Evim elimden gitmesin.lütfen akıl verin.

Merhaba. Eşinizin geliri çok mu azdı ki sadece 150 TL verilmiş size? Kardeşime sordum eğer şerh koydurduysa evi satamaz dedi.
Geliri yüksek.eve şerh koydurdum.fakat bu 15 gün içinde itiraz etmezsek karara otomatikmen boşanmış ve onun soy adından çıkmış olacagımdan dolayı evi devredebilir diye söyledi avukatım.

Bu ev alinirken sizin maddi katkiniz oldumu bir ki olduysa bu bir sekilde kanitlanabilir,iki bu ev evlilik birliligi icinde alindiysa yarisi zaten sizin deilmi? (Gerçi lac yilinda evlendiginize bagli ama.)
Evlilik döneminde alındı...ailem yardm etti..annem 8 bilezik ve 10 bin tl para verdi.ama kanıtlıyamyrm.bunun önemi yokyarı yarıya paylaşılacak.

Öncelikle benim kimseden nefret etme durumum yok, neler yaptığını anlattınız kısmını anlamadım. Sadece kısa bir süre çalışıp sorun yaşadığım bir insandı. Ama dosyayı savsaklayacak biri de değil.

Evet anlaşması zor bir insandı ama sizinle de iletişim kurmak çok kolay değil.

Evet karşı tarafın avukatıyla birlikte çalışıyor olması uygun değildi. Bunu da ben söylemiştim zaten size, baroya bildirin yeni avukat talep edin diye. Ama şimdi arkadaşım bana söyledi diyorsunuz.

Sorun şu ki, siz hem barodan avukat talep edip hem avukat arkadaşım da olayın içinde olsun istiyorsunuz. E öyleyse ona vekalet verin, o takip etsin davayı.

Pardon düzeltiyorum...siz bana ortak alanda olan av...hakında avukat degiştirmemi söylesiniz.bende arkadasımlada görüşüp konuyu görüşüp kacıncı madde veya yazılı bir beyan varmı diye konışmuş ve bana o maddenin resmini çekip atmıştı..yanlış hatırlıyorm..
Şunu belirteyim bana çok yardımcı olmustunuz.tşk edrim.ama o avukatın nasıl biri oldugunu ikimizde biliyorz..burda beni syçladıgınız için kırıldım...hani başkası bu yorumu yapsa alınmam..ama siz o lişiyi tanıyorsunuz...yoksa bu avukatımı kötülüyormuyum..karekteri asla... sadece blgilendirme konusunda beni zor durumda bırakıyor.ama diğeri dağlara taşlara.

İyi de önemli olan tatlı dilli Güler yüzlü olması değil. İşini düzgün yapması...

Ayrıca söylediğiniz şeyler yeterince suçlayıcı. Gördüğünüz üzere üyenin biri kalkmış o avukat ne b*k biliyor diyor. Sizce arkasından böyle birşey söylenmeyi hak ediyor mu?

Ben sizi suçlamıyorum. Sadece iletişim konusunda biraz zor olduğunuzu düşünüyorum, kendinizi tam ifade edemiyor ve karşınızdakinin ne demek istediğini de tam anlamak istemiyorsunuz. Yaşadığınız sorun bundan kaynaklanıyor.

Bir de fazla panik haldesiniz. Sakin mantıklı ve kararlı bir biçimde davranmıyorsunuz. Sürekli arkadaşımı olaylara dahil edeyim, sürekli kadınlar kulübünden fikir alayım çabasındasınız.

Onun yerine avukatınızla düzgün bir biçimde oturup baştan konuşsaydınız, endişelerinizi anlatsaydınız bunlar olmazdı belki.

Ayrıca arkadaşınıza fazla güvenmeyin. Eğer gerçekten size yardımcı olmak isteseydi, avukatla ilgili durumu benden önce o söylerdi size. Önemli olan kaçıncı madde olduğu değil, böyle bir durumun olmaması gerektiğini söylese yeterdi. Baroya gidip izah ettiğinizde onlar size kanun maddesi sormaz zaten.

Ve şu anda başka avukat arıyor olmazdınız. Yardım ediyor görünüp sizi oyalayan birisi belli ki...

Ben avukatların bir arada oldugunu sizle paylaşmıştım.sizde bana yol göstermiştiniz ben ondan sonra arkadaşımla konuşmuştum...arkadaşımda trafik ceza avukatı bu nedenle sizde bana zor bu durum demiştiniz...boşanma avukatı daha iyi olur demiştiniz....arkadaşımın bana yardımcı konusuda kendi av arkadaşlarıyla...ayrıca başka bir avukat buldum..salı inş gidip görüsecegim.tşk ederim.

Söylediklerimi yine çarpıtıyorsunuz. Bi kere trafik cezası avukatı, boşanma avukatı diye birşey yoktur. Avukat avukattır. Boşanma davanız çekişmeli olursa avukatın boşanma konusunda tecrübeli olmasının faydası olur. Kaldı ki siz zaten avukatla da anlaşmamışsınız, barodan talep etmişsiniz. Yani arkadaşınızdan daha tecrübesiz biri de olabilirdi.

Mal paylaşımda da yüzlerce ev, araba, milyon liralar söz konusu değil.

Bir ev var altı üstü. Bu davadan da anlamam diyorsa zaten bıraksın avukatlığı.

Bak6n sizden ricam bir daha konularıma yazmayın.asıl çelişkili konuşan sizsiniz...baronun bana ilk verdiği av..hakında yazdıgınuz msjlar halen duruyor...onun nsl kötü biri olduguna siz şahit olmuştunuz....burda saçmslıyorsunuz.bnm konuma bakın siz burda ona buna laf yetiştiriyorsunuz...dğer arkadaş benim yazdıklarıma istinaden böyle bir yorum yaptı diyorum siz saçmslıyorsunuz ..avukatsınız diye av laf söyleyince kükreyecekseniz bnm ilk avukatımada siz neler söylemiştiniz hatırlatır ve msjları okumanızı tavsiye ederim...avukat yüzünden allah size kolaylık versn dmştiniz...yani şurda yazımın altını çizerekkkkk anlatmak istiyorummm...her işin ehli olan ve olmayan var....siz nye o arkadaşın yorumuna bu tepkiyi verdiniz ki....
Benm av arkadaşım trafik cezalarına bakıyor...önceden boşanma davalarına baktıgını söyledim size ve sizin önceden verdiğiniz cvba bakın...resmini atyrmmm...şimdiki cvabınıza bakın.çok çelişkili...acaba kanunların degiştiği gibi sizinde düşünclrnizni degşyr...ayrıca siz bana yardmcı oldgnz için tşk edip alttan almaya çaloştım sma siz herçekten tuhafsınız.

Ben size bunu, çekilmeli boşanma davası açısından söyledim.

Tazminatsız, sadece boşanmayla sonuçlanan bir davayı kendiniz de takip edebilirdiniz.

Burada sadece ben değil başka insanlar da benimle aynı şekilde, iletişim konusunda problemli olduğunuzu yazmış. Ama görmek, anlamak istemiyorsunuz.

Yazmak konusunda çok meraklı değilim. Yardımcı olmaya çalışmakla daha önce de şimdi de hata yapmışım. Gerçekten iyilikten maraz doğuyor, sizin konunuzda bunu anladım.

Siz bu şekilde devam edin.

Üniversitede okuyan 18 yaşındaki çocuğun iştirak nafakası kesilemez.Avukatınızı değiştirin.

Üniversitede okuyan 18 yaşındaki çocuğun iştirak nafakası kesilemez.Avukatınızı değiştirin.
Kesildi cnm..avukatı aradım ödemiyebilir dedi...kızınız dava açacak dedi...pazartesi iş yerimden izin aldım...her şeyi araştrıp yoluna sokacagım inş.

Konu güncelde olsun diye yazıyorum . Lütfen bilen birisi bu hatunun içine biraz su serpsin..

Eski konulariniza bakip yorum yapayim dedim ama o kadar karisik yazilmis ki cok birsey anlayamadim. Eger 2002 yilindan sonra alinmis bir ev ise paylasima girebilir diye hatirliyorum ama tam emin degilim. Avukat arkadaslar varsa konunuzu gorup yardimci olurlar diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…