Evim tasiniyo ama ben basinda yokum?..!

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
Kizlar bu hafta sonu kesin tasiniyoruz yani bi arac kiralanip buyuk esyalari goturcez. Neyse kardesim yurt disinda okuyo yani ailemin yanina gelip yarin gitmeden goruyum diye dusundum. Iki bucuk saatlik yolda kaliyo ailem. Esimde tamamladi allah var bisey demez ama canina minnet gibi hissettim. Cunku bugun burda kalcam yarinda esyalar tasincak. Babasi ve kaynimla halletcekler kaynim beni dovmeye kalktigindan beri hic biri ile gorusmuyorum. Esimin dedigi kac gundur zaten sen rahatsiz olursun yuz yuze gelince onlarla nasil olcak diye dusundum. Evdeki kalan daginikliklari ben toplarim falan dedi. Beni ikna etti ama cok tuhafima gidiyo. Icim rahat degil. Evim tasincak ben orda degilim abartiomuyum?

Zaten beni buraya kadar birakip eve girip aileme gorunmedi bile cok tuhafima gitti ya

Ailevi durumlara yorum yapamam ama tasinmak çok zor is..birileri senin için hallediyorsa ne mutlu sana hic huzursuz olma

Benim evîmi taşımadılar ben yokken taşıdı hep

Ben işe gittim eşim taşındı

Daha rahat başında olunca da sinir olunuyor zaten ki
Seninkilerde zaten sorunlu imiş

(kaynınla senin muhattap olmayıp,eşinin hala nıyeyse onunla gorustugunu senide olayların disında tutmaya calıstığını varsayarak yazıyorum..)

Allah yüzüne gülmüş sansını zorlama..

Birde evi tasıttıktan sonra benim gitmemi niye hemen kabul ettin tarzı trip atmazsın umarım..

Keşke benimde evimi birileri bensiz taşısaydı..valla cennetlık olurlardı ettiğim duayla..

Son düzenleme:
Karisini dovmeye kalkan biriyle evini tasitacak kadar samimi olabiliyor yani esiniz... Cok tuhaf geldi.

Benim evîmi taşımadılar ben yokken taşıdı hep

Ben işe gittim eşim taşındı

Daha rahat başında olunca da sinir olunuyor zaten ki
Seninkilerde zaten sorunlu imiş

Evet rahat olmam lazim demi. Ya ailesine guvenemiyorum sorun burda sanirim gerci ne yapabilirer ev tasincak. Ev aslinda gocuyo o sekilde kimse gorsun istemem gerci esim ben yaparim hallederim seni mahcup etmem diye gitti. Ama diretmis olmasini anlamiyorum ya

Allah yüzüne gülmüş sansını zorlama..

Birde evi tasıttıktan sonra benim gitmemi niye hemen kabul ettin tarzı trip atmazsın umarım..

Keşke benimde evimi birileri bensiz taşısaydı..valla cennetlık olurlardı ettiğim duayla..

Okadar diyosun yani biraz rahatladim dogrusu ya

Karisini dovmeye kalkan biriyle evini tasitacak kadar samimi olabiliyor yani esiniz... Cok tuhaf geldi.

Iste en onemli meselede bu. Esim bana yeteri gelecek destekte bulunmadigi ve ailesini attiklari iftirada bile bi sekilde hakli gordugu icin susamiyorum artik. Ve konu ailesine geldiginde susamiyorum anlayis bekledigim icin. Son zamanlar cok dillendirir oldum suclu oldum kotu ayrildik zate. Evliligimizi gozden gecircez diye cok bunaldi esim beni soylenmelerimden ama kaldiramiyorum arkamdan yalan atan kotuluk yapan insanlari savunmasini beni anlamamayisi. Yani tasinirmiyiz ayrilirmiyiz allah kerim

Madem icin bu kadar huzursuz olacakti,esinle onceden konussaydin,kayninla kayinpederini hic bulastirmadan bir kac arkadas ayarlayip esin kendi tasisaydi.sende esinin yaninda olurdn,muhakkak ucundan tutacagin bir isin olurdu..
Ayrica deginmeden edemeyecegim.kaynin seni.dovmeye kalkisiyor.sonrada arada ne oluyor da evini tasimak icin yardim etmek istiyor,daha da onemlisi,esin karisini dovmeye yeltenen adamla daha ne imece usulu is yapiyor.

Okadar diyosun yani biraz rahatladim dogrusu ya
Kaynın ve babası ıle bir arada bulunup gergın bi ortamın olusmasından cekınıyordur eşin..sende bu teklıfle gelince sevinmiştir..

Tabii kaynınla nıye konuşuyorlar..ne zamandır konusuyorlar bilemem..

Ama erkekler böyle konu kendı aıleleri olunca yapılanları hemen sıneye cekerler..

Madem icin bu kadar huzursuz olacakti,esinle onceden konussaydin,kayninla kayinpederini hic bulastirmadan bir kac arkadas ayarlayip esin kendi tasisaydi.sende esinin yaninda olurdn,muhakkak ucundan tutacagin bir isin olurdu..
Ayrica deginmeden edemeyecegim.kaynin seni.dovmeye kalkisiyor.sonrada arada ne oluyor da evini tasimak icin yardim etmek istiyor,daha da onemlisi,esin karisini dovmeye yeltenen adamla daha ne imece usulu is yapiyor.

Iste.. Ginede eskisi gibiler. Ve dayanamiyorum ozellikle esim onlari savunur gibi oldugunda. Ben ise istiyorumki destek ciksin anlasin beni ama yok.. Dillendirdigim icin suclu ben oluyorum son gunler buyuk kavgalar ettik ve esim bunaldi benden sanirim. Ayriliga kadar gidebilir bu soylenmelerim

Kaynin nasil seni dövmeye kalkti? :KK57::KK57:

Kaynim ustume yuruyup seni gebertirim deyip elini kaldirdi. O gun bu gundur gorusmem hicbiriyle cunku kayinbabam olacak o mal oturup izledi. Yediremiyorum kendime cok soylendim son zamanlar hakarete kadar vardi cunku esimden anlayis bekliorum. Belkide anlayislidir ama bana yeterli gelmiyodur

Kaynın ve babası ıle bir arada bulunup gergın bi ortamın olusmasından cekınıyordur eşin..sende bu teklıfle gelince sevinmiştir..

Tabii kaynınla nıye konuşuyorlar..ne zamandır konusuyorlar bilemem..

Ama erkekler böyle konu kendı aıleleri olunca yapılanları hemen sıneye cekerler..

Evet belki o yuzdendir gercekten sevindigi.. Kaynimla gorusuyor canim tek dedigi dogru yapmadin yengene bukadar

Iste.. Ginede eskisi gibiler. Ve dayanamiyorum ozellikle esim onlari savunur gibi oldugunda. Ben ise istiyorumki destek ciksin anlasin beni ama yok.. Dillendirdigim icin suclu ben oluyorum son gunler buyuk kavgalar ettik ve esim bunaldi benden sanirim. Ayriliga kadar gidebilir bu soylenmelerim
Allah yardim etsin..bari tasinacaginiz ev bu insanlardan uzakta mi..umarim oyledirde gorusmeleriniz bir sekilde ayda yilda bire duser umarim.

Allah yardim etsin..bari tasinacaginiz ev bu insanlardan uzakta mi..umarim oyledirde gorusmeleriniz bir sekilde ayda yilda bire duser umarim.

Evet bi bucuk saatlik uzakta cok sukur. Ama gorusmelerde azalir umarim. Su bikac haftada belki dort kere mangal yapioz diye esimi cagirdilar tabi ben gitmiyorum. Esimde bi mesafede bulunsun istiyorum ama orali olmak istemiyo. Sen gelmek istemiyosa gelme diyo tek. Ama annesinin hosuna gittiginin eminim ben evde tek basima oglu orda yemekte.

Evet bi bucuk saatlik uzakta cok sukur. Ama gorusmelerde azalir umarim. Su bikac haftada belki dort kere mangal yapioz diye esimi cagirdilar tabi ben gitmiyorum. Esimde bi mesafede bulunsun istiyorum ama orali olmak istemiyo. Sen gelmek istemiyosa gelme diyo tek. Ama annesinin hosuna gittiginin eminim ben evde tek basima oglu orda yemekte.
Madem bu deveyi güdeceksin..susarak gud..

Sen konustukca daha çok onları haklı gorup senden soğumaya baslıyacak..

Bırak fazla muhabbet tez ayrılık getirir..sen hiç o toplara girme..bigun anlar kocan egrıyı doğruyu..

X