Evim elimden gitmesin.lütfen akıl verin.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
Boşanma davamda karar : boşanmaya karar verildi.tazminat yok.nafaka 300.
Şimdi karara itiraz edecegim..ama mal paylasım davası beni zorlyr.eve şerh koydurdum.dosya gelirkarar verirlir boşarsa bnm şimdiden mal paylşm davası açmam lazım...anlaşmalı satmıyor.ve hiç param yok.kızımı ünüverste oktyrm.18 yasını doldurdugu için verdiği 150 tl nafakayı da kesti...anlaşmalı satalım ilk onun avukatı söylemişti...vende avukatıma anlaşmasam daha ne kdr otururuum o evde 1 buçuk 2 yıl dedi.peki zararım olurmu sonradan hyr dedi...aynı fiyatta satlr degilmi dedim.evt dedi.o zmn bnm acelem yok..tm dava açarz dedim..şimdi ise avukat bur sürü prosedür çıkardı..yok ilk bin tl..sonra bilir kişi 3 bin.karşı tarafın av.parası..ev devletin belirlediği fiyattan gider.o da ucuzsa alırr...bende bunları bana neden önceden söylemediniz.bnm param yok kii...ve karsi tarafa tm anlaşıp satalım dedik...bu gün avukatım diyor ki karsı taraf oyalamaya çalışıyor...hyr da demiyor...neden yapar bunu dedim..bilmem diyor...acaba soy adından çıktıgım an devrederde ondanmı diyorm plabilir diyor...kaldımmm böyle...peki o zmn bu gün net bir sekilde söykeyin kabul etmzlerse dava acacagm p.tesi ve asla da anlaşmaya gitmem çünkü masraf edecgm dedim.tm dedi. Sizce neden bu şekilde anlaşmaz...ne oldu..çıkarı nedir? Nsl bir yolizlemelym lğtfen akıl vrin arkadaşlar.

Not:aldatıldım ama dava 1 buçuk sene sonra arçıldıgı için haklarımı kaybetim.

Hukuki olarak ne yapılır bilmem ama keşke ilk aldatildiginizi öğrendiğimizde bosansaydiniz.yani ben bunu o anki şartları bilmeden yazıyorum.

avukat beni uyuz etti nedense başka bir avukat tutma şansınız var mı ki
Ztn bu svukatla devam etmiyevegim.bu baronun verdg avukat.boşanma bittimi onunla da bitiyor.başka avkat tutmam lzm..

Hiçmi avukat yokkkkkk.beni yönlendirecek.yada benzer durum yaşayan.

sızın avukat ne ayak yahu
baska bır avukatla daha gıdıp gorusun bence
burda da avukat arkadaslar varsa yardımcı olurlar konu aktıf kalsın dıye yazıyorum

Araştırın bence devletin sizin için ayarlayabilecegi avukatlar var hemde para almadan diye biliyorum lakin ev var diye karsilanirmi onu bilemicem....

Ev konusuna yorum yapamayacağım ama bildiğim kadarıyla çocukların nafakası üniversite bitene dek ödenen bir şey.

Hatta kızlarınki evlenene kadardı ama bundan çok emin değilim.

Ev evlilik birliği içinde mi alındı yoksa miras falan mı

Araştırın bence devletin sizin için ayarlayabilecegi avukatlar var hemde para almadan diye biliyorum lakin ev var diye karsilanirmi onu bilemicem....
Malesef mal paylaşım davasında baro avukat vermiyor.

Ev konusuna yorum yapamayacağım ama bildiğim kadarıyla çocukların nafakası üniversite bitene dek ödenen bir şey.

Hatta kızlarınki evlenene kadardı ama bundan çok emin değilim.
18 yasını doldurdugunda reddine ama kızım dava açarsa okudugu sürece ödüyor...yeni dava açtı kızımda.

sızın avukat ne ayak yahu
baska bır avukatla daha gıdıp gorusun bence
burda da avukat arkadaslar varsa yardımcı olurlar konu aktıf kalsın dıye yazıyorum
Sabahtan beri ondan cvp bklyrm halen dönmedi....tşk edrim cnm.

mal paylaşımı için dava açarız ilerde o zaman demişsiniz avukatınıza tamam demiş, dava açarken onun masrafı, harcı var tabi ki. Siz dava açmaya karar verdiğinizde, şu kadar ödemeniz gereken masrafı var demiş. Ben avukatınızda bir yanlış görmedim. Dava açarken masrafı olduğunu tahmin etmeniz gerekiyordu.

Vallahi bende anlaşmalı ayrılacağım burdaki kadınlar hep haklarını ara.çekişmeli aç dediler.ama iyi ki açmamışım.herşey ortada mahkeme hakim hikaye.kadına hakkını veren yok.belki 10 tane farklı avukatla görüştüm.kimse hakkını söke söke alırız demedi.kadınlar diyorki hakkını söke söke al.işin iç yüzü farklı.ben eşimden uzaklaştırması olduğu zaman şikayetçi oldum.hiç ceza almadı.herşeye uydurmuşlar bir kılıf.boşanan kadınlardan hakimler bile nefret ediyor adeta.uzaklaştırma falan da hikaye.

Bende size aynen katılıyorum.bol keseden atıyorlar burda yok donuna kadar al.bilmem ne.avukata atıp tutmalar başka avukat bul demeler.herkes avukat olmuş başımıza

Evlilik birliği içinde alındı.

Avukatın doğru söylemiş mal paylaşımı ayrı mahkeme konusu şerh de varsa işin kolaylaşır tapu kaydından zaten çıkar tarihi önce konuş satıp bölüşelim ucuza gitmesin diye baktın yanaşmıyo davanı aç ayrıca davada altın vs de kadının hakkı hepsini isteyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…