mal paylaşımı için dava açarız ilerde o zaman demişsiniz avukatınıza tamam demiş, dava açarken onun masrafı, harcı var tabi ki. Siz dava açmaya karar verdiğinizde, şu kadar ödemeniz gereken masrafı var demiş. Ben avukatınızda bir yanlış görmedim. Dava açarken masrafı olduğunu
Bilmiyorm cnm.şimdi aradım larsı taraf avukatı telini açmıyormuş.mecbur önümüzdeki hafta dava açacagım.liseden avukat arkadaşımı aradım.yardımcı olurz gel dedi...inş...devlette kızıyorm...hep suçluları koruyor...kızıma 150 tl nafaka ne...ona ödül bize zorluk...bana çalışırsam nafaka yok....sanki memurum...o beni aldatınca ortada kaldım.asgari ücretle ayakda durıyorm.kızımı dersaneye verdm...o ise bu yaptıklarının karsısında sevgilisiyle tatillerde bende her gece uykusuz ne olcak sonumuz...bu ay nsl para yolluycam..az önce aradı kiramı 10 da vermem lzm...13 de alcam diyorm..anne adama nsl derim diyor..bizi bu duruma düsürdüya dilerim hiç gülmz yüzü.acaba o avukat ne bok biliyormuş
ayyy sınır oldum
Benm arkamda kimse yok...hiç kimse...Herkes bol keseden atiyor ama o bahsettikleriniz maddi gucü ve arkasinda güçlü bir ailesi olan kadinlar icin gecerli.Avukat cok ama parası varsa çok.Olan hep kadinlara oluyor o nedenle bur kadunin ekonomik gücü olmali
Acaba anlaşırmı avukat benimle..dava bitince ancak para elime geçince verebilirm.Mal paylasimi icin ayri dava acilir evet ,devlet o konuda ucretsiz avukat vermiyor bildigim kadariyla ve acilacak olan davaya dair bir masraf cikarilacak size ,avukatlik danisma ucreti haricinde avukatinizin mahkemeye vermek zorunda oldugu belli bir miktar para var ve bu parayi her kosulda siz karsilamak durumundasiniz. Avukat degilim ama avukatlar hakkinda duzeysiz yorumlar yapan sevgili arkadaslar,ayip ediyorsunuz demeye geldim.
Avukatiniza kalmis bir durum. Pek duymadim kabul edenini ama. Cunku adam davayi acarken o parayi cebinden yatirmak durumunda kalacak.Acaba anlaşırmı avukat benimle..dava bitince ancak para elime geçince verebilirm.
Amin..çok tşk ederim.Konu hakkında bilgim yok Allah yardımcınız olsun
Siz ne biliyorsunuz da avukatı eleştiriyorsunuz?acaba o avukat ne bok biliyormuş
ayyy sınır oldum
Şöyle izzah edeyim ..tartışma çıkmasın cnm...arkadaş bir sey bildiğinden dgl benim yazdıklarıma istinaden yazdı....Siz ne biliyorsunuz da avukatı eleştiriyorsunuz?
Tşk ederm cnm.burs için başvurdu ama malesef.çok şükür kyk bursu alıyor...bende çalışıyorm...çok şükür..ama tek korkum ev.Guncel olsun diye bende msj atiyorum.
kiziniz ozel burs veren yerlere basvursun belki veren olur.
Ev icin bilgim yok .allah kolaylik versin .
Evlenince bosanma ihtimalini her kadin dusunmeli ,ona gore bir onlem almali. Bosanma olmaz hastalik olur. Bu mesajimda diger okuyan arkadaslara olsun.
Şöyle izzah edeyim ..tartışma çıkmasın cnm...arkadaş bir sey bildiğinden dgl benim yazdıklarıma istinaden yazdı....
Ama avukatım burda suçlu dglmi cnm..soryrm av hnm anlaşmamla anlsşmamam arasında beni etkilyck bir drm varmı yok.....o zmn onlar neden satslım dava acılmadan teklifi sundular....çünkü dava uzun sürer onlar bir an önce bitsin paramızı alalıma bakıyor...peki ben oturup bir buçuk yıl süren davada zararım olurmu....hyr...siz sadece uzatıp zamanı evinşzde yasar yine aynı parayı alırsınız dediii
Şimdi bana ev raiş bedelinden satılır....(gecen gün beni hiç aramayan arkadaşım aradı...onunda davası var....bana dediki dava actınmı ne davası..msl psylşm..hyr...o boşanma davası biterbitmz açmalısın yoksa soy adından düsersen evi devredrbilir...benim av.vana söyledi seninki döylemedimi hyrrrrr...ben aradım av..böyle bir drm varmı evt....peki bnm boşanmama karar verildi bunu bana ndn söylemiyorsunuz dediğimde ise 15 günlük süreç var) pekiben o sürede parayı bulup dava acabilckmiyim. ..ya da basksa bir akslk olursa hakk7mı kaybetsem ne olck..bana bilgi vermyrsunuz d3dim...
Ve bilirkişigelick 3 bineyskın ona ödncek....karsı tarafın av.parası gibi bir seylrde söyledi.....o halde neden bunları ben avukata sordugumda zararım karım derken söylemediiii...bunlar beni çok zor duruma soktu....
Ben sizi desifre ermemek için yazmadım..ama o avukattan siz nefret ediyordunuz...hattaaa neler yaptıgını siz bana anlattınız...şimdi de burda ondan yakınıyorsunuz demenizi anlamış degilim.çünkü o avukatla siz çalışıp siz gördünüz...siz bana anlattınız nsl biri oldugunu....Ben de size şunu söyleyeyim: ben daha önce boşanmayla ilgili size yardımcı olmaya çalıştım. O zaman da avukattan yakınıyordunuz, o zaman da benim avukat bi arkadaşım var, yardımcı olacak diyordunuz. Şimdi de aynılarını söylüyorsunuz.
Yani acaba benim kendimi ifade edişimde, insanlarla iletişimimde mi sorun var diyor musunuz hiç?
Şuradaki 2 mesajda bile önce avukat arkadaşım yardımcı olacak demişsiniz, sonra başka avukat bulsam parayı sonradan ödememi kabul eder mi demişsiniz...
Hadi avukatlık ücretini sonradan almayı kabul etti diyelim, masrafları da cebinden mi karşılayacak avukat?
Benim kızımda bu hafta dava açtı.18 yaşını geçtiği için dava açmazsa alamıyor...yanlış mı izzah ettim...Kuzenim erkek haliyle üniversitede okurken dava açtı nafakasını aldı 25 yaşında okulu bitirene kadar
Öyle 18 i geçti nafaka yok diye bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?