne pavyonu ne aldatmasi oldu benim bildigim yani bunlar ztn evlendikten snrda dedim bana kendini farkli gostermissin cok iyi oynamissin dedim ki ben gercekten cok zekiyimdir bu konularda yakalarimda yakalamasam bile ruyamda gorurum bu tur olaylari. Ztn cmtsi gecede ruyamda pavyona gittigini gordum sabahina gomlegi kire atiyim derken ruj lekesini gordum.
Benimle evlenmek icin ailesini orfunu adetini bile karsisina aldi cok birbirime uymazdik orf adet olarak beni bukdr seven birinin bunlari yapmadi ztn gercek bi sok ya 😞😞

1. darp raporunuz ve şikayet dilekçeniz
2. evlilik sırasında takılan altınlar duruyorsa onları yanınızda götürmediğinize dair kanıtlar.harcandıysa da bu konudaki makbuzlar vs. altınlar sizde duruyorsa bankaya kasaya koyun. mahkeme sırasında bunun ispatı vs uzun sürüyo.. maddi olarak mutlaka ceza alacak.. yakınımın başında küçük bir bıçak kesiği olayı geçti mahkeme 30.000 tl ödemesine karar verdi.. bir başka yakınım da sırf altın meselesi yüzünden uzuun süren davasıyle meşgul.
kimin açtığı önemli değil siz açarsınız mahkeme sizi kusurlu bulur o zaman talep edemezsiniz tamam da şu durumda siz suçlu değilsiniz canınız yanmış ve raporunuz da var hiç korkmayın çekinmeyin bi avukat bulun kalanı kollay.. lütfen şu travma içinizde büyümeden psikolojik yardım alın.. yaşadığınız olay hiç hoş değil şuan ayakta dimdik duruyo olabilirsiniz ama sonra sıkıntı yaşamayın derim ben.. çok geçmiş olsun kısa sürede kurtullmanız dilleğiyle..

Cok tesekkur ederim evt dik durmaya calisiyorum bugun 3. Gun ve ben ilk gune oranla bgn bile kendimi göçmuş hissediyorum (
Altinlarimi benim kredi borcumu odemek icin bozdurdu 3 bilezigim var bide trabzon bilekligi onlar bende

9 aylık evlilik, çıkıp sabaha karşı 4 'te eve gelmeler, aldatma üstüne haklıymış gibi saçındna sürükleme, burnunu kırmalar filan. Ee daha nedne eve gelmesini istiyorsun, birşeyler için çabalasın istiyorsun zaten hatasının farkında neyine gelecek özür dleyecek yüz mü kalmış ağzıyla kuş tutsa yaranamaz yani siz hala o evde mi duruyorsunuz alın sapr raporunuzu derhal şikayetçi olun boşanma davanızı açın raporla birlikte istemese bile anında boşarlar sizi. Ananız babanız nerede sizin haberleri yok mu. Alsınlar seni o evden. Valla aklım ermiyor 9 aylık evliliğin nesinden bıkmış. Herşeyi geçtim en başında bir insanın zaten gidip sabaha karşı 4 te gelmesi acayip. Ne oldu da bu duruma geldiniz bu kadar kısa sürede.

Cok tesekkur ederim evt dik durmaya calisiyorum bugun 3. Gun ve ben ilk gune oranla bgn bile kendimi göçmuş hissediyorum (
Altinlarimi benim kredi borcumu odemek icin bozdurdu 3 bilezigim var bide trabzon bilekligi onlar bende

psikiyatrist raporunu da davaya eklersiniz tazminat artar.. siz de psikolojik olarak tedavinizi geciktirmemiş olursunuz.. tek taş çift kuş :)) burun kırklarının estetik olarak yapılmasını sağlık güvenceniz karşılıyor zaten üniversite hastanesi varsa yaşadığınız yerde oraya başvurun en güzelinden yapılır. yok özel istiyorum diyorsanız bunu tedavi masrafı olarak gösterip mahkemede talep edebilirsiniz karşı taraftan..

Son düzenleyen: Moderatör:
ucuz kurtulmuşsun
iyi ki de gerçek yüzü ortaya çıkmış kısa zamanda bi de çocuğun olsa bi sürü sıkıntı yaşardın
yat kalk şükret bence kurtulduğuna

böyle erkeklerden iğreniyorum
her haltı yiyolar hesap vermeye gelince dayak atıyolar
Allahından bulsun pislik

Babam 11 ay once vefat etti, annem yanimda evi terk ettiginde enistemi arayip annemi eve gotur kavga ettik demis tabi dovdum diyememis annemde ogunden beri yanimda
Raporu aldim ama evi terk etmiyorum ve etmiycem bu evi evlendikten snr aldi ve bu ev benim biri gidicekse o gidicekti ve gitti ztn
Bana karsi maddi sorumluluklari var ve bu evi terk edip ona birakmiycam
Evlendigimizin 2. Ayinda basladi sabah 4-5 eve gelmeye alkol, bar pavyon, kari kiz anlamadim derdi ne cok konustum cok anlattim ama her defasinda inkar inkar ve bikmadi vazgecmedi
Sonumuzda boyle oldu ztn en sonunda (

Ha bir de abah gömleğini kirliye atarken ruju görüyorsunuz o zaman eşinize hesap sormak aklınıza geliyor. Peki o gömleği görmeden önce ilk geldiği anda sabaha kadar neredeydin demediniz mi yani bu çok mu normal brak 9 aylık evliliği 6 senelik evliliğimde eşim 2 saat geç kalsa deli olurum ben yaa. Uyku girmez gözüme zaten o saatte gelenin iyi bir yerde de olmadğı bellidir neresi açık olacak o saatte yaa. Bir de gerçekten dizilerde filmlerde olduğunu sanardım yakada bariz ruj lekesi izinin ama varmış demek ki. Valla dedğim gibi neyi bekliyorsunuz herşey ortada açın davayı zaten olan az altın varmış boşverin Allah aşkına eşiniz şimdi gelse özür dilese filan affedecek gibisiniz.

Öyle karaktersiz adam eve gelsede almayın zaten.
9 aylık evli ve burnunuz kırılmış,bence hemen yüklüce bir tazminat davası açıp boşanın.
Burnunuzu kırmış bir adamın yaptığı yanına kalmamalı bence.

Nerdeydin die sormadim soramam cunku haddimemi gecenin o saati demez olay cikarir komsulara rezil oluruz utanmasi yok
Evlendigimizin 2. Ayindan beri boyle gec gelio is adamiymis is yemekleri oluomus yada acikca dio arklrla icmeye gidioruz die bi gitme diyimde eve gelip ustume yurusun yada bagirip cagirsin. Gece geldiginde konusmadim yattim sabah tesaduf gordum gomlegi.
Hayir affetmiycem asla ve asla ama sadece birazcikta olsa pisman oldugunu ve biseyler yaptigini gorup icimi ferahlaticam yoksa affedicegimden degil kesinlikle ...

Ev galiba eşininmiş,ama boşanma davası açılmadan eşin gözü açıklık yapıp evi ailesinden birinin üzerine yapabilir haberiniz olsun.
niyetiniz kesin boşanmaksa,kesinlikle hemen boşanma davasını açın.

Tabi ki evlendikten sonra alınan mallar yarı yarıya bölünüyor sırf sizin değil yani ancak yarısını size verirse sizin olur aksinde ev satılır parası yarı yarıya paylaştırılır. Neyse gitmeyin ama davanızı açın bir an önce. Yani daha bu zamana kadat neyi beklediniz neyini konuştunuz adam olan insan daha 2 aylık evliyken geç saatlerde eve gelir mi bar, pavyon gezer mi sonunda böyle olacağı belliymiş neden sabrettiniz bu adama. Çok aşık evlendik diyorsunuz ama çok erken başlamış kaçamaklar 9 ay iyi dayanmışsın hala daha da dayanacakmışsın ruj izini görmesen yani illa ruj izi mi görmek gerekiyordu anlamak için çocuk bile anlar ne haltla karıştırdığını o saatte. Bir an önce kurtulun o adamdan.

Çok geçmiş olsun. Size boşanın ayrılın diyemem ama daha 9 ayda bu aşamaya geldiyseniz bu adamla işiniz zor. Allah yardımcınız olsun.

İste hep dedimki duzelir daha evlilige alisamadi galiba sabret dedim kendi kendime yuva kurmak kolay degil dedim hep sabrettim ama dediginiz gbi sonun boyle olucagi belliymis simdi donup bakiyorum ve 9 ay bosu bosuna kendimi hasta etmisim uzmusum (
Yrn basvuruyorum mahkemeye ztn

Yapmayın Allah aşkına yaa ne deek haddime mi siz onun eşisiniz hanımefendi ona bu tavizi ses çıkarmayarak, aman komşuar duyar rezillik çıkar diyerek siz vermişsiniz. Duyarlarsa duysunlar siz nesiniz o evde ne demek haddim değil yaa. Üstüne yürüsün bağırsın çağırsın o potansiyel varsa zaten evli durmanız hata o potansiyeli olan bir adamla. Ben hiç kimsenin duymasına bakmam hesabmı sorarım ee peki şimdi ne oldu en sonunda aylarca sakladığı şeyi aldatıldığınıız öğrendiniz çok geç kaldığınız tepkiyi ancak ruj izini görünce verdiniz ve sizi dövdü zaten ses çıkarmıyorsunuz diye dövmüyormuş ses çıkarmayaym yine aman komşular duymasın deseydiniz ya da ruj izini görmeseydiniz arkanızı dönüp hiçbirşey olmamış gibi yatsaydınız daha aylarca aldatmaya devam edecekti sizi ya o arada çocukta olsaydı bu evlilikte saygı en başından yokmuş size haddine değil bana hesap sormak dediğinde bitmiş görmek istememişsiniz.

Son düzenleme:
kaç yasındasınız sen ve o aradakı yas farkını merak ettim yasın kucuk gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…