Evim için fikirlerinizi bekliyorum

ozaman kesinlikle duvardan yere mümkünse beyaz rekli bir kitaplık yaptır nasıl güzel durur yaptırdıktan sonra görürsün. sanırım benimki gibiminik bir odan var benim odam 250 ye 320:) ben de bir üçlü koltuk karşısında da kitaplık kullanıyorum.
kalan bir duvarada kısa duvar bu; oraya da çalışma masası koydum oda doldu ama yetiyor Allaha şükür.
salona köşe takım almayı düşünme buarada. 3 2 1 şeklinde dar kollu koltuk işini göür benim bu şekilde iyi sığdı.
benden gerçekten artık bukadar:)

bence aldora ya da bak onun mobilyaları doğtaşınkinden dha kibar hem evin de küçükmüş bizm evimiz gibi 80 metrekare ısıtması kolay soğutması kolay :) az masraflı oluyor temziliği desen çk basit hemencik bitiyor küçük ev her zmn güzeldir canım :) güzl günlerde otur :) duvrları da damla sakızlı kahve rengi vr marshall ın kum bejıne çalıyor gece ışık yaknca çk hoş duruyor duvarlar :)

bunu öğrenmem iyi oldu çok teşekkür ederim

inş fotoğraflarımıda sizlerle paylaşıcam fikirleriniz için teşekkür ederim

keşke evinizin fotolarını koysanız sanırım daha iyi fikir olur benim için doğtaştan memnun kalmadınız mı? bu arada laminat parkenizin rengi tam beyaz mı yoksa akçaağaç buz mu?

ben sadece benim evim küçük sanıyordum peki duvarlar, yerler ne renk?

Çok teşekkür ederim canım amin :) damla sakızına boyatırsam parke ve kapıyı ne renk yapayım? Aldoraya da bakayım canım sağol

keşke evinizin fotolarını koysanız sanırım daha iyi fikir olur benim için doğtaştan memnun kalmadınız mı? bu arada laminat parkenizin rengi tam beyaz mı yoksa akçaağaç buz mu?

fotoğraf koyamıyorum maalesef..parkelerim tam beyaz..ama emin ol dediklerimi yaparsan asla pişman olmazsın..ama temziliği zor oluyor onu unuttum galiba..2 yaşında oğlum var hergün mutlaka süpürüyorum evi..en ufak tozu kiri belli ediyor.ama pişmanmıyım asla..yine olsa aynı renkleri tercih ederim..:)
doğtaştan hiç memnun kalmadım..koltuk takımımı özel yaptırmıştım ama onun harici bütün eşyalarım doğtaştan..çok hantal mobilyaları..şık gözükmüştü ozamanlar gözüme.. en basiti tv ünitesini 2 kişiyle bile itipçekemiyoruz...taşınırken gardolap söküldü ama nasıl takıldı bide bana sor..bidaha sökülse tutmaz kesinlikle:))
birde ufak bir öneri... mümkün olan herşeyi ayaklı yaptır...komidinlerim bile yerden 15cm yükseklikte ayakları var..temizlemesi inanılmaz kolay oluyor..
son bir öneri daha halılarını asla kaşmir alma:))daha ilk yıkatmamda bozuldu halılar...bütün hepsini tekrar değiştirmek zorunda kaldım...

Çok teşekkür ederim canım amin :) damla sakızına boyatırsam parke ve kapıyı ne renk yapayım? Aldoraya da bakayım canım sağol

açık ceviz kabuğu parke güzl olur kapı da aynı şekilde şeyden örnek vereyim çk beğenıyorum. adını feriha koydum dizisinde emir in kaldığı evin parkeleri acayip hoşuma gidiyor sanırım bambu parke o renk tonunda görmedım çnkü hiçbir yerde bir de ona bak derim :)

ben sadece benim evim küçük sanıyordum peki duvarlar, yerler ne renk?

yerler açık renk laminat parke akağaç mı oluyor artık bilmiyorum.
duvarlarda lila rengi şuan.
ama taşınacağım evde gene böyle bir oda var o da sahra beji marshallın. yerleri de ceviz rengi çok koyu değil. daraltmadı odayı döşendikten sonra.
şuan oturduğum ev de salonum gene kum beji gibi bir renk.
şimdiki evler hep böyle minik bir odaya sahip merak etme:)
eşyayı doğru seçince ferah oluyor ama dolap yaptırmayı sakın es geçme çok işini görür :)

kesinlikle sizleri dinleyeceğim, teşekkür ederim

Öncelikle eviniz hayırlı olsun mutluluk ve huzurla oturmanız dileğimle ve darısı ihtiyacı olan isteyen herkesin başına Eviniz küçük olduğundan açık renkler tercih etmeniz sizin için bir avantaj olacaktır ve açık renkler tercih ederseniz eviniz hem ferah hemde olduğundan daha geniş görünüm sağlayacaktır...Koyu renkler her zaman (özellikle küçük olan evleri) karanlık + küçük + basık gösterir...Bu arada koltuk takımınızı çok beğendim duvarlar için kum beji rengini tavsiye ederim...İyi günlerde oturun inşallah

canım merhaba ben bütün eşyalarımı doğtaştan aldım aldığım bayi hariç doğtaştan memnunum.öncelikle duvarların evin küçük olduğu için kesinlikle açık renk olsun.kum beji falan modası geçti benim evim de kum beji kendi evim olsa hemen değiştiricem.beyaz değil ama kirli beyaz gibi renkler var isim veremiyorum bakmam lazım.mobilya olrak kesinlikle hantal mobilya alma.carlino güzel bunun dışında fioreyi de düşünebilirsn ya da köşe takımı da alabilirsin eğer salonun kçükse iki de berjer çok şık durur sıkışık bir oda hangi eşya olursa olsun şık durmaz.yatak odanı da sürgü kapaklı alabilirsin yer kaplaması açısından.arte ve fresno da güzelmiş onlarda bir bak istersen.oturma odası yaapma.salona da vitrin alma konsol yeter.tv ünitesi bile almayabilirsin ölçüye göre yaptırabilirsin.ama duvarların kum beji olmasın modası geçti.bir de evgör mobilya da çok güzel.ordaki modellere de bir bak.arkadaşım evini oradan döşedi.

teşekkür ederim önerileriniz için. Plnhsyn köşe takımı hiç düşünmemiştim ama dediğin modeli beğendim artık düşünebilirm

cnmm bende kiracı olarak evlendım 200 m2 bir eve..

eşyaların hiiç ama hiç enini boyunu hesaplamadan aldım..

bellonadan..

allahım ev alırken bütçeme uygun olsun dedim 80 m2 ev aldım..

şimdi neden hiç düşünmeden aldım die üzülüorum...

benden sana ağzı yanmış birinn tavsiyesi.. doğtaş bellona istikbal genelde çook enli yapıorlar mobılyalarını...

sen mobılya alırken hem gözne düzgün gelicek hemde eni yönünden problem olmıcak koltuklara bak..

ikeada seçenek bol...

yada özel yaptır ... enini vererek....

yatak odanıda aynı şekilde ... topikte sana faydalı oluck ev çok..

arkadaşlarda çok güzel fikir vermişler..

çok eşya evi mahf edior... çouklu halini düşünerek hareket et cnm..

ama küçük evi tadı ayrı çalışan iniç..

işim hemen bitiyor

teşekkür ederim canım, ben çok eşya seven biri değilim zaten şuan ailemle yaşıyorum evimiz 140 m2 ve o kdar sadece ki herkese ev daha büyük geliyor alt komşumuza bile ben sadece mutfak eşyası severim canım tek sıkıntım o mutfağıma nasıl sıyıcağımı bilmiyorum

mutfağada sığmak çok kolay aslında..

ben şunu anladım.....

küçük eve geçince... misfir.. kahve takımı günluk kahve takımı... misafir yemek takımı.. normal yemek takımı diye ayırmassan aslında çok güzel sığıorsun..

kahvaltı setin tencere setin yemek takımın kaşık çatal setin borcamların....

fincanların bardakların çok rhat sığıorr..

her zman yenı modeller çıkıor yada takım bozuluor zaten...

misafirde bizden kıymetli olmadığından

herşeyıı rahat kulllanabılıoruzzz...

çok mantıklı diyorsun aslında, zaten salonuma ünite falan da almıcam dediğin gibi yapabilirm

valla dvar boyasının da modası olduğunu ilk defa duydum ama bu moda takıntısı beni aşar kızlar ben kafama ne uyarsa ona bakarım bembeyaz duvar ben oldum olası sevmiyorum ne o eski köy evleri gibi kireç gibi kum beji hatta ''eski moda'' olan kesekağıdı rengi bile eve bi yumuşaklık katıyo hele de mobilyan koltuğun açık renkse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…