• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evim,nisanlim...

Henuz bisey soylemedim nisanloma..mac biter bitmez eve gecmisler zaten..cok hassas bi donemdeyim..benim kadar ince dusunmemeleri beni uzdu

Bence Bisey deme maci izleyip gitmisler orda uyumamislar bile koltugunda oturuldu televizyonun kullanildi ne olacak sanki sorun cikarmaya hic luzum yok..:34:

Bence hoş bi durum değil
Ama nişanlın da yanlarında en azından

Ben ve nişanlım işteyken
Kayınvalidem komşularını toplayıp bizim eve götürmüş ( oğlu da bilmiyo , bende )
Ve biz evlendikten sonra ağzından kaçırmasıyla haberimiz olmuştu

Çeşit çeşit insan var yani
Herkes nezaket kurallarını uygulayabilse, hiç sorun olmaz zaten

Bence Bisey deme maci izleyip gitmisler orda uyumamislar bile koltugunda oturuldu televizyonun kullanildi ne olacak sanki sorun cikarmaya hic luzum yok..:34:

Kotu niyetli insanlar olmadiklarini biliyorum.seytanda cok vesvese veriyor bu donemde.tesekkur ederim bu arada;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hoş bi durum değil
Ama nişanlın da yanlarında en azından

Ben ve nişanlım işteyken
Kayınvalidem komşularını toplayıp bizim eve götürmüş ( oğlu da bilmiyo , bende )
Ve biz evlendikten sonra ağzından kaçırmasıyla haberimiz olmuştu

Çeşit çeşit insan var yani
Herkes nezaket kurallarını uygulayabilse, hiç sorun olmaz zaten
Kayinvalideniz baya dusunceliymis:) bazen bazi seyleri aslindada onemsememek gerekiyor aslinda.cok hassa bi donem birdr.stresin bol oldugu donemler.konussam bile yanlus anlasilacak..sabrediyorum.kotu niyetli olmadiklarina inandrmays calisiyorum kendimi

Kayinvalideniz baya dusunceliymis:) bazen bazi seyleri aslindada onemsememek gerekiyor aslinda.cok hassa bi donem birdr.stresin bol oldugu donemler.konussam bile yanlus anlasilacak..sabrediyorum.kotu niyetli olmadiklarina inandrmays calisiyorum kendimi

Kötü niyetli olmayabilirler de, düşüncesiz ve nezaketsiz oldukları kesin.

Nişanlın da yanlarında olduğundan bence bi mahsuru yok
Hem yayın da kesilmiş

Evlendikten sonra da zaten sen hep orda olacağından böyle bişeyle karşılaşmazsın
Hazırlık dönemi en stresli dönem, anlayabiliyorum
En az stresle atlatman dileğiyle mutluluklar dilerim :3:

Nişanlın da yanlarında olduğundan bence bi mahsuru yok
Hem yayın da kesilmiş

Evlendikten sonra da zaten sen hep orda olacağından böyle bişeyle karşılaşmazsın
Hazırlık dönemi en stresli dönem, anlayabiliyorum
En az stresle atlatman dileğiyle mutluluklar dilerim :3:

Tesekkur ederim♡mutluluklar diliyorum sizede

Ben doğru bulmuyorum.
Bu akşam ki maç star tv de verildi ve her televizyonda izlenebilen bir maçtı.
Koltuklarında oturulmuş tv açılmış değil konu.
Yapılan doğru değil.
Ama malesef erkek senin kadar ince düşünmez.Tartışmaya da değmez çünkü olmuş bitmiş.

Ben doğru bulmuyorum.
Bu akşam ki maç star tv de verildi ve her televizyonda izlenebilen bir maçtı.
Koltuklarında oturulmuş tv açılmış değil konu.
Yapılan doğru değil.
Ama malesef erkek senin kadar ince düşünmez.Tartışmaya da değmez çünkü olmuş bitmiş.

Onlarin evinde yayin kesilmis

Evim,nisanlim sehir disinda.pazar gunu dugunum var kismetse.
Bildiginiz gibi suan mac var ve nisanlim maci evimizde izleyecegini soyledi normal.sonra kucuk gorumcemdr gitmis bizim eve mac izleyeceklermis.aradim ivir zivir yiyolarmis.
Simdide babasini cagirmislar(yayin kesilmis onlarin evde) maci izleyecekler bizim daha kullanmaya baslamadigimiz evde....bu durum normalmi.ev dizildgnden beri ilk kez oluyor.aileylede sorunum yok.severim hepsini.ama suan cok tuhafim..icime sinmeyen nedir? Tepki vermelimiyim dugune gunler kala bu duruma?

böyle hıssetmen cok normal sen düzmüşsün o evi iğne bıle yerınden oynamasın istiyorsundur.
aynı durumda olsam bende oyle hssederdım
ama nişanlının suçu bence insan kıyamaz o evde o koltuklarda oturmaya daha sen oturmadan büyüsü var böyle şeylerın o eve ilk siz girmelisiniz... allahım ya kurulmuşlar sanki görümceyede ne oluyorsa ! ben suan hayal ettımde kendı yerıme koydum cok sınır oldum sen sakın ol ama :) made aileyle sorunun yok
bence nişanlınla konuşmalısın birdaha yapmamalı uygun bir dille
ben en baştan konuşmayı düşünüyorum bizim şehır mesafesı var benım gidemedıgım zamanlarda onlarında gir çık yapmasını istemem...

böyle hıssetmen cok normal sen düzmüşsün o evi iğne bıle yerınden oynamasın istiyorsundur.
aynı durumda olsam bende oyle hssederdım
ama nişanlının suçu bence insan kıyamaz o evde o koltuklarda oturmaya daha sen oturmadan büyüsü var böyle şeylerın o eve ilk siz girmelisiniz... allahım ya kurulmuşlar sanki görümceyede ne oluyorsa ! ben suan hayal ettımde kendı yerıme koydum cok sınır oldum sen sakın ol ama :) made aileyle sorunun yok
bence nişanlınla konuşmalısın birdaha yapmamalı uygun bir dille
ben en baştan konuşmayı düşünüyorum bizim şehır mesafesı var benım gidemedıgım zamanlarda onlarında gir çık yapmasını istemem...

Gorumcemle de aram cok iyi.bana ablam der.cok sevdiginede eminim.gecmisimizde var yillardir taniriz birbirimizi.mac hastasi oda.gorumce yenge gibi degiliz.bende sehir disindayim iste.oturmaya hic gitmediler.ufak tefek ihtiyaclarda girip ciktilar mecbur.boyle bi olay ilkkez oldu.bizim tv buyuk ve hd oldugundan sanirim abisiyle izlemek istedi.ince dusunemedi....bilmiyorum insan cok hassas oluyor.iyi dusunmeye calisiyorum.mac biter bitmez gittiler zaten...

Gorumcemle de aram cok iyi.bana ablam der.cok sevdiginede eminim.gecmisimizde var yillardir taniriz birbirimizi.mac hastasi oda.gorumce yenge gibi degiliz.bende sehir disindayim iste.oturmaya hic gitmediler.ufak tefek ihtiyaclarda girip ciktilar mecbur.boyle bi olay ilkkez oldu.bizim tv buyuk ve hd oldugundan sanirim abisiyle izlemek istedi.ince dusunemedi....bilmiyorum insan cok hassas oluyor.iyi dusunmeye calisiyorum.mac biter bitmez gittiler zaten...

madem aranız iyi sana saygıszlığı yok içini ferah tut heveslenmişlerdir buyuk tvye :)
benım gozumun onune cok farklı bır kayınpeder ve gorumce profılı geldıde sankı odaları cekmecelerı karıstırıyorlar didik didik ederler falan falan hayal ettım:)ondan sinir oldum
ama dedıgın gıbı ıyı ınsanlar sa huzursuz olma kimi insan vardır neyapsa batar öyle olmadıklarına göre biraz daha hafifletebilirsin bu durumu...

canım ben hiç sevmem böyle olayları özenerek yerleştirdiğin,senin bakmaya kıyamadığın eşyalara hunharca yaklaşılmış gibi hissediyosun:1::1::1: düğün öncesi gerginlik bunlar canını sıkma düğününe odaklan sen :16: erkek tarafı biraz da meraklı oluyo işte ev konusunda benimde kaynanam akrabalarını getirmiş haberim yoktu gerçi hala yok gelen çocuklardan biri ağzından kaçırmıştı 'biz sen yokken buraya geldik' diye bende çok sinirlenmiştim en azından senin haberin olmuş:27::27: düğün için kolaylıklar ve mutluluklar dilerim:16:

canım ben hiç sevmem böyle olayları özenerek yerleştirdiğin,senin bakmaya kıyamadığın eşyalara hunharca yaklaşılmış gibi hissediyosun:1::1::1: düğün öncesi gerginlik bunlar canını sıkma düğününe odaklan sen :16: erkek tarafı biraz da meraklı oluyo işte ev konusunda benimde kaynanam akrabalarını getirmiş haberim yoktu gerçi hala yok gelen çocuklardan biri ağzından kaçırmıştı 'biz sen yokken buraya geldik' diye bende çok sinirlenmiştim en azından senin haberin olmuş:27::27: düğün için kolaylıklar ve mutluluklar dilerim:16:

Belki ilerde bunami uzulmusum diyip gulumseyecegim:) sorun esya degil oturmalari degiil..ilk nisanlimla benim evimde mac keyfi yapmasi.....
Tesekkur ederim guzel dileklerinize♡♥

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlarin evinde yayin kesilmis

Boşver canım ne kadar üstünde durursan o kadar sıkarsın kendini zaten.
Benim kendi fikrim ben istemezdim ve uyarırdım nişanlımı çünkü bazen evlendikten sonra durumlar değişebiliyor çok iyi olan akrabalarda acayipleşebilir.

Sen düşüncesizliğe bozulmuşsun ama abisi gel deyince eminim durup "aa yengem bozulur, istemez" dememiştir bence, cidden saf duygularla düşünememiştir ki zaten çok severiz birbirimizi diyosun.

Nişanlına daha kıyamıyorum evlenene kadar sen de girmesen olmaz mı beraber girelim ilk istiyorum de tatlı tatlı:1:

Back
X