Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok negatif gördüm sizi. Rabbim sağlık versin, para ile ilgili her şey bir şekilde çözülür. Eşinize karşı tutumunuzu ise doğru bulmadım, adam kumarda kaybetmemiş, başka kadınlarla yememiş yani, öderiz diye güvenip aileniz için şartların en iyisini sağlamaya çalışmış. Kaldı ki işten de atılmamış, çalıştığı yer kapanıyormuş. Bir yıl işsizlik maaşınız varmış, henüz hamile de değilsiniz bebek düşünüyorduk dediğinize göre. Yapılacak şey basit, bu bir yıl içerisinde siz çalışmaya devam edeceksiniz, eşiniz iyisine kötüsüne bakmadan bir iş bulmaya çalışacak veya hazır işsizlik maaşı gelirken yemeyip içmeyip dilini geliştirecek. Siz de adamın tepesinde bıdı bıdı etmek yerine destek olacaksınız. Eve harcanmış bir 30,000 varmış, neticede bu da evinizin halihazırda değerini yükseltmiş bir faktör değil mi zaten? Allah yardımcınız olsun, öncelikle duruma yaklaşımınızı değiştirin bence.eşime çok söyledim girmeyelim bu ev işine almayalim ev falan ama dinlemedi beni. .
Bütün birikimimizi 30 bin euro yu eve harcadı saray gibi yaptı evi şimdi girip başkası oturacak. .
çok kötü bi durum bu yazık oldu emegimize paramiza. ..
disimden tirnagimdan biriktirdim ben bu parayı o götürdü çöp e attı çok kızınım eşime yaktı bizi çook Üzgünüm. ..
başlığa bakınca aldatma, boşanma filan var sandım.. yanlış anlama, derdini küçümsemek değil, öyle seyler geldi aklıma, içerige bakınca bi nebze rahatladım, diğer zor şeyleri düşündügümden.. Allah kolaylık versin, eşinle yanyana elele olun da halledersiniz inşaAllah..o kadar kötüyüm ki hayatımda hiç bu kadar çaresiz kalmadım cikmazdayim. ..
yeni ev aldık eşimin de benim de işi var durumunuz iyi olduğu için ev aldık bütün birikimimizi eve verdik. ..
cuma günü öğrendik ki eşimin iş yeri kapanıyor... biz bu kadar borcu tek maaşla imkansız ödeyemeyiz bütün emeklerimiz yok olacak... o kadar Üzgünüm ki... biz yurt dışında yaşıyoruz eşimin dili yetersiz zaten bu işi bile 2 yıl savastiktan sonra bulduk. . yani eşimin işe girmesi imkansız gibi bişey. ..
ben işi bırakmayı düşünüyordum bebek istediğimiz için. .. her planım iptal oldu biz mahfolduk allahım ne yapacağız nasıl olacak hiç bilmiyorum o kadar emek ettiğimiz ev başıma yıkıldı çok kötüyüm çok acıyor kalbim...
babama anlattım derdimi elden ne gelir yapacak bişey yok dedi. .. kimse anlamıyor beni kimse benim ne durumda olduğumu anlamıyor. ..
şuan sifirdayiz zaten bide işsizlik başım ağrıyor düşünmek ten. .. ne önerirsiniz benim için dua edin nolursunuz çok yıprandım. ..