Niye satiyorsunuz?
Allah razı olsun..Benimde dularım öyle zaten..Hz.Yusufu kör kuyulardan çıkaran..Hz Yunusu Balığın içinde yaşatıp kurtaran Rabbim bizede bir kolaylık verir inşallah.Eşimin canı sağolsun..Tek sıkıntım etrafımdakilerin hainliği..
Allah razı olsun..Benimde dularım öyle zaten..Hz.Yusufu kör kuyulardan çıkaran..Hz Yunusu Balığın içinde yaşatıp kurtaran Rabbim bizede bir kolaylık verir inşallah.Eşimin canı sağolsun..Tek sıkıntım etrafımdakilerin hainliği..
böyle bı durumda eşinizin ve kendınızın sağlıklı olduğuna şükredın bunalıma düşmeek için çalışır yıne alırsınız canınız sağolsun
insanlar gerçekten bırının başına kötü bişi geldimi sevınıyor eskıden belli etmezlerdı yada çocuktuk anlamazdık ama artık alenı dalga geçer gıbı derdının üzerine gıdıyorlar çocuğu olmaya ıkıde bır soruyorlar hasta olana soruyorlar iyice arsızlaştı mıllet oyuzden canını sıkma
düşenin dostu olmaz demeyin
sadece düştüğünüz zaman etrafınızdaki çürükleri elersiniz o kadar
biz cok değil 2 sene önce ne borçların altına girdik yazsam dudağın ucuklar
o zaman en yakın sandığım kardeşim dediğim 10 senelik dostum bizim o halimizle bir tekme daha attı
sağolsun bir sürü de yanımızda olan insan çıktı
ve şimdi çok şükür kötü günler bitti
ve herseyimizde var hemde en iyisinden
ama ben o zaman dostum dediğim kızı sildim hayatımdan
kendisi işi gücü olmayan bir adamla evlendi,hiçbirsey yapamadı
biz herseyimizi aldık
zor günler cidden
mal canın yoldasıymıs yasayarak ögrendik
ama geçiyor bu kara günler
siz calısın cabalayın hepsi geçecektir
böyle bı durumda eşinizin ve kendınızın sağlıklı olduğuna şükredın bunalıma düşmeek için çalışır yıne alırsınız canınız sağolsun
insanlar gerçekten bırının başına kötü bişi geldimi sevınıyor eskıden belli etmezlerdı yada çocuktuk anlamazdık ama artık alenı dalga geçer gıbı derdının üzerine gıdıyorlar çocuğu olmaya ıkıde bır soruyorlar hasta olana soruyorlar iyice arsızlaştı mıllet oyuzden canını sıkma
rabbim büyüktür inşallah evin satılmaz satılırsada canına gelmesin. bak melek yavrumla biz evlatlarımızı kızlarımızı kaybettik o doğacağı an ben 15 gün sonra ama kucağımıza bile alamadık emziremedik süt kokusunu duyamadım evladımda yinede halimize binlerce şükürler olsun çünkü beterin beteri var her zaman için para mal bi şekilde yine kazanırsın ama sağlık evlat geri gelmiyor malesef
evim derken ev sizin kendi ailenizden size gelen şahsınıza ait bir ev mi,ya da sizin kendi üstünüze olan daha önce aldığınız bir ev mi?yoksa eşinizle birlikte aldığınız bir ev mi?
Merhaba arkadaşlar, içim çok daralıyor bunları kimseyle paylaşmak istemediğimden yazarak rahatlıyacağımı düşündüm.Eşimin işlerindeki aksiliklerden dolayı oldukça zor zamanlar geçiriyoruz. Evimi satmak zorundayız ve bu evi öyle içime sinerek almıştım kievin satıldığınamı üzülsem çevremdeki insanların buna sevindiklerini alenen belli ettiklerinemi üzülsem..Gerçekten düşenin dostu yokmuş.. Oysaki ben her düşenin yanındaydım..Elimden ne geliyorsa yapmıştım..Tek tesellim Allah daha kötü sınavlarla imtahan etmesin..Benim gibi sorun yaşayanlar varmı..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?