Kızlar ben çalışmak istiyorum açıkçası evet eşimin durumu çok şükür iyi ama benim bu memlekette kimsem yok.Evde kaldığım dönemde çok sıkılmıştım evde çok ağlamıştım hiç biryeri bilmiyorum hiç kimse gelmiyordu.Şimdi en azından kendime ait çevrem var hep eşimin gölgesi altında onun çevresi altında yaşamak istemiyorum.Onun çevresindeki arkadaşları herkes çalışıyor bayanlarda dahil.Bir ortama giriyoruz ben çalışmıyor oluyorum kendimi kötü hissediyorum
tabi burada en doğru kararı verecek olan sensin.ama kendini neden kötü hissediyorsun sen çalışmıyorum demiceksin ev hanımıyım diyeceksin.ev hanımı olmak kolay mı ki.dünyanın en zor mesleği belki de..ve sen çalışıyor olsan bile yine ev hanımı sayılıyorsun çünkü aynı işleri eve gelince yapıyormuşsun zaten.ev hanımlığının üstüne bide çalışmak çok zor.kendinden emin ol.ama içinden geleni yap yine de.sevdiğin olmak istediğin yerde ol
nasıl mutlu hissediyorsan kendini öyle yap derim.insanın sevdiği işi yapması da önemli.ama enine boyuna düşün taşın eşinle konuş.öyle kararını ver.
haftada bir evine temizlikçi al derim...pazar günü siz gezmeye giderken ,temizlikçi hanımda ortalığı
temizlesin..madem çalışıyorsun,bu tip şeylerede bütçe ayır..
haa sen yapıyomusun desen nerdeee
haftasonuda hafta içide temizlik yapabiliyorum,hatta geçen hafta halılarımı yıkadım,o derece yani:)
eşim 3vardiya çalışıyor,evde pek rastlaşmıyoruz
haftada bir evine temizlikçi al derim...pazar günü siz gezmeye giderken ,temizlikçi hanımda ortalığı
temizlesin..madem çalışıyorsun,bu tip şeylerede bütçe ayır..
haa sen yapıyomusun desen nerdeee
haftasonuda hafta içide temizlik yapabiliyorum,hatta geçen hafta halılarımı yıkadım,o derece yani:)
eşim 3vardiya çalışıyor,evde pek rastlaşmıyoruz
Drumunuz müsaitse böyle dip köşe temizliği için haftada 1 ya da iki haftada bir temizlikçi tutun onun dışında akşamları ufak şeyleri yapın toplama filan gibi dağınıklığı önler diye düşünüyorum. Ayrıca eşiniz nasıl biri dağıttığını toplar mı, size yardımcı olur mu bunlar da önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?