Evim Satılıyor :(

selsuyu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
39
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, içim çok daralıyor bunları kimseyle paylaşmak istemediğimden yazarak rahatlıyacağımı düşündüm.Eşimin işlerindeki aksiliklerden dolayı oldukça zor zamanlar geçiriyoruz. Evimi satmak zorundayız ve bu evi öyle içime sinerek almıştım ki evin satıldığınamı üzülsem çevremdeki insanların buna sevindiklerini alenen belli ettiklerinemi üzülsem..Gerçekten düşenin dostu yokmuş.. Oysaki ben her düşenin yanındaydım..Elimden ne geliyorsa yapmıştım..Tek tesellim Allah daha kötü sınavlarla imtahan etmesin..Benim gibi sorun yaşayanlar varmı..??

her gecenin bir sabahı vardır...hayat iniş çıkışlarla dolu...inş eşin işlerini tez zamanda düzeltir...daha da ii bi ev alır sana..böyle bi durumda cıkar zaten gercek dostlar...allah yardımcınız olsun...

Allah razı olsun..Benimde dularım öyle zaten..Hz.Yusufu kör kuyulardan çıkaran..Hz Yunusu Balığın içinde yaşatıp kurtaran Rabbim bizede bir kolaylık verir inşallah.Eşimin canı sağolsun..Tek sıkıntım etrafımdakilerin hainliği..

dostunu düşmanını görmüş oldun işte...bundan sonra onlara sen de ona göre davranırsın...bunların hepsi birer sınav..kimisi borç içinde kimi eşinden boşanıyo...kimi kanserler mücadele ediyor...kimisin cocuğu olmuyor..kimi evlat acısı cekiyo...hayat böle yani...siz de inş bu sınavınızı atlatırsınız....

canım inşallah bu dar durumdan biran evvel kurtulursunuz.etrafı da boşver herkes herşeyi söyler.Allaha havale et.insan dostunu düşmanını böyle zamanlarda görüyor..

böyle bı durumda eşinizin ve kendınızın sağlıklı olduğuna şükredın bunalıma düşmeek için çalışır yıne alırsınız canınız sağolsun

insanlar gerçekten bırının başına kötü bişi geldimi sevınıyor eskıden belli etmezlerdı yada çocuktuk anlamazdık ama artık alenı dalga geçer gıbı derdının üzerine gıdıyorlar çocuğu olmaya ıkıde bır soruyorlar hasta olana soruyorlar iyice arsızlaştı mıllet oyuzden canını sıkma

düşenin dostu olmaz demeyin

sadece düştüğünüz zaman etrafınızdaki çürükleri elersiniz o kadar

biz cok değil 2 sene önce ne borçların altına girdik yazsam dudağın ucuklar
o zaman en yakın sandığım kardeşim dediğim 10 senelik dostum bizim o halimizle bir tekme daha attı
sağolsun bir sürü de yanımızda olan insan çıktı
ve şimdi çok şükür kötü günler bitti
ve herseyimizde var hemde en iyisinden
ama ben o zaman dostum dediğim kızı sildim hayatımdan
kendisi işi gücü olmayan bir adamla evlendi,hiçbirsey yapamadı
biz herseyimizi aldık
zor günler cidden
mal canın yoldasıymıs yasayarak ögrendik
ama geçiyor bu kara günler
siz calısın cabalayın hepsi geçecektir

rabbim büyüktür inşallah evin satılmaz satılırsada canına gelmesin. bak melek yavrumla biz evlatlarımızı kızlarımızı kaybettik o doğacağı an ben 15 gün sonra ama kucağımıza bile alamadık emziremedik süt kokusunu duyamadım evladımda yinede halimize binlerce şükürler olsun çünkü beterin beteri var her zaman için para mal bi şekilde yine kazanırsın ama sağlık evlat geri gelmiyor malesef

Gerçekten öyle..Allah razı olsun..

Tüm içtenliğinize teşekkür ederim..Evet bu günlerde geçecek..Askerlik gibi düşünüyorum..

Çok teşekürler siz böyle söyleyince bile ağlayasım geliyor.Bazen insanlık samimiyet sıcaklık ufak bir teselli hiç tanımadığınızdanda geliyormuş ( Hayat böyle birşey işte..

Allah sabırlar versin..İnancı kuvvetli biriyim her sabah evladım yanımda uyandığı için binlerce şükrediyorum.Aslında benim derdim ev değil insanların acımasızlığı.yoksa yalan olan bir dünyada saraylar benim olsa ne..

evim derken ev sizin kendi ailenizden size gelen şahsınıza ait bir ev mi,ya da sizin kendi üstünüze olan daha önce aldığınız bir ev mi?yoksa eşinizle birlikte aldığınız bir ev mi?

evim derken ev sizin kendi ailenizden size gelen şahsınıza ait bir ev mi,ya da sizin kendi üstünüze olan daha önce aldığınız bir ev mi?yoksa eşinizle birlikte aldığınız bir ev mi?

Eşimle birlikte çalışıp aldığımız ev..Kimseden bir şey almadık ne yaptıysak kendimiz yaptık..Yine yapıcaz..İnşallah..

Çok üzüldüm gerçekten..Ama rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş..Burdaki insanlarda neler görüp geçiriyor..Sizin sağlığınıza bir şey olmasın..Mal mülk bunların hepsi alınır ama sağlığnz gitse ne kadar paranız olursa olsun neye yarar..Çevrenizdekileri napıcaksınız siz?Gülsünler boşverin...Allahım görür bunları elbet..Kimin başına ne gelebileceğini biliyormuyuz..Benim babamn kendi işi vardı...Çokda iyi kazanıyordu..Ama işleri iyi gitmedi battı malesef.Bir adamın yanında yardımcı oalrak çalışmaya başladı..Günde 2o liraya hemde..Biraz çalıştı..Sonra hiç unutmam ramazanın ilk günü sahurda arayp işten çıkardığı söyledi...Ne kadar kötü bi durum düşünün..Sonra ne mi oldu ??Babamın işler düzeldi...Bir gün o adamla karılaştı..Ve babamdan yol parası istemiş...İşte hayat böyle...Üzmeyin kendinizi...Hepsi geçer elbet böyle gitmez ya...Hepimiz güllük gülistanlık değiliz..Neler yaşıyoruz..Rabbim yardımcınız olsun..

Allahım canınızla sağlınızla imtihan etmesin inşallah. bir yerden alan rabbim diğer yerden fazlası ile verir inşallah,bol bol dua edin. sizin bu durumunuza sevinenlerin yarın ne olacağı belli mi. bu dünyada olmasa bile elbet karşılıklarını görecekler. allah sevdiği kullarına bu fani dünyada çektirirmiş ki öteki dünyada çekmesinler diye. pozitif düşünün.

siz şu an diptesiniz ya, daha fazla düşemezsiniz zaten. şimdi dipten çıkma vakti gelecek inş.. çok tepeden düşmediğiniz için canınız çok yanmamıştır. üzülme. herşey geçer.. ev dediğin ne ki. bunu satarsın, içini güzel düşemişsindir ama olsun şükret haline Allah daha iyilerini verir... dua et sağlığınıza birşey olmasın. sen iyi ol, eşin iyi olsun çalışır daha iyilerini alırsınız... kim dost kim düşman işte şimdi belli olacak... hiç olmazsa yeni kuracağınız yaşamda düşmansız girersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…