Sizi KİBliyorum neden dalga geciyorsunuz. Hayret bisey ayip yaaa
dolaplar kendı ımkanlarınızla boyanabılır, ev sahıbı o kadar kotu bır dolabın boyanmasına memnun bıle olur, ıstersenız sıze bu konuda boya tavsıyesı de verebılırım.
fotograf olsa daha rahat tavsıyeler de olurdu, ama siz tavsıye mı ıstıyorsunuz, yoksa sıkıntınızı mı paylasıyorsunuz? Umarım daha guzellerı sizin olur.
Forumda herkes her konuya cok ciddi bi ben dalga geciyorum kiblersen kible
Buyuyunce gecer evet her istedigimizi herzaman alamayız bunun icin oturup aglayamayız
2 kurus musluk dolap icin ağlamak ,evi olmayanlar varken bana cocukluk geliyor
Biraz buyurse o agladigi seylerin ne kadar basit ve halledilir oldugunu gorebilirdi ortada dram yaşanmıyor
Mutfak dolabı ne kadar pis olur yemek falan mı dökmüşler kusmuşlarmı napmışlar ki
Malesef alt taraflar curumus boyanicak hali yok zaten dolabin altida yok fayanslar gozukuyo acinca
Amin insallah sagolun
Koku falanda sinmiştir o zaman. En iyisi arkadaşların önderdiği gibi kaplama yapmak ama uzun oturmıycaz masrafa gerek yok derseniz o zaman sabretmek. Allah en kısa zamanda gönlünüze göre versin.Malesef en az 1 senelik yaglari temizledim
Siz yanlis anladiniz galiba
Tabiki cok daha kotu durumda olanlar var
Ben sadece dertlesmek istedim
Baska bi niyetim yok
Cok tesekur ederim ama dolaplar eski ve benim midem almiyo malesef
Bu ne simdi? Hos degil cidden.Büyüyünce geçer
Bu ne simdi? Hos degil cidden.
Sakin oncelikle belliki gergin bi gundesiniz.hos olmamis dedim bende..cunku benzer bidert bendede var ve bu cumleyi biri bana kursa bozulurdum.Sizine ya ne amacla yazdigimi biliyor musun ?
Burda bazi konulara 5-6 kisi birlik olup makaranin dalganin dibine vurdugunuda gordum ozaman nerdesiniz ?? Ben bi laf diyince uşuşuyorsunuz
Sakin oncelikle belliki gergin bi gundesiniz.hos olmamis dedim bende..cunku benzer bidert bendede var ve bu cumleyi biri bana kursa bozulurdum.
Makara amacli yazilmamis.
Tum konulara yetisemem ki ayrica:)
Yağ olursa ne olur git içerde benim mutfağımda da var yağ
Bir başka evimde benden önce bekar adamlar oturmuştu
Kış ortasında temizlik bile yapamadan taşındım eşim küveti temizledi gerisini de ben hiç de tiksinmek aklıma gelmedi
Yukarda da yazmışlar ne kasar kirli olabilir yağ olur yemek artığı olur belki rutubet olur
Tavuk kesmemişler ya kapla unut musluktan bile tiksindiğine göre burda bebeğin altını değiştirdikten sonra elini mutfak lavabosunda yıkadı bir daha evime gelmesin diyenlerdensiniz
Size ömrünüzün uzun yıllarında kolaylıklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?