- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.909
- 158
- 36
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Annenizi duymamaZlıktan gelmeyi öğrenmeniz lazım belli ki daha çok boş konuşacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun tekrar konuyu açtı benim gorumce biraz dengesiz beyza geçen evine gittik dolap goturmeye akşam üstü olunca cingene yeri gibi herkes muzikleri açmış gecmis oturmus dışarı dedi gulumsedim annemi isaret ettim sus sus filan yapiyorum bu sefer annemin duymadigini anlayinca tekrar soyledi ayni seyi ay delirecektim annemde diyor ayyy bi bu eksikti hic begenmedim valla ben beyza hemen çık o evden. Bu sefer k.validede dedi biraz aceleye geldi eski bi ev oldu ama ben beyzaya da dedim ablasının (gorumcemin) üstünde ev var mis gibi sıfır orayi tutalim die o orayi begenmedi burayi istedi dedi (çadırda otursam bile gorumcemin ust katinda oturmam Allah muhafazaAnnen kv
Kv anne olmus:)
Harika bi eviniz var bayildimAynen ama şimdi öyle durmuyor :) işaret koyduğum yerler , bizim camlarımız :)))
Dediğim gibi siz evinizi istediğiniz gibi güzelleştirebilirsiniz., herşey sizin elinizde . Sadece ev sahibi ile aynı binada oturma fikri bana da çok doğru gelmiyor , çünkü insan gerçekten istediği gibi hareket edemiyor . Gerçi ev sahibinin sizin üstünüzde olması, sizin üst katta olmanızdan daha iyi . Kötünün iyisi diyelim
Temizligi hakkinda bi fikriniz varmi ve neyi tatlı geliyor nasil tatlı yapabilirimMilletin lafiyla insan yuvasından nasıl soğur ya. Bakan göze göre değişir her şey. Verniksiz zemin çok rustik sevimli bana göre mesela. Sen evini sevmesen bile mutlu yaşam için onu yuva yapmalasin zaten. Dolduruslara gelme annenden de lafıni esirgeme
Zordur tabii bilemem ama evi beğenerek alan sendin zaten. Çoğumuz aldıktan sonra bazı mobilyalardan falan pişman oluyoruz ama tek seçim bunlarla idare etmekse öyle yapilmaliTemizligi hakkinda bi fikriniz varmi ve neyi tatlı geliyor nasil tatlı yapabilirim![]()
Sanırım şimdi yükleyebildim 2 tane örnek olarak.Gördüğün herşeyi biz yaptık eşimle .Harika bi eviniz var bayildim
Tarziniza öldüm normalde daha şatafatlı süslü mobilyalar seviyorum ben ama gercekten cok hos herseyinizSanırım şimdi yükleyebildim 2 tane örnek olarak.Gördüğün herşeyi biz yaptık eşimle .
Perde kullanmiyormusunuzSanırım şimdi yükleyebildim 2 tane örnek olarak.Gördüğün herşeyi biz yaptık eşimle .
Sonucta o eve onun tarafindan da insanlar gelecek ve onun tarafi baya zengin insanlar belkide bu yüzden kendisi mahcup oluyordur ama umrumda mi en azından suanlik degil :))Guya ev uzerinden damat tarafini elestiriyor. Bu tip ebeveynleri uyarirsan ben kizimi en iyisine layik goruyorum derler. Ama aslinda kibirlerinden oyle yapiyorlar. Bende de var oyle bi anne. Eminim kendisi elini hicbir seye surmuyordur
Tarziniza öldüm normalde daha şatafatlı süslü mobilyalar seviyorum ben ama gercekten cok hos herseyiniz
Hele söyleyiş şeklini gormeniz lazımdı verniksiz mi ayy igrencccc :) çok şükür gözü yuksekde biri degilim ve hatta k.validemin kullanmadığı halisini perdesini bile hic gocunmadan aldim evime. Huzurum olsun evim beni idare etsin daha iyisi yok benim gozumdeKendini soğutma arkadaşım. Saray yavrusunda kocanla bağrış çığrış kavga dövüş yaşasan mutlu mu olacakmış annen bi sorsana benim için. Bu ne ya ne biçim anne. Bi şey diyecem olmayacak. İĞRENC DEDİĞİ EVİ OLMAYANLAR VAR. SOKAKTA UYUYAN CAMI DAMI OLMAYAN EVLER VAR. BİZ OTURDUK PARKELERİ VERNİKSİZ EVLERDE. HİÇBİR ŞEY OLMADI. Nasıl canım sıkıldı ya. Büyük harflerle yazdım ama hıncımı alamadım. İçini soğutup nişanlını da üzme. Bazen kayınvalideler daha yapıcı oluyor. Sizinde öyle.
Yabanci bikac ulkede oyleymis zaten bizi kıniyolarmis ayy niye perde örtüyorsunuz diye :)Çok teşekkür ederim , daha güzelleri sana inşallah canım . Benim bir tek yatak odamda perde var , o da sabah uyurken gözümüze çok ışık geliyor diye . Tabii tam karşımda bina da Yok o da bir artı .. gerçi bana da çok söyleyen oldu , perdesiz ev mi olur , vs. Ama zevk Benim, ev benim . Perde seven assın . O yüzden sen de ne istiyorsan onu yap :) hayat senin
Ben de yurtdisindayim ,ama tabii ki ayıplama ypk .burda da bazıları kullaniyor:)Yabanci bikac ulkede oyleymis zaten bizi kıniyolarmis ayy niye perde örtüyorsunuz diye :)
Hım bende düşünüyorum deminden beri Turkiyede boyle evler varmi diyeBen de yurtdisindayim ,ama tabii ki ayıplama ypk .burda da bazıları kullaniyor:)
Ben öyle parlak birşeyler sevmiyorum , deri koltuk, eskitme daha çok hoşuma gidiyor . Mesela biz mutfağımızı bar gibi yaptık , böylece birazda modern olduHım bende düşünüyorum deminden beri Turkiyede boyle evler varmi diyetarzlariniz da avrupai sanırım:)
Bu binanın eski hali (1800-1900 ) şimdi tabii ki böyle korkunç görünmüyor . :) evin içinden de yüklemeye çalışacağım tekrar