Evim cennet ama mahallemi sevmiyorum.

Sakıncası yoksa nerde hangi sitedesiniz ? Anadolu yakasında mı? Güle güle oturun sahibi de olun inşallah, tam istediğim gibi bir ev.

Yok Avrupa yakası Büyükçekmece taraflarındayız. Bir yanda gölü, bir yanda denizi çok seviyorum burayı. Burada bu tarz siteler çok fazla, üstelik şehir içinde ki daire kirasına oturuyorsun neredeyse.

Allah gercekten yardimciniz olsun. Cimer e surekli yazin belediyeyi arayin. Hatta sosyal mecralarda paylasin ve hatta haber kanallarina yansitin coptur darbukadir bunlari yasamak zorunda degilsiniz. Darbuka calinirsa polisi arayin. Sogan kokulari icin de camlarinizi herkesin uyanmadigi vakitlerde acip havalandirin evet gonlunuzun ne zaman isterse k zaman yapabilmelisiniz ama sartlar

Yok Avrupa yakası Büyükçekmece taraflarındayız. Bir yanda gölü, bir yanda denizi çok seviyorum burayı. Burada bu tarz siteler çok fazla, üstelik şehir içinde ki daire kirasına oturuyorsun neredeyse.

Aaaaa Büyükçekmece mi? Ben oradan gelin geldim Çookk severim memleketimi, annemler halen sahilde oturuyor geçen hafta iki gün kaçtım annemin yanına. Ana kız konuştuk dertleştik sosyal tesislerde oturduk.

Evimizin ederi şu an 750-800 bin arası ama benim almak istediğim muhitlerde neredeyse 2 milyon evler yani şu an piyango çıkması lazım alabilmemiz için. Ama kirayı -durumumuz düzeldiğinde- düşünmek istiyorum. Gerçekten tahammül edemiyorum çünkü.

. Böyle nokta atışı saykoluklar var benim komsular da ve yan apartmanda hatta karşı aptmanda.
En basitinden yemek yaparken acik birakilan ev kapilari ve merdivenlere asilan çamaşırlar yatak odasi bitisigi odayi oturma odasina cevirme diyim. Dagdan inmis benimkiler. Daha toplu yasama alisamamislar. Diğerleri saymayacagim sinir oldum. Allah hepimize sabir versin
Edit gece 12 den sonra esya cekmeli temizlik yapan bende de var insanlarin üstüne pisligini silkiyor birde tum gün

Çok haklısınız.
Ben de mahalle ve apartmandaki insanlar yüzünden oturduğum siteye taşındım.
Ay o mahalle ve apartmandaki lerden İllallah gelmişti.
Ama nasıl akıllandık.

Sitede oturmak çok çok rahat gerçekten.

Ses yalıtımı olmayan binada oturmam, giriş üstü çıkmasi olan katta oturmam ısıtılmıyor, ev almadan yada tutmadan önce arabayı binanın önüne çeker girene çıkana bakarım ne tarz insanlar var diye, sizin anlattığınız gibi gürültüsü fazla olan, site içinde ise havuza ve parka yakın asla ev olmaz çocuk sesi havuz sesinden illallah ediyor oturanlar, sitenin en girişe en uzak bölümünde ev almam , alınacak blogun hangi firma tarafından yapıldığı kullanılan malzemeyi dahi araştırırım, toprağında böcek olan ki oturduğum sitede böcek sorunu var sorup sorusturup öyle alırım.
Yani işte kazık yiye insan tecrübeleniyor.

Evim kendimizin yeni ve aydınlık İçine girdiğimde huzur bulduğum bi ev ama yer merkezi bi yer ve en sesli mahalledeyim bir sokak ilerisi aşırı sessizken benim kapının önü çocuk yuvası bildiğin 40 tane boy boy çocuk bağıra bağıra top oynuyor birbirine küfürler ediyorlar gece bile dışarıdalar ilk geldiğim hafta yanlışlıla balkonuma top girdi, Çarşamba günleri mahalleye sabah 6 da pazar kuruluyor kulağa hoş geliyor fakat o demir sesleri bağırtılar ses gürüldü dışardan gelen çürük kıvırcık kokuları aşırı yoruyor pazar bitince çöp arabaları yıkama işlemleri falan 12 yi geçiyor birde üstüne yanımız boştu inşaat girdi dozer sesleri tak tak bişeyler artık eşimle birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ama ne fayda kafa kalmıyor gerçekten muhit çok önemli

Aaaaa Büyükçekmece mi? Ben oradan gelin geldim Çookk severim memleketimi, annemler halen sahilde oturuyor geçen hafta iki gün kaçtım annemin yanına. Ana kız konuştuk dertleştik sosyal tesislerde oturduk.

İyi bilirsin o zaman buraları, iş durumundan mı oralardasın? Kaç gel bence yine memleketine

Evlenince biz de maltepede ev tuttuk. Eşim de ben de bu yaşımıza kadar feneryolunda oturduk. İşlerimize yakın olduğu, tüm birikimimizi doğrudan ev satın alıp bağlamamak ve kiraya fazla para vermemek için burayı seçtik (başkasının evine kullanım hakkı için deli paralar dökmek bize mantıksız geliyor). Evim muhteşem. Ev sahibinden satın almayı isteyecek kadar güzel. Ama semt ve komşular. Semti de kabullenebilirim. Ama komşular.. Cehaleti görmezden gelebiliyor insan da görmemişliği saygısızlığı ve terbiyesizliği yutamıyor. Zaten semt de bunlar yüzünden bu halde ne yazık ki..

Balkondan camdan silktikleri herşey eve giriyor. Ben çıktım uyardım. Bir daha silkersen o örtüyle birlikte seni de aşağı çekerim dedim.

Balkondan camdan silktikleri herşey eve giriyor. Ben çıktım uyardım. Bir daha silkersen o örtüyle birlikte seni de aşağı çekerim dedim.
Iyi demissin benimki ustumde degil. Faras pisligini bile balkondan atiyor dusunsene. Kac kisiyle kavga etti zaten ben dahll cirkef oluyor boylesi. Tut cek uzunsa

Valla bende deli cesareti vardır. Ben pislikleri toplar kapısını çalar evinin içine fırlatıp saçarım.
En iyisi böylesi ondan anlar. Beni susturmaya calistu susmadım, susmam. Sanirsin bir kopeksiz köy bulmus degneksiz gezerler. Egitilemez bunlar anca boyle karsilikla akillanirlar.

Benim de üstümde sigara içip külünü benim balkona atan vardı, mağarada kül tablası yoktuysa demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…