Evim Sensin...

aynen kopyala yapıştır hesabı olmuş.

bir kaç eleştirmenin yazısını okumuştum onlarda öyle demiş o akdarda alıntı olmasaydı kardeşim diye.Hatta alzheimer konusunda a moment to rememberda doktor japonyada bir hasta örnek vermişti özcan abinin filmindede aynı örnek verilmiş o bile değiştirilmemiş çok orjinal film :).Zaten hakları alınmış filmin ama az değişim olsaydı keşke aynı film iki kez izlenmiyor.

İlk yarıda güldüren ikinci yarıda ağlatan film. Bi kore filminden alıntıymış ben izlemedim o filmi ama bu filmde oldukça başarılıydı. Filmin başları beklentimi karşılamadı Ya Sonra filminden sonra çok şey bekliyordum çünkü ama 2. yarı harikaydı.

bu aksam gıdıcem metroport sınemalarında esımden ayrı gıdıcem
duyduguma gore aglatası bır fılmmıs
esım varken aglyamam dıye dusunuyorum fılmı merak edıyorum
ozcnaın gecen senekı fılmı ya sonradanda epey etkılenmıstım bı oncekı senede olabılır

Valla ben sevgilimle gittim filme, çok da beğendim.

Hele Fahriye Evcenin o sempatik hareketleri falan çok hoşuma gitti :16:

Evet bende duymustum bır kore fılmınden alıntıymıs.İzlemedım yakın zamanda gıdıcem.O alzhaımer olayı not defterı fılmındede vardı sanırım ondanda bıraz esınlenılmıs

G.kore versiyonunu yıllar önce izlemiştim. Özcan Deniz Ya sonra filmini çok olmasa da beğendiğim için Evim Sensin filmine uyarlama olmasına rağmen gittim. Bin pişmanım bi çok yerde diyalogları bile aynıydı. Bu kadarda olmaz ki kardeşim insan kendisinden de bir şeyler katar senaryoya. Oyunculuklarda felaketti Allah rızası için biri Özcana artık genç delikanlı olmadığını hatırlatsın :37: Fahriye'nin de ondan aşağıda kalır yanı yoktu. Kedi yavrusu gibi konuşması,çırtlak sesi ile ağlaması berbat ötesiydi.Kısacası beğenmedim :37: Filmin orjinalini izlemiş olanlara tavsiyem giderken iyi düşünün uyarlama değil çünkü birebir aynıydı ne yazık ki :50:

fahrıye cok fazla cocuksu olmus tamam bu hastalıgıyla alakalı ama o gulumsemelerı asırı fazlaydı
ben ılk flmı ızlemedım dolayısıyla ben begendım
kendı hayatımdan bı cok sahne vardı daha fılmın 10 dakıkasından basladım aglamaya cıkana kadarda hungur hungur agladım

A Moment To Remember çakması mıymış !!! :53:
Yuh yaaa...
Zaten ne orijinallik beklenir ki bu adamın çektiği filmden.
Rezil etmişlerdir kesin. Güney Kore versiyonu dünyanın en güzel filmlerinden biridir.
Bunu asla izlemem. Zaten izlemezdim şimdi bin kat daha soğudum. :120:

bende evim sensine gitmem
orjinalini izledim ve bozmak istemiyorum
kızlar sizde gitmeyin
türk filmlerinden nefret ediyorum hepsi iğrenç
ben çeksem daha iyi çerim yaaa

fahriye evcenin o sırıtmalarına uyuz oldum. kulağımı tırmaladı resmen.
zaten film de çalıntı çıktı.
yazık oldu ayırdığım zamana:19:

bende gittim ilk partta bana çok basit bir film gibi geldi, beklediğim kadar değildi, hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. çok klasikti, her şey çok çabuk ilerledi felan derken 2. partta gözlerim sel oldu, görseniz bütün salon ağlıyor felan çok etkilendim çok hoşuma gitti, güzel bir filmdi bence tavsiye ederim..

Guney kore filmi olan hatirlanacak bir ani cok guzeldi ... Evim sensin filmide onun turkce versiyonu ben evim sensini daha cok begendim turk oyuncularinin olmasi turkce konusulmasi izlerken daha cok zevk verdi ... Beni etkileyen sahne fahriye evcenin karda babasina seslenmesiydi filmi harika cekmislerdi ben bayildim acikcasi..

çok büyük beklentilerle gitmezseniz fena değil. Senaryonun çalıntı olması iddiaları bir yana, oyunculuk, hikaye, olayların gelişi çok alışıldık. ben tipik Türk filmi gördüm. Açıkçası sempatik, sevecen kız imajı çizme çabası ile Özcan Deniz'i karizmatik ve cool erkek gösterme çabası filmi gerçekten uzaklaştırıp biraz itici yapmıştır. Romantizm hareketleri de bir o kadar abartılıdır.He ağlamadım dersem yalan söylemiş olurum. Ama beklediğim kadar iyi bulmadım. Ya Sonra filmi daha iyiydi.

senaryo çalınmış bari güzel bir oyunculuk çıkar diye düşündüm..amaç vakit geçirmek tabi..
fakat göremedim...

İlk bölümde nerden geldim diye içimden söylenip dururken, 2. part gözlerimdeki yaşlar durmadı. Sinemadakilerden hıçkırık sesleri geliyodu. Aşk bu olsa gerek kurgu güzel malesef çalıntı çıktı ama genede beğendim. Sadece fahriye evcenin şımarık hareketleri beni uyuz etti küçük çocuk gibiydi:47:

filmin ilk yarısında bütün olaylar hızlıca gelişti bitti sandım
ama 2. yarısında olan oldu neredeyse çıkarken bütün salon ağlıyordu diyebilirim.
ya sonra filmini beğenmiştim,bu filmi de beğendim.

fahrıye cok fazla cocuksu olmus tamam bu hastalıgıyla alakalı ama o gulumsemelerı asırı fazlaydı
ben ılk flmı ızlemedım dolayısıyla ben begendım
kendı hayatımdan bı cok sahne vardı daha fılmın 10 dakıkasından basladım aglamaya cıkana kadarda hungur hungur agladım

Niye öyle diyorsunuz bence çok güzel .. Dilediği gibi hareket edio, gülmek güzel birşey bence çok da sempatikti. :)

Özcan Deniz sayesinde A Moment to Remember ı izledim az öncee. Çokk çokkk beğendimmmmm, evde tektim zaten ağlaya ağlaya izledim:43::43::43::31:
Evim Sensin e gitmeyi düşünmüyorum artık, bu filmin büyüsü kaçmasın:31::31::31:

Back
X